Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Merhaba arkadaşlar, Çoğumuz eMule kullanıyoruz file sharing için. Bunun içinde çok çeşitli serverlara bağlanıyoruz. Fakat çoğu zaman istediğimiz dosyaları bulamıyoruz, yada yeterince ping sağlayamıyoruz bu yüzden sürekli gerilere düşüyoruz. Daha bir araştırma yapmaya başlamadım, ama bence paticik adına bir eMule serverı kurabiliriz (şu anda türk sadece adanet var). Böylece herkes kendi istediği dosyayı buraya yazabilir, ve elinde olan varsa direk share'a koyar. Ben biraz daha araştırma yaptıktan sonra buraya yazarım. Daha ne kadar güvenlidir, hangi sistemlerde güvenlidir, sisteme yükü nedir, basit bir 64K cable modem bu işi görebilir mi gibi sorulara cevabım yok (tek hatırladığım bir adamın p3 500 ile bile gayet iyi bir server yürüttüğü idi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 server kurmak ile ugrasamayızda sitesini açabiliriz sanırım. dosyaları biz host etmedigimize göre yasal bir sorun olur mu, veya sadece film ve oyunlar için link versek programlara bulaşmasak falan kurtarır mıyız? bunu bi araştırmak laızm aslında, aranızda avukat olan varsa bi adım öne çıkıp bizi bu konularda aydınlatır mı?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [ no pain, no gain ] Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Dosyaları biz host etmeyeceğimiz için hiçbir sorun olmaz. Şu anda eDonkey network'une bağlı çalışan birçok web sitesi var ve yaptıkları şey sadece link vermek. Ama olayımız bence olayımız şöyle olmalı. Sadece bir network'e bağlı kalmalyalım. Öyle bir web sitesi olsunki bittorrent, kazaa (sig2dat), eDonkey, Gnutella (magnet) linklerini bir arada toplayalım. Birbirimizden çekeceğimizden ve güvenilir bir source'umuz olacağından çok rahat ederiz. Ama sharereactor'un durumu belli. Eğer site türklükten çıkarda yurtdışında da kullanılmaya başlanırsa feci şekilde bandwith yiyor. O yüzden şu ana kadar server ile ilgili websitelerinde okuduğum en önemli şey böyle bir işe bulaşmanın longterm committmennt olduğu, yani siteyi 1 hafta açıp diğer hafta kaparsak halen request yemeye devam ederiz. Ama artı ve eksilerini düşünürsek oldukça iyi bir sistemimiz olur. Güvenilir ve hızlı downloadlar yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 emule önermem.. Çok yavaş emule.. İki saat sırada bekliyoruz bir kb çekebilmek için :) bittorent öneririm.. bir türk sitesi vardı bir de suprnova var.. Ama pati torrent server isterim..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bitcomet en iyisi[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 abicim sırf bunun için mi upladın bu başlığı ya :) o kadar verdik faydalan diye... sen gittin naptın :P[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bende bare yurt dışı çıkışların coştuğunu 128 kablo ilen 19la çektiğimi söyliyim :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 türkiyede yasalar ne durumda bu konuda tam bilmiyorum fakat emule ye link veren emulecilerin çok yakından tanıdığı bir site vardı bir zamanlar : sharereaktor! hostu elamanın biri isviçrede kendi evinden yapıyordu ve birgün polis amcamlar kapısına dadanmış ve evde ne var ne yok toplamışlar. sanırım adam da şu an kodestedir . tam emin diilim . iyice araştırmak lazım olayları bence. bi ara da türkiyede bir kaç divx sitesi bu şekilde kapatılmıştı . Ed2K , .torrent ve buna benzer linkler verdiği için .[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Bonecrusher, 30 Kasım 2004 13:22 tarihinde demiş ki: abicim sırf bunun için mi upladın bu başlığı ya :) o kadar verdik faydalan diye... sen gittin naptın :P :lol: hazır açılmış destekliyeyim dedim :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 abi olmassa gecen adamın verdiği site gusel herşey var !![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar