Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Çili, Amerika ve Türkiye gelir dağılımı adaletsizliğinde baş sırayı çekiyormuş. En sonunda bir şeyde Amerika'yla aynı sıraya girebildik. http://www.oecd.org/els/soc/OECD2013-Inequality-and-Poverty-8p.pdf (4. şekil) Türkiye ekonomisinin mükemmel olduğunu gösteren diğer grafiklere de bakmayı unutmayın. Medya halkı iyi poh pohluyor ama şu olayın patlayacağı zamanı merakla beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 disposable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 nerde pati gençleri "ben çok kazanıyorum ya okudum adam oldum süperim" rpsi yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Hükümeti yıpratmaya çalışmayın başaramayacaksınız, Allah (c.c) çalışına veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben aucklande gidiyorum. artık siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Noyzura said: nerde pati gençleri "ben çok kazanıyorum ya okudum adam oldum süperim" rpsi yapsınlar. Buyrun. Problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Problem koca poponun kafandan büyük olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paticigi kapatmak lazim Padisahim cok yasa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Noyzura said: nerde pati gençleri "ben çok kazanıyorum ya okudum adam oldum süperim" rpsi yapsınlar. rp'e gerek yok 29 yasina gelip kariyer planlamasi yapmiyor o rp yapiyor sandigin insanlar bu da seni incitiyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 cok acaıp bı yer turkıye kımse cok kazanıo gıbı durmuo ama herkes luks ıcınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hayır incitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 çıraklıkla basla 35 de kalfa olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 çırak alsana beni yanına bir kişiye benziyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 garsonların yanında çırak olmuyor pek ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 o zaman ben onu çırak alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar