Mix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 az once nokia data kablosu aldım. telefonumun modeli 6220 aldıgım yerdeki yetkili bana 6220 ile aynı oldugunu söyleyerek 6230 unkini verdi. eve geldim cdden kurdum sonra taktım usb kablosunu. fakat tanınamıyor diyor. dosyaları kurmama ragmen tanıyamıyor. sorun neden olabilir ve çözümü nedir biliyor musunuz?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 donanım düzgün çalısıyor diyor fakat usb kablosunu taktıgım zaman şöyle diyor :"bu bilgisayara takılı usb aygıtlarından birisi çalışmadıgından windows aygıtı tanıyamıyor."[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Uymayabilir. Kendi telefonunun yaninda verilen data kablosu yoksa genellikle uymuyor.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ha eklemeyi unuttum mesela bizim arkada$in 7250i var benim telefonun software'i ( 7610 ) arkada$in telefonuna uydu. Ama data kablosu icin ayni $eyi soyleyemem. Bence alirken deneyerek al orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Telefon üreticileri "bir telefonun yazılımı diğerine uymasınki, ayrı ayrı kablo satalım" mantığı ile hareket ettiğinden olsa gerek sanıyorum. Kendi yazılımı yerine internetten başka yazılım bulup denemeyi bi dene. :)[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 usb kablosunu kasanın önüne mi arkasına mı takıyorsun? önüne takıyorsan bir de arkasına takmayı dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 arkaya takıyorum yarın degiştirecem bakalım[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 usb girişlerin başka aygıtlarla düzgün çalışıyorsa adam sallamıştır büyük ihtimalle.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 6230 un data kablosu 6220de calısmaz modelleri farklı... kanbloyu geri verip dku-5 modelini lamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 evet haklıymışsın dku5 aldım ve uydu fakat şimdide driverları vs yükleyebilmeme ragmen pc suite programında telefonu göremiyorum :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar