Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BH Dayanışma Topiki

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

BH için grup olmasin demenin mantığı nedir anlamadım. BH eğer templatini tamamlamış bir Jedi kadar güçlüyse jedi olmak için bu kadar kasmanın manası nedir. Novice LS sonrasi tek bir kutuyu doldurana kadar (600jxp) Master pistoleer olurum ben. Tek bir BH'in templatini tamamlamaya yakin ya da tamamlamis bir Jedi teke tek'de öldürme şansı normal koşullarda 0'dir.

İşin daha da garibi ise şudur. LS'e hic def yoktur. Ama gel görki bir TKM'nin ya da denildiği üzere bir Pikeman'ın ranged bir karakterden daha fazla şansı oluyor Jedi karşı. Eeee bu mele pardon ama neresiyle block'luyu Saberi.

Benim BH karakterinde 129 pistol speed 155 accuarry 16 aim var. LS0043 olan bir jedi atislarimin %80'ne nerdeyse block koyuyor. Bu adam daha Knight falan degil.

Oyunsa oyun. Jedi adam Terminale düşmeyecek. Kural bu. Jedi Terminale düşerse BH'da her şekilde öldürme hakkına sahiptir. Ister grupla gider, ister tek, ister bufsiz yakalar, ister buff'lı kimsenin ağlamaya şikayet etmeye hakkı yok. Herkes sonuçta işini yapiyor.

Cok da fazla kasmiyorum 2 ay oldu Padawan olali. Bu sürede -354K Jedi Xp kaybım oldu. Hepsi benim acemiliğim. Hiç bir zaman kalkıpta bir BH'ı suçlamadım. Daha önceden okuyup öğrenseydim bir şeyleri Terminale'mi düşerdim. Ha bug olur düşersin ayrı konu.

BH olarak da 14 kadar jedi missionı yaptım. Ben imp'im. Aldığım mark imp cıkarsa DB atmıyorum, rebelse ve öldürebilmişsem DB'liyorum. SOE'nin aptallığı. BH'ın factionı mı olurmuş. Faction'a dahil olabilmeyi koyunca komikliklerde ouyor tabi.

Neysee.... BH tarafından olduruldum diye yakinmanin bir mantığı yok bence. BH nasıl, nerde oldurur bunu sorgulamanında bir mantığı yok. Genel Kural koymanında.

Birde sadece BH'lar mı grup oluyor?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE
Sosyal ağlarda paylaş

stacker olmayan hic bir melee template ini tamamlamis bir jedi i olduremez hatta healstate healall1 ve mls adami bile olduremez. Ancak adam akilli bi fire lazim. Onun disinda 125 melee def li state defleride olan ustune bide cob macrosu acan bi melee catir catir duel de knight i pataklar. JK a 1 2 3 kisi gitmek anormal degil bu 3 kisi bh olduktan sonra onun disinda yaninda cm getiren yada fire li deli adamlari getirenler var bu ne pvp dir nede baska birsey.
Sosyal ağlarda paylaş

Dett merakımdan soruyorum benim Padawan karakterinin Skilleri aşağıda bu karakter ile bir JK'ya karşı şansım var mı?

Combat Equilibrium +55
Counterattack +75
Defense Vs. Blind +50
Defense Vs. Dizzy +65
Defense Vs. Intimidate +40
Defense Vs. Knockdown +85
Defense Vs. Posture Change (Down) +90
Defense Vs. Posture Change (Up) +6
Defense Vs. Stun +35
Defensive Acuity +96
Dodge +90
Double-Bladed Lightsaber Accuracy +25
Double-Bladed Lightsaber Speed +25
Enhanced Melee Accuracy +12
Enhanced Melee Speed +12
Enhanced Ranged Accuracy +12
Force Defense +20
Force Power Max +700
Force Power Regeneration +4
Injury Treatment +10
Injury Treatment Speed +10
Jedi State Defense +15
Jedi Toughness +5
Lightsaber Assembly +10
Lightsaber Block +10
Lightsaber Experimentation +10
Lightsaber Toughness +10
Meditate +100
Melee Defense +186/+190
One-handed Center Of Being Duration +26
One-handed Lightsaber Accuracy +25
One-handed Lightsaber Speed +25
One-handed Melee Center Of Being Efficacy +100
One-handed Melee Toughness +32
One-handed Weapon Accuracy +70
One-handed Weapon Speed +80
Polearm Accuracy +10
Polearm Center Of Being Duration +5
Polearm Center Of Being Efficacy +10
Polearm Speed +5
Ranged Defense +159/+164
Taunt +10
Two-handed Lightsaber Accuracy +25
Two-handed Lightsaber Speed +25
Two-handed Melee Accuracy +65
Two-handed melee Center of Being +26
Two-handed Melee Center Of Being Efficacy +105
Two-handed Melee Speed +35/+41
Two-handed Melee Toughness +39
Unarmed Accuracy +205
Unarmed Center Of Being Duration +30
Unarmed Center Of Being Efficacy +105
Unarmed Damage +250/+255
Unarmed Speed +115
Unarmed Toughness +57
Wound Healing (Dancing) +20
Wound Healing (Music) +20[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 24 Kasım 2004 19:39 tarihinde demiş ki:
tamam o zaman toplanın 5 kişi
cm sinden melee sine pikeman ından hede sine kadar
gank edin tebrikler.

yazdigimi dogur okuda sonra karsilik ver.

Eylul JK a neyle dalacagina bagli. TKM isen normal bi duel de doversin. Template ini neredeyse tamamlamis Jedi la MLS TKA4304 novice defender biraz healer dan skill lerle duel yaptigimda bayagi bir dayanmistim ki heal kullanmamistim ayrica bu sekilde stacker lada duel yapip incap etmistim eh borumu intimidiate 120 uzeri melee def warcry ve melee mit2 var hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Onceden SW idim. Ama sırf şu wound heal ve Fow'den dolayı TKM'ye gectim. Bir deneyeyim bakalim. intimidate ve defler iyi. Mele mitigation full. Normal TKM'den farkli olarak azda olsa Defenderdan gelen force def'de var:)))

Yalnız bu template ile JK alirsam niye JK olmaya kasacam o da ayri konu tabi:))))))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gank edin tebrikler.

Forcerun3teki dmgi kaldirmasalardi birak 5 i 10 kişiyi alirdi jedi.Keşke kalkmasaydi bi halta yarasaydi jedi olmak.[signature][hline]KEK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 24 Kasım 2004 20:38 tarihinde demiş ki:
said:
gank edin tebrikler.

yazdigimi dogur okuda sonra karsilik ver.

Eylul JK a neyle dalacagina bagli. TKM isen normal bi duel de doversin. Template ini neredeyse tamamlamis Jedi la MLS TKA4304 novice defender biraz healer dan skill lerle duel yaptigimda bayagi bir dayanmistim ki heal kullanmamistim ayrica bu sekilde stacker lada duel yapip incap etmistim eh borumu intimidiate 120 uzeri melee def warcry ve melee mit2 var hehe.

senin dediğini haklı bularak yazdım yanlış anladın neyse[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumsuzdur.

Kadaara'dan missioni aldim. 114K ödül. Dantooin'de cikti. Gittim. Agro Oupost'a 3km kala marki avlanirken yakaladim. Once motora hamle etti. Hemen intimidate/Low Blow/panic Shot ile yere serdim ve Eye Shot'a basladim. Kalkti yerden ve ortalikta dolasmaya basladik. Bazen o beni, bazen ben onu kovaladim. Mind heal yapiyor bu arada. Neyse. Olay boyle gelisirken... Sonucta ben oldum. Öldüğümde saydım ancak kaç kişi olduklarını hemen clone olmayıp.

1. Master Brawler (title boyle nedir bilmem)
2. Master Swordsman
3. Jedi Padawan
4. Jedi Padawan
5. Jedi Padawan
6. Jedi Padawan
7. Jedi Padawan-Benim Mark

KD esanasinda haber gondermis sanirim.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

2 ihtimal var ki birincisi daha büyük..

1-) bu adam öküz
2-) arkadaşları eğlence istemiş
3-) senin arkandan grubunun geliceğini sanıp önlem almış gelmeyince "ee buraya boşuna mı geldik" diye dalmışlar sana :)[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 29 Kasım 2004 17:58 tarihinde demiş ki:
2 ihtimal var ki birincisi daha büyük..

1-) bu adam öküz
2-) arkadaşları eğlence istemiş
3-) senin arkandan grubunun geliceğini sanıp önlem almış gelmeyince "ee buraya boşuna mı geldik" diye dalmışlar sana :)

Heyd adam öküz değil. BH grup yapmaz hede hödö demeden önce bi kere jedi avlamayı dene, çoğunluğun böyle olduğunu gör ondan sonra yüklen zaten[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
Sosyal ağlarda paylaş

adam olunce belli bir exp kaybediyor onun icin group cagirmasi dogal karsisinda olunce hic birsey kaybetmeyen bir bh var zaten. onun icin group giden bh ler icin de group cagiran jedi icinde bosuna aglamayin. daha dogrusu bu oyundaki hicbirsey icin bukadar aglamayin cidden cok komik oluyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

işi bilen jedi öyle 3-4 adama yenilmez.. örnek 3 bh+ben (tkm,doc'tum o zamanlar) 1 jedi a daldık 226lıktı... su kenarına kaçtı torso shot etkisiz hale geldi zaten bh ler rangedle vuramayınca bu adam 1h ls ile kesti hepsini.. sonra ben daldım baktı karşısında doc suya girip tef in geçmesini bekledi sonra sallana sallana coro ya gitti..

zaten adam 4xx4 healer, m ls ve m def miş, ii ki dalmadı bana :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...