Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Hadi hayırlı olsun :D Bakan Yazıcı, "Kart çıkaran kuruluşların tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunmaları zorunlu hale getirilmiştir" dedi http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1358503-yazici-ucretsiz-kart-turu-cikarilacak Genel kanı üzerine edit (imza gibi vs ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 abi aşağıdaki ufak alıntı nedeni ile başlığı 2003ten kalma başlık sandım, o zamanların imzaları gibi olmuş tam. Vatana millete hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bankalatin yillik net karlarinin isletme giderlerine oranini da soyleseymis keske lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 occured in the time of justice and development party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ahahahahaha bankalar nasıl bi çakallıkla bu durumun üstesinden gelicek şimdi çok merak ediyorum işte. kesin bu işi de kendilerine göre yontup bizi kerkicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 böyle bare minimum swtor f2p gibi kart çıkartırlar işte LOL PARA ÇEKMEK Mİ İSTİYORSUN ? GOGO PREMIUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 maaş anlaşması yapılan bankalar, yapıyor zaten bu işi anca garanti, yapıkredi gibi çakallar dayıyor yılda 50 lirayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 diaboliq said: ahahahahaha bankalar nasıl bi çakallıkla bu durumun üstesinden gelicek şimdi çok merak ediyorum işte. kesin bu işi de kendilerine göre yontup bizi kerkicekler. o karta uyguladığı faiz oranını yüksek tutar en basiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Aket-Atum said: abi aşağıdaki ufak alıntı nedeni ile başlığı 2003ten kalma başlık sandım, o zamanların imzaları gibi olmuş tam. Vatana millete hayırlı olsun dikkat etmemiştim valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Aket-Atum said: abi aşağıdaki ufak alıntı nedeni ile başlığı 2003ten kalma başlık sandım, o zamanların imzaları gibi olmuş tam. aynısı.. aynısı.. "yine mi necro yine m inecro :/" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Dworgian said: diaboliq said: ahahahahaha bankalar nasıl bi çakallıkla bu durumun üstesinden gelicek şimdi çok merak ediyorum işte. kesin bu işi de kendilerine göre yontup bizi kerkicekler. o karta uyguladığı faiz oranını yüksek tutar en basiti aynen abi bunu kesin yaparlar. millette kart aidatı yok diye yarım yarım yardırır alışverişleri o karttan. 3 sene bankacılık yaptım. şu millete de ki " kart aidatı yok " adamlar %100 faiz ödemeye razı gelirler. kart aidatına takık bir milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 b uarada regülatif bir zorlama olmasaydı da zaten piyasa o yöne dgidiyor önce finansbank yaptı sonra bu yeşil sermayeli bir banka yaptı onu akbank takip etti ki her banka bu tür bir ürün çıkaracak artık yoksa tutmaz o iş x card platinium um olacağına öğrenci işi akbilden hallice kk olmasını tercih ederim.. zaten yan imkanlarını kullanmıyorum bir de kullanmadığım hizmete para veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 diaboliq said: şu millete de ki " kart aidatı yok " adamlar %100 faiz ödemeye razı gelirler. kart aidatına takık bir milletiz. kesinlikle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 BabacumMostors said: b uarada regülatif bir zorlama olmasaydı da zaten piyasa o yöne dgidiyor önce finansbank yaptı sonra bu yeşil sermayeli bir banka yaptı onu akbank takip etti ki her banka bu tür bir ürün çıkaracak artık yoksa tutmaz o iş x card platinium um olacağına öğrenci işi akbilden hallice kk olmasını tercih ederim.. zaten yan imkanlarını kullanmıyorum bir de kullanmadığım hizmete para veriyorum hsbc de çıkarttı yeni, dün gördüm reklamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bi banka dese ki bonussuz boksuz pusursuz hicbirseysiz saf kart yaptik, yarin o bankaya gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bonussuz kart mı olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben her 400 liralık alışverişimde 50 lira kazanmayacaksam o kredi kartı neden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 evet abi ya ödülsüz kredi kartı olmaz , olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 forgiver said: maaş anlaşması yapılan bankalar, yapıyor zaten bu işi anca garanti, yapıkredi gibi çakallar dayıyor yılda 50 lirayı garanti ya kullanmayı bırakmıştım 6 ayda bir aldığı para yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Abi harbi kredi karti donemine yetisememis olanlar var. Bi donem herkese verilmiyodu, pamukbankin falan oldugu donemlerden bahsediyorum . Boyle 40 dereden su gelirdi, bir ay odemediginde yakana yapisilirdi falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 50 tl bonus gelecek diye 80 tl ödemeni nanlamı yok ahahasdf mil puan birşksin diye aldığım kart vardı onda da öğrendim ki "ha" deyince kullanamıyormuşuz onu da iptal ettiriyorum puan muan istemiyorum zaten beleş olup da içinde bi bokluk olmayan mal/hizmet nerede görülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 piyasanın en çakal bankasıdır garanti bankası. 3 yıl boyunca bu çakallara hizme ettim. benden bile alıyolar aidat. yok bu adam bizde çalıştı emeği var demeyip yapıştırmışlar ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Su anda garanti bankasinin hazine mudur yardimcisi kaliyo bizde , sikayetleri direk ileteyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bayan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 fuck your religion and faith de ona bizden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar