Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Kupasını kim alır ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tamam fenerliyim ama uefa da fener alır demiyorum.Yani biras mantıklı düşünmek lazım.Tamam güçsüz bir takım değil ama uefa yı alacak kadar da güçlü değil.

Kolaycıcık bi gruptan çıkamadı
demişsiniz

Manchester unt.
0.Lyon
S.Prag
bu grup çok basit bi grupmu sanıyorsun?Fenerbahcemızın o grupta 3.olmasi bile çok zordu.Lyon ve manchester çok güçlü iki takım.Lyon a bakarsak çok cabuk toparlanıyorlar.Lyon la yaptıgımız mactada 2-2 dk 88 di.Artık kim atarsa maç onundu.Ve Lyon atti dk 90 oldu.Bu dk dan sonra 1 gol daha yesek hiçbirşey değişmiyecekti zaten 1 gol daha yedik onuda bıraktık zaten kimse hiçbişi yapmadı direk orta kafa gol oldu.Manchester maçına bakarsak ilk fatih in yaptıgı hata olmasaydı gol olmazdı.Durum 3-2 iken [ fatihin hatasında atılan golu saymadım ] alex o pozisyonu kacırmasaydı 3-3 olur ve FBMize moral gelirdi.Maçı alma şansımız olmasa bile beraberlik yapabilme şansımız vardı.Maça zaten korkarak başladık.En büyük hatalarımızdan biride buydu.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 27 Kasım 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
3 aday ,Newcastle,Alkmaar,Fenerbahçe.

Hicbiri yari finale bile cikamayacak...
$amp. Ligi'nden gelen takimlar belli olmadan deli sacmasi gibi yazmayin. Fener tur atlayamaz Uefa'da ayrica...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 24 Kasım 2004 15:53 tarihinde demiş ki:
fenerbahçe - alkmaar finali olur ama kimin alacağını tahmin etmek güç.

öncelikle realist ol ayrıca alkmaar febe'den bi hayli üstün takım...hem febe tur bile atlıyamıyacak...[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Mesaj tarihi:
sanane benim realistliğimden?
ben takımım için en iyisini umut ederim ha olmazsa da oturup ağlamam.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
yayınlansa da izlesem =([signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
İşte bize basit geliyor artık ama başkalarına zor geliyor herhalde.. Bak bir yıl şans verdik bakalım tecrübe kazanıp gelsinler :)[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 28 Kasım 2004 17:58 tarihinde demiş ki:
sanane benim realistliğimden?
ben takımım için en iyisini umut ederim ha olmazsa da oturup ağlamam.

iyi fazla umut etme ama nasil olsa öle bişi olsa 6 tane yersiniz aaaaah tüüh manchesterdan yemiştiniz dimi onu :([signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Mesaj tarihi:
yaw şu her topiği sataşma topiğine çevirmeyin yaa :hrr:[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
yörünge dışı ağlatır. allah düşürmesin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
YA FENERBAHÇE TABİKİ YA(ha tabi Şampiyonlar Ligi Kupasını almazsa alır....)

bi de topik açıyonuz böyle kolay bi soru için....[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün-
  • Yeni Oluştur...