Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankarada yaşanır mı?

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Cidden ama avmsi bile avm değil, ANGARADA AVM YOK SANKİ HÖHÖRÖHÖHÖ diyen adam hayatında hiç cevahire kanyona falan gitmemiştir. O antares, forum ankara, armada falan akıllara ziyan bildiğin 80ler stayla toplu işhanı.

İstanbulun izmirin mekanlarıyla ankaranınkileri eş görenlere ankarada da çok acayip yerler var diyenlere

http://www2.mes-coloriages-preferes.com/Images/Small/Famous-characters-Troll-face-Are-you-kidding-me-258475.png

Trafik de öyle aman aman iyi değil, hatta sabah trafiğinin istanbuldan çok bir farkı bile yok denilebilir çıktığın/gittiğin yere bağlı olarak. Aynen şu işte

Tarumar said:

ankarada sadece ankarada doğanlar yaşayabilir. kuru havası, şehire hakim gri renk, donuk ve robot insanlar, herşeyin çok sıradan olması.

bunları kıyılardan gelen insanlar zor kaldırır.

Direk nolifer loser şehri ankara. BENİM DÜNYA HAYATINDA GÖZÜM YOK NAMAZIMDA NİYAZIMDAYIM diyen bile gider istanbulda konyada bursada falan yaşar, hiç değilse camisi dini yerleri falan var, ankara o yönden bile sınıfta kalıyor, abv ankara.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kentpark, cepa, gordion falan hepsi aynı. Ankamall direk dersi kıran liselilerin toplanma mekanı metrodan dolayı, hele o perşembeleri mi ne sinema halk günü olunca direk apaçi breeding grounda dönüşüyor. OP'un hayatını karartıcaksınız ankaraya getirerek :p

edit: Çayyoluyla bilkent de overratedın tanımları. Net.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi aynı değil. ankamall, cepa, gordion falan direk paçoz avm zaten alçak tavanlarıyla, daracık yürüme alanlarıyla, içerisindeki mağzalarla.

bi panora hakkaten çok güzel onun dışında kentpark da idare eder.

istanbullular laf etse yine anlarım da izmirliler ankarada gidecek mekan falan yok deyince hakkaten gülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Ankarada yasamak icin anadolu cocugu olman lazim. Oyle izmirden istanbuldan gidip ankarada yasanmaz. Anca vekil olup zorunluluktan bok gibi para icinde yasaman lazim :P

Bazen nasıl kafalardasınız anlamıyorum. Ben ankaraya gelmeden önce 6 il değiştirdim. Son 2 yıldır olan trafik sıkıntısı(ki ona da altarnatifler üretiyorlar garip bi şekilde) baya iyi yani bi sıkıntısını görmedim. İstanbul'da doğdum biraz büyüdüm falan bu arada. Yaşamayı bilmiyorsunuzdur siz ondandır.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Irani ovmek ankarayi ovmekten daha makul. Test edildi onaylandi, savunmanizin bir anlami yok.

Gelipte ne yaptın ankarada abi? Neye alternatif bulamadın mesela? Ya da yaşam standardı olarak nesi eksik(Türkiye standartlarında) bi söyle bana beğenmediğin iranın şeylerini sayayım ben sana
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

denizi savunanların yarısı da tatava ya, denizi olan şehirde yaşayıp yılda toplam 2 kez gördüğü denizi öven tipler var.
adam beylikdüzünde yaşıyor, denizsiz yere gitmem diyor. lan sanki orda deniz var. 5 saatte ulaşıyon boğaza dingil.

büyükçekmece, küçükçekmece, avcılar sahili ahahahaha, silivri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...