DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Danışmanlık hizmeti vermek için ptesi Ankara TOBB a gelicem 5gün ordayım, şimdi 2 sorum var: 1-Mövenpick, Bilkent,Rixos,Cown,Ankara Plaza şu otellerden arasından rezervasyon yapılacak, TOBB a yakın olan hangisiyse orda kalmak istiyorum.Bilen arkadaşlardan tavsiye alim hangisi en yakınsa ve hizmet olarak daha iyiyse.(mövenpick şuanda doluymuş) 2- Hergün nargile içen biri olarak tobb'a yakın akşam nargile içilecek yakın ve güzel bi yer:) Daha önce Ankara ya hiç gelmedim oyuzden hiçbiyer bilmediğim göz önünde bulundurulsun. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 En yakın Möenpick, Bilkent ve JW Marriott. Hepsi kalın oteller biliyorsundur ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Herhangi bir şeye para vermicem...sen anlat şuna git buna git de yeter ki:) Yakın olması ilk tercihim yolda heba olmuyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Yakın istiyosan Jw Marriot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Benim saydıklarım arasından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Saydıkların arasından Bilkent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 nargilesini bilmiyorum ama güzel sigaralar dönüyormuş ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Bilkent Otel o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Tamam ozaman Bilkent tercih edicem, 2. sorum için herhangi bişey mekan adı vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Yıllardır arıyorum, ankarada nargilesi güzel biryer bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 DoubleW said: Tamam ozaman Bilkent tercih edicem, 2. sorum için herhangi bişey mekan adı vs ? Bilkent Otel'de kalacaksan biraz düz gittikten sonra Bilkent 3 var. Siteye girdikten sonra Chiffre mekanın adı. Veyahut Bilkent2 dersen, Msn Cafe falan filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Nargile hususunda Balgat'ta bir yer deniyordu hep. Hani eski usül amcaların felan takıldığı bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 eski amcalar takılıyorsa orası iyidir nargile hususunda :) mori, senin deidğin yerler otele de yakınsa kesin oralara giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 otele arabayla 2-3 dakika abi dediğim yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Bilkent otel, tobb arası ne kadar peki mesafe ulaşım için neler var ? nargile konusu çözülmüştür ozaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 eskişehir yolu, mustafa kemalde tobbun binalar. çok yakın bilkente yine. arabayla 5 dakika :) taksiyle 10-15 tl aralığında tutacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Baya yakın yerler. Bilkent'in Eskişehir yoluna bağlandığı yerde zaten TOBB kuleleri var. Yine nerden baksan 4-5 kilometre var tabi. Edit: mori yazmış yav görmemişim ikinci sayfayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Tamam çok sağol moriarty, dediğin gibi yaparım , tercih bilkent hotel.Cafeler de yakın diyosan hotelden geçerim bilkent 3 e akşamları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 turk telekom a mi geliyorsun? tobb da calisiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Evet senko, öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Çukurambarda marko pashada nargile var:) güzelmiş nargilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Fiyatıda çok güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Evet biraz pahalı Tophane'den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Benim şahsi görüşüm marko paşadan uzak durulması.. Böyle rezalet hizmet ve ilgisiz çalışan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 muhsin yazicioglu cad. sinin en sonundaki yokusun basinda shisha var. Nargilesi ankaranin basarililarindandir. Marco pasha falan luzumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar