moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA http://s1.directupload.net/images/130517/9fhbagkq.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 abi adam cok dogal lan ahaha bunun bi quiz videosu var ligtv'de o da efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ahahahahhahah abi oğuzhanda tam bir keko ya of inşallah bacağı kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 kime gülüyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 oğuzhan zaten dayaklıkta, olcay enfes bi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 samimi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ligtv quiz i aradım bulamadım onu da koyun plx =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 u know we rolling rolex,normal things... happy birthday safasg Şu ve şunun gibi zirilyon tane turk futbolcu var. konu dışı Bana demeyin yabancı sınırlaması azalınca türk futbolu gelişecek diye. Aldıkları para şiştikçe daha beter boka sarıcak.Yok alper pörtleğe 15 milyon ver hamzaya 20 milyon ver. Bu adamlar niye kendini geliştirsin de oynasın ? zaten milyoner oldu ve avrupa da tüm hayatı boyunca kazanamayacagı parayı 3 senede alıyorlar. allah belanı versin tüpçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar