kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 fede'ye katılıyorum . Haliyle yattı ne demek ? Biz almasak da Juve'ye , ya da gideceği takıma karşı sorumluluğu var. Bence nasılsa GS beni alır , onlar alana kadar da iyice tembellik yapayım , kimse de birşey diyemez diyerek hiç çalışma yapmadan tatil yapmış.
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 juventsun hiç mu suçu yok adamı kampa çağrmıyor
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Adam ilk sene o kadar güzel oynamış. Yönetim taraftar herkes melo alınmalı diyor tartışmasız şekilde. Sonra fiyat indirmeye çalışmalar , şunlar bunlar adam kızıp tatile gidiyor işte. Adamı kampa alsaydık ne güzel sene başından o maçlarda yatırmazdı muhtemelen bizi ve şu geçtiğimiz son maçlarda ki gibi oynardı. Adam güzel oynamış ve bizim de katkımızla o özgüveni gördü kendisinde
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Adam güzel oynadığı için değerinin farkında semih gibi ya beni göndermeyin A2 de bile idare ederim tarzında değil. Juve almazsa gs almaz sa giderim brezilyaya diyor. Adam da hala iş var ve bunun da farkında. Maalesef melo konusunda şansımızı fazla zorlamayalım. Biz buradan idare edelim o da o taraftan çirkefliğimi kabul ediyor gs ses etmeyeyim desin ve orta yol bulunsun
khala Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Profesyonel futbolcunun kızıp tatile gitme gibi bir lüksü olamaz. Özel antrenör tutar idman eksiğini kapatmaya çalışır. Milyonlarca euro para kazanıyorlar biraz yaptıkları işe saygıları olsun.
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ne meloymuş yalnız, yanında selçuk kadar humble bir adam olmasaydı brezilyaya çoktan dönmüştü bu kadar kaprisle.
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bi yandan çok kızıyırum ama son 12 maç falan worldclass oynadı
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 adam bir deri bir kemik kalmıştı cl maçlarında
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 O kadar para saçıyoruz. Alpere o kadar para verecektik. Alalım şu meloyu. Çirkef, kaprisli ama oynamayı ve seyirciyi coşturmayı biliyor. Bence huyuna suyuna gidelim. Hagi yide biliyoruz ama adam çağ atlattı bize
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Rerore said: juventsun hiç mu suçu yok adamı kampa çağrmıyor pislik orada zaten. juve'nin istediği kadarlık bir adam değil melo.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 fenn said: O kadar para saçıyoruz. Alpere o kadar para verecektik. Alalım şu meloyu. Çirkef, kaprisli ama oynamayı ve seyirciyi coşturmayı biliyor. Bence huyuna suyuna gidelim. Hagi yide biliyoruz ama adam çağ atlattı bize Yuh Hagi ile aynı konu içinde geçirme , çarpılırsın :P İyi bir Sneijder , iyi bir Drogba çağ atlatır abi , Melo çağ atlatıcak bir oyuncu değil. İyi oyuncu , ilk sezonu ya da son 5-10 maçı gibi oynayacaksa kesinlikle alınmalı , ama bulunmaz hint kumaşı da değil yani.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Yanlış anlaşılmasın gs ye çağ atlattı dediğim Hagi dir. ( bana göre)
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Juventus galatasaraydan daha ıyı bir takım olsa dicem ki adamlar meloyu kakalıyor. Yahu galatasaray çeyrek finalde real madride elendi şampiyonlar liginde geçen sene , o arada juventus top toplayıcılarını geliştiriyordu en fazla , kalkıp 'galatasarayın oyuncusunu alalım' diyeceklerine 'galatasaraya adam kakalıyalım' demeleri çok saçma. Inter olur Milan olur bi derece, juventusla 10 kere oynasak 9unu alırız , takım değil.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Evet ya juventus galatasaray a2 seviyesinde bir takim bence de.
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bu adamdaki özgüvenin yarısı bende olsa en az orta büyüklükte bi ülkeye hükmederim yemin ediyorum
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Juve 286,5 Euro Gs 149 Euro miş yaklaşık olarak.Para gözüyle baktığımızda http://www.transfermarkt.com.tr/tr/juventus/kader/verein_506.html http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sueper-lig/startseite/wettbewerb_TR1.html Juve = 2 gs
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Şu hareketlerden dolayı baya bi galatasaray taraftarı 'bu kadar naz yapıcaksa gitsin buluruz başkasını adam mı kalmadı' diyodur. Biri benim , harbiden vardır birileri galatasaraya gelecek illa ki , 3-5m verir alırız harbiden uğraşmaya değmez.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Zamanında ne ümitlerle alınan futbolcular var foslayan. Adam çok iyi oynuyor ama bizde gümlüyor vs vs. Melo bu konuda artıları çok. Tabi eksileride var ama adamla evlenmiyoruz biz ya şurada 3 sene oynadıktan sonra alex gibi heykel dikmesekte uçak tutarız gider brezilya ya.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mithat said: Juventus galatasaraydan daha ıyı bir takım olsa dicem ki adamlar meloyu kakalıyor. Yahu galatasaray çeyrek finalde real madride elendi şampiyonlar liginde geçen sene , o arada juventus top toplayıcılarını geliştiriyordu en fazla , kalkıp 'galatasarayın oyuncusunu alalım' diyeceklerine 'galatasaraya adam kakalıyalım' demeleri çok saçma. Inter olur Milan olur bi derece, juventusla 10 kere oynasak 9unu alırız , takım değil. "Bu sene yari final seneye de kupa" tadinda bir yorum gelmis yine...
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Juventus Galatasaraydan daha kötü bir takım , troll değil , harbiden daha kötü.
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 yapma abi juve canavar gibi takım. bi kere pirlo tek başına galatasaray dan daha güçlü
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mithat said: Inter olur Milan olur bi derece, juventusla 10 kere oynasak 9unu alırız , takım değil.ya zaten olaydan pek anlamadığın şurdan belli. ligi 9. bitiren inter'e falan neyse diyip juve'yi kaale almamak çok acaip kafa. pirlo çarpar adamı.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Son 2 sene takım coştu, aynısı galatasarayda da geçerli , ama galatasaray şike yapıp kümeye düşmedi o açıdan zaten daha önde kafadan . Onu geçiyorum pirlo dışında 3-4 tane adam akıllı oyuncusu var ama bir drogba bi selçuk bi muslera yok oralarda. He belki takımım diye abartıyorum orasına lafım yok fakat juventus galatasaray maçı olmadan ıspatlamanın imkanı yok. esh= galatasaray juventus maçında beşiktaşın hakkı yenilir çok net.
Öne çıkan mesajlar