Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 denizi savunanlar waterworld'de yaşıyor galiba, 365 gün denizden çıkmayanlar var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 denizi savunanların yarısı da tatava ya, denizi olan şehirde yaşayıp yılda toplam 2 kez gördüğü denizi öven tipler var. adam beylikdüzünde yaşıyor, denizsiz yere gitmem diyor. lan sanki orda deniz var. 5 saatte ulaşıyon boğaza dingil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Cidden ama avmsi bile avm değil, ANGARADA AVM YOK SANKİ HÖHÖRÖHÖHÖ diyen adam hayatında hiç cevahire kanyona falan gitmemiştir. O antares, forum ankara, armada falan akıllara ziyan bildiğin 80ler stayla toplu işhanı. İstanbulun izmirin mekanlarıyla ankaranınkileri eş görenlere ankarada da çok acayip yerler var diyenlere http://www2.mes-coloriages-preferes.com/Images/Small/Famous-characters-Troll-face-Are-you-kidding-me-258475.png Trafik de öyle aman aman iyi değil, hatta sabah trafiğinin istanbuldan çok bir farkı bile yok denilebilir çıktığın/gittiğin yere bağlı olarak. Aynen şu işte Tarumar said: ankarada sadece ankarada doğanlar yaşayabilir. kuru havası, şehire hakim gri renk, donuk ve robot insanlar, herşeyin çok sıradan olması. bunları kıyılardan gelen insanlar zor kaldırır. Direk nolifer loser şehri ankara. BENİM DÜNYA HAYATINDA GÖZÜM YOK NAMAZIMDA NİYAZIMDAYIM diyen bile gider istanbulda konyada bursada falan yaşar, hiç değilse camisi dini yerleri falan var, ankara o yönden bile sınıfta kalıyor, abv ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ağlama melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 antarese, armadaya gidersen ankarada güzel avm yok dersin tabi. mekan yok diyenler de genelde kızılay, bahçeli, tunalıdan başka yer görmemiş olanlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Abi kentpark, cepa, gordion falan hepsi aynı. Ankamall direk dersi kıran liselilerin toplanma mekanı metrodan dolayı, hele o perşembeleri mi ne sinema halk günü olunca direk apaçi breeding grounda dönüşüyor. OP'un hayatını karartıcaksınız ankaraya getirerek :p edit: Çayyoluyla bilkent de overratedın tanımları. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 hepsi aynı değil. ankamall, cepa, gordion falan direk paçoz avm zaten alçak tavanlarıyla, daracık yürüme alanlarıyla, içerisindeki mağzalarla. bi panora hakkaten çok güzel onun dışında kentpark da idare eder. istanbullular laf etse yine anlarım da izmirliler ankarada gidecek mekan falan yok deyince hakkaten gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ÖYLE DEME ABİ İZMİRDE DENİZ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 DOMAT ÇİDEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Ankarada yasamak icin anadolu cocugu olman lazim. Oyle izmirden istanbuldan gidip ankarada yasanmaz. Anca vekil olup zorunluluktan bok gibi para icinde yasaman lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 abi kusura bakmayın da avm den beklentiniz nedir içinde mağaza olması, outlet mağazası olması, belli bir konsepte göre dizilip insanı fazla yormadan gezmesini sağlaması dışında müze gezer gibi avm mi geziyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Esh said: Ankarada yasamak icin anadolu cocugu olman lazim. Oyle izmirden istanbuldan gidip ankarada yasanmaz. Anca vekil olup zorunluluktan bok gibi para icinde yasaman lazim :P Bazen nasıl kafalardasınız anlamıyorum. Ben ankaraya gelmeden önce 6 il değiştirdim. Son 2 yıldır olan trafik sıkıntısı(ki ona da altarnatifler üretiyorlar garip bi şekilde) baya iyi yani bi sıkıntısını görmedim. İstanbul'da doğdum biraz büyüdüm falan bu arada. Yaşamayı bilmiyorsunuzdur siz ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yaşanır neden yaşanmasın ankara entelektüel açıdan izmir'in hayli üstünde bir şehir bu arada sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 istanbuldan da iyiyizdir bence heauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Irani ovmek ankarayi ovmekten daha makul. Test edildi onaylandi, savunmanizin bir anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Türkiye'de yaşanmaz, nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://duzadamsami.com/wp-content/uploads/BARBOROS-HAYRETT%C4%B0N.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Esh said: Irani ovmek ankarayi ovmekten daha makul. Test edildi onaylandi, savunmanizin bir anlami yok. Gelipte ne yaptın ankarada abi? Neye alternatif bulamadın mesela? Ya da yaşam standardı olarak nesi eksik(Türkiye standartlarında) bi söyle bana beğenmediğin iranın şeylerini sayayım ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bak cevaba neyi eksik diye basliyosun. Sen sor kendine neyi fazla diye? Istanbulla neyini nasil kiyasliyosunuz ki hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konumuz ankaranın yaşanabilir olup olmadığı ama şimdi çıkıyorum gelince yazacağım sana heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 wastyrx haklı; ama onun yaptığı gibi siz nerdlere laf anlatmaya çalışmayacağım. çok biliyosunuz ya geceleri abmamdasdoamfvoadsdakafc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Pavyona mi aspavaya mi nereye? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 kozalak said: denizi savunanların yarısı da tatava ya, denizi olan şehirde yaşayıp yılda toplam 2 kez gördüğü denizi öven tipler var. adam beylikdüzünde yaşıyor, denizsiz yere gitmem diyor. lan sanki orda deniz var. 5 saatte ulaşıyon boğaza dingil. büyükçekmece, küçükçekmece, avcılar sahili ahahahaha, silivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar