Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her Banka Ücretsiz Bir Kart Çıkartmak Zorunda

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Hadi hayırlı olsun :D

Bakan Yazıcı, "Kart çıkaran kuruluşların tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunmaları zorunlu hale getirilmiştir" dedi

http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1358503-yazici-ucretsiz-kart-turu-cikarilacak

Genel kanı üzerine edit (imza gibi vs )
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

diaboliq said:

ahahahahaha bankalar nasıl bi çakallıkla bu durumun üstesinden gelicek şimdi çok merak ediyorum işte. kesin bu işi de kendilerine göre yontup bizi kerkicekler.

o karta uyguladığı faiz oranını yüksek tutar en basiti

aynen abi bunu kesin yaparlar. millette kart aidatı yok diye yarım yarım yardırır alışverişleri o karttan.

3 sene bankacılık yaptım. şu millete de ki " kart aidatı yok " adamlar %100 faiz ödemeye razı gelirler. kart aidatına takık bir milletiz.
Sosyal ağlarda paylaş

b uarada regülatif bir zorlama olmasaydı da zaten piyasa o yöne dgidiyor

önce finansbank yaptı sonra bu yeşil sermayeli bir banka yaptı onu akbank takip etti ki her banka bu tür bir ürün çıkaracak artık yoksa tutmaz o iş

x card platinium um olacağına öğrenci işi akbilden hallice kk olmasını tercih ederim.. zaten yan imkanlarını kullanmıyorum bir de kullanmadığım hizmete para veriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

b uarada regülatif bir zorlama olmasaydı da zaten piyasa o yöne dgidiyor

önce finansbank yaptı sonra bu yeşil sermayeli bir banka yaptı onu akbank takip etti ki her banka bu tür bir ürün çıkaracak artık yoksa tutmaz o iş

x card platinium um olacağına öğrenci işi akbilden hallice kk olmasını tercih ederim.. zaten yan imkanlarını kullanmıyorum bir de kullanmadığım hizmete para veriyorum

hsbc de çıkarttı yeni, dün gördüm reklamını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...