MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Açılmışını bulamadım ama oynayan var mı eğlenceli mi? Metascore olarak 49 gibi çok düşük bir score almış kafamda soru işaretleri oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 free weekend de falan bi göz atmıştım ama çok buglı ve dandik gelmişti bana vazgeçmiştim almaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 steam'deki dandik versiyonu oynamayın. oyunun beta'dan sonraki haklarını Runescape denen dandik oyunu yapan Jagex satın aldı, o andan itibaren son 5 yılın en iyi online FPS community'si dagılmış oldu. o community şuradan devam ediyor: http://aos.acornserver.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar