Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 selam, avrupada üniversite okumak istiyorum. ingiltere hariç her yer olur. deneyimi olanlar varsa öncelikle tavsiyeleri istiyorum. şu ülkenin şu okulu gibi. ne gibi gereklilik var? kafama esip ispanyada okuyabiliyor muyum yoksa öncesinde vermem gereken sınavlar var mı? herşeyin bir arada olduğu bu konularla ilgili bi site var mı önereceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sırf yurtdısında okumak için mi yoksa kariyerine bir etken olması için mi? ilkiyse romanyaya falan git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Hangi bolumde okumak istedigine gore degisebilir. Bu ana kadar ne yaptın. Ne okumak istiyorsun amacın ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 kisaca, ne ayaksin birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 bilgi üni de 3. sınıfım. 2 senedir de dondurdum. reklamcılık okuyorum. ülkeyi terk ediyorum amaç o. kariyer falan değil. bölüm çok önemli değil o yüzden. mümkünse kolay olsun ya da ciddi iyi bişey olsun. mesela mimarlık falan okuyabılıyor muyum yurt dışında kafama göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Oha mimarliga kolay bolum dedi reklamci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ''ya da ciddi iyi bişey olsun'' u okuyup anlamamak. sen var bi daha okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Abi direkt belcika ve ya isvec o zaman. Baska yer dusunme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ne gibi avantajları var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 reklamcılık gibi dandik bir bölümde fail olduysan mimarlık hiç okuyamazsın bu çok basit bir mantık ama algılayamadığına göre iyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 post mu kasıosun? okul başarım hakkında ne bilgin var da gelmiş artistlik yapıyorsun? velev ki fail oldum ondan yurt dışına gitmek istiyorum, sana ne girdi? bin tane derdim var başımda, konuyla ilgili bilgisi ya da tecrubesi olanlar mesaj atarsa sadece çok memnun olurum. küfür etcem şimdi banlancam durduk yere. ziyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Voys said: mümkünse kolay olsun ya da ciddi iyi bişey olsun. sen daha ne istediğini bile bilmiyorsun. belirli bir hedefin yok böyle saçma bir soru olmaz. kim sana ne cevap versin daha ne istediğin konusunda nokta kadar bir fikrin yok. mimarlık okuyacakmış birde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Adam kısaca gitmek istiyorum diyo abi.Neden üstüne gidiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yurt dışında okumuş ya da bilgisi olan birisinden gerekli bürokrasiyi öğrenmek istiyorum. reklamcılık okurken mimarlık falan okuyabılıyor muyuz diye de soruyorum. tuvaletini yaptığın yerine çok yükleniyorsun. düşünme işlerini falan beyinle hallet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sebebi çok açık diil mi? ya canları sıkılıyor troll yapıyorlar ya da veletler. normal zaman da hiç umrumda olmaz da agrom yüksek şu an. cevap vererek ben hata yapıyorum asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 şu halinle gidebileceğin ülkelerin türkiyeden iyi ülkeler olacağını düşünmüyorum. para bolsa gidersin ama gittiğin okulda bilgi'den iyi olmaz. ortalaman iyiyse bilgiyi bitir, master için dene şansını. daha mantıklı olur. bu arada mimarlık, mühendislik, tıp vs. okumaya kalkarsan bitiremezsin 7 senede muhtemelen. sayısallara pek yanaşma. öyle ülkeyi terk etmek kolay iş değil ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Bir kac sene oncesine kadar oss de baraji gecip, tercih edebiliyordun avrupadaki unileri,oss klavuzunun arkasinda yaziyor bazilari. Oncelikle hangi unilerin tr de denkligi var onu arastir, ilerde tr de calismak istiyorsan. Vize ve uniye basvuru islemlerini kendin yapman gerekiyor veya bir araci kurum vasitasiyla yaptirabiliyorsun.Bu araci kurum/sirketler icerisinde, cok fazla cakallik ,sahtekarlik olaylari donuyor.Onu da baya iyi arastirman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 kami said: şu halinle gidebileceğin ülkelerin türkiyeden iyi ülkeler olacağını düşünmüyorum. para bolsa gidersin ama gittiğin okulda bilgi'den iyi olmaz. ortalaman iyiyse bilgiyi bitir, master için dene şansını. daha mantıklı olur. bu arada mimarlık, mühendislik, tıp vs. okumaya kalkarsan bitiremezsin 7 senede muhtemelen. sayısallara pek yanaşma. öyle ülkeyi terk etmek kolay iş değil ne yazık ki. okulun kalitesi çok önemli değil gideceğim. aile mesleğimi devam ettiriyorum, okula sadece statü gereği diploma sahibi olmak istediğimden gidiyorum. master falan düşünmüyorum. mimarlık olayı 2 troll yüzünden üste çıktı bu kadar. oradaki asıl soru ''reklamcılık okurken başka bölüme geçmek mümkün mü yurt dışında?'' tıp okuyabilir miyim mesela diyim bu seferde 3-5 mesaj daha kasarlar, sen tıp okuyamazsın diyip. türkiye'de devam etme gibi bir seçeneğim yok ne yazıkki. yurt dışında okumam gerekli. dil öğrenmem açısından ispanya ve almanya çok yatkın geliyor bana. www.elt.com.tr ' den baya açıklama buldum aslında ama deneyim gerekli bana. gittim okudum çok iyiydi ya da şuraya arkadaşım gitti çok rahat etti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 @dark tavsiye edebileceğin şirket var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 şuanda hangi bölümde okuduğun bağlamıyor seni. istediğin bölümü okuyabilirsin, direk olarak engel yok önünde. kabul aldığın taktirde gayet okursun. Almanya'da yanılmıyorsam kabul almak çok daha kolay, ancak kabul aldıktan sonra okumak zor. İlk sene çok fazla öğrenci alıp ikinci sene yarısından çoğunu yolluyorlar gibi. TUM'da okuyan birkaç arkadaşım var mesela, aynı dersin sınavından 2 kere kalırsan okuldan atıyorlar demişti. almanya'ya bulaşmanı pek tavsiye etmem tamamen değişik bir eğitim sistemleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunaberger Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Hem zaman hem para harcanıyor, en güzeli bu konuda uzman ve daha önemlisi dürüst bir eğitim firmasına danışmak. derenkoray yurtdışı eğitim en iyilerinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Arkadaşım, Yurtdışında okulunu kasmadan bitirmek istiyorsan, çevremdeki kişilerin tecrübe ettiği tercih edebileceğin üç ülke var, 1* Macaristan 2* Romanya 3* Çek cumhuriyeti Bu ülkelerdeki okullarda eğitim seviyesi iyi olmakla beraber ders geçme ve burs konularında katı kurallar yok. Öğrencilere de hem yurt hem de etüd anlamında iyi destek oluyorlar. Tarih gibi bir bölümü terci edebilirsin bence. Ha benim param çok diyorsan direk kıbrısa git derim. Girne Amerikan üniversitesi yada Yakındoğu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar