Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BH Dayanışma Topiki

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
heyd, 19 Kasım 2004 10:55 tarihinde demiş ki:
penth yazar olmuşun bu arada kutlarım. sitede yazma bari böle şeyler :P

Haha =) BH rehberini ben yazdım abi al oku işte :P İşin komiği jedi rehberini ve FS olmayı da ben yazdım, okusun öğrensin gençler, taze taze Padawan olsunlar da keselim diye =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genwa, 19 Kasım 2004 12:32 tarihinde demiş ki:
tunch sizin serverlarda zeta gibi jedi lar yokmu ya kessin şunları :D

hele şimdi infinity de nat diye biri jedi olduki düşman başına... bi bh onu öldürsün elini öpecem (/kisshand ekleseler oyuna keşke)

zeta kadar korkak jedi çok azdır. en ufak kapışmada hemen kaçardı alıcağı duellerde bile.

/hand çalışıyor bu arada :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 19 Kasım 2004 13:13 tarihinde demiş ki:
gitsin melee kassın oda sorun değil. sen anlamamış olamazsın herhalde hala ne dediğimi :)

Bu buraya attığın ilk mesaj diil mi? Başka mesajıını okumadım valla[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

yazmıyım dedim ama dayanmadim pvp bilen jedi knighti 2 bh alamaz varsa denemek isteyen ben soylicem knight arkadasa gelin deneyin 2 kişi 3 kişi alabiliyormusunuz.
ealos bana gor ebile yeni sayılırsın ama yazar olmussun kutlarım yinede acemi sayılırsın hala pvp den anlayan knight a denk gelmemissin yada 2 3 kişi bi knight için cerez sayılır.ha cokmu zorlanır yine olmez abanır force run a kacar ama yedirtmez kendini.sizin aldıklarınız belkı yenı yenı tecrube edınıyolardı sanslıymıssınız bence
ama yinede elinize saglık sewindim dark awlamanıza :=) bana bulasmayında yoksa ben bela olurum basınıza 1 ay sonra :)[signature][hline]No game No stres
Long Live Rebellion
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar bakın olaya biraz yanlıs açıdan bakıyorsunuz, bir bounty hunter iki üç kişi ile avlanmaya gider neden ? Çünkü bir bounty hunter eğer 190k nın üzerinde bir mission almıssa ve ranged bounty ise o hedefi kesme sansı çok çok az, ben kendimden örnek vereyim benim 145 accuracy ve 135 speedim var ama!! 50 shotımdan 48 ini blockluyor jedi eee bu bounty tek başına hedefini nasıl kesecek ? bana bu noktada mantıklı bir açıklama yapın bende bundan sonra grub yaparak jedi kesmeye gidersem bilmem ne yapsınlar beni...

ha ama 160k ya kadar olan jedilere grub gidersen o zaman laf edebilirsin ama bi de şu nokta var forumlarda bu bounty lere laf eden hep yabancı tipler çünkü ölmek onlara zor geliyor, bizim gibi oynamıyorlar. mesela dünden bir örnek vereyim. hedef 151k, endorda ve spawnda kasıyor. Gittim 6 eye shot adam yerde ama!! db atamıyom neden ? çünkü fd... Nese bende makroya bıraktım disarming shotla en azından ls sini patlatam dite oda ÇALIŞMIYORMUŞ!!! Nese aradan 20dk filan geçti amcam hala yerde, baktım 3 kişi koşa koşa geliyor. Gelenlerden ikisi jedi biri tka, bunlar geldi ben direk topuk, dağa taşa vurdum kendimi, beni swoopla kovalıyorlar o sıra bunların tek tek swooplarını patlattım, yukarda diğer jediyi yakaladım incapledim db ye bastım too far dedi yaklaştım tam db ye bastım adamı heallediler kalktı, yine topukladım, yukarda kaçarken tka yı capledim bu sefer jediler adamı kaldırdı, ama nereye kadar kaçacan ? en sonunda jediler trow ls ile dizzy stun, allah ne verdiyse .çaktı tka da bi dokundu hadi bakim yiyosa kalk nese öldüm ama büyük zevk aldım. Ha bunu neden anlattım ? Grub gidilmez diyenler için, bir jedi ın gücü tartışılmaz, bi bounty nin ne olduğu zaten belli, eger bi bounty yi 3 jedi ve bir tka kesmeye çalışıyorsa müsade edinde bizde iki üç kişi jedi keselim.[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse
www.babalarcortlamaz.com
Pa: Honor and Faith
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SiriuSs, 19 Kasım 2004 21:45 tarihinde demiş ki:
yazmıyım dedim ama dayanmadim pvp bilen jedi knighti 2 bh alamaz varsa denemek isteyen ben soylicem knight arkadasa gelin deneyin 2 kişi 3 kişi alabiliyormusunuz.
ealos bana gor ebile yeni sayılırsın ama yazar olmussun kutlarım yinede acemi sayılırsın hala pvp den anlayan knight a denk gelmemissin yada 2 3 kişi bi knight için cerez sayılır.ha cokmu zorlanır yine olmez abanır force run a kacar ama yedirtmez kendini.sizin aldıklarınız belkı yenı yenı tecrube edınıyolardı sanslıymıssınız bence
ama yinede elinize saglık sewindim dark awlamanıza :=) bana bulasmayında yoksa ben bela olurum basınıza 1 ay sonra :)

Hahaha, yok abi arkadaş katili yaptın sen de beni =)

PvP bilen Jedi Knighta, bodoslama 2 kişi dalarsan tabiki indiremezsin. BH da bodoslama dalmaz zaten, adamın görevde falan yakalayacaksın, panik yaptırcaksın vs.

4 JK 2 CM in 60 kişi aldığına (biri de bendim) şahit olmuş biriyim yani, bilirim JK gücünü.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Tahrik etmeyiniz pls
Sosyal ağlarda paylaş

çok saçma buluyorum ben bu 1 jedi ya 2 kişi veya daha fazla gitmeyi

adamlar zaten güçsüzler
e hadi güçlü diyelim

30 kişi mi gitmek zorundasınız anlamıyorumki. Exp leri alırken canı çıkıyor adamın , melee saçmalıklarından LS işletemiyor . Sora 2 tane BH geliyor hadi abi dalıyoruz diyip adamı alıyor. pehh
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hayatlarını zorlaştıracaz tabi Arkansis. Bırakalım herkes kolay kassın, 2 ay sonra Star Wars Galaxies : Jedi Academy mi oynayalım?

Jedi Knight ı adam bufflıysa teke tek alamazsın zaten, 2v1 bile çok büyük başarı bence. Gayet doğal grup avlanmaları.

Bakın benim söylediklerim çelişkili gibi gözüküyor ama, Jedi Knightlar olmaları gerekenden güçsüz, ama diğer karakterlerle kıyaslanamayacak kadar güçlü. Demek sitediğim bu.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Tahrik etmeyiniz pls
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çözdüm galiba bu sefer:D. Jediler normalde bildiğimiz gücüyle oyuna yansıtılmamış. Galiba kastın bu. Ama diğer her meslek ne olursa olsun knightlara tek başına söz geçirebilecek deil?
Hiç savaşmadım ama knight kasmak için sırf grind deil birazda karakteri kullanabilmekte yatıyormuş gibi geldi bana. Hem özellikleri güçlü hemde olayı biliyorsa sıkar tek saldırmak hı?

[Bu mesaj Redeagle tarafından 21 Kasım 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 21 Kasım 2004 15:29 tarihinde demiş ki:
Abi hayatlarını zorlaştıracaz tabi Arkansis. Bırakalım herkes kolay kassın, 2 ay sonra Star Wars Galaxies : Jedi Academy mi oynayalım?

Jedi Knight ı adam bufflıysa teke tek alamazsın zaten, 2v1 bile çok büyük başarı bence. Gayet doğal grup avlanmaları.

Bakın benim söylediklerim çelişkili gibi gözüküyor ama, Jedi Knightlar olmaları gerekenden güçsüz, ama diğer karakterlerle kıyaslanamayacak kadar güçlü. Demek sitediğim bu.

ben kaç kere rasterliyorum TKM nin teki bile dövebiliyor jedi ı

adamlar geliyorlar
MBH TKM
heal state yapiyor adam
sora tekrar yerde
tekrar heal state
Tekrar yerde

JK lar artık yanlarında CM mi dolaştıracaklar anlamadım.

teke tek alın. Adamlar güçlü değiller o kadar.
geçende gözümle gördüm
BH geldi
adam Master bile değil
Meleee
nasıl oluyor diye izliyorum
küfür ediyor jedi ya korkaksın hedesin hödösün bir yandan yerde tekmeliyor

sora birisi daha geldi beraber tekmelemeye başladılar
bende bastım healı jedi ya
verdim poison u öldüler hepsi

bundan keyif aldımmı? hayır
ama adamların yaptıklarıda yenecek cinsten değildi....[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...