Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BH Dayanışma Topiki

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar,
Aramızda birkaç bounty hunter var, toparlanalım en iyisi şöyle bi, bilgilerimizi falan paylaşalım. Ayrıca herkes birbirini tanır, friend liste ekler, beraber avlanırız. Jedi list çıkarırız.

Ealos Tsaark ben, BHA -Bounty Hunter Alliance- dan. FrF'deydim bu hafta ayrıldım kanunların beni bağlamasından hoşlanmadığım için, şimdi gayet rahat avlanıyorum, PAsız arkadaşları da beklerim, gayet memnunum BHAdan. 4000 BH, TKM ve biraz medic var, eskiden mbh mpistoleerdım ama çekilir dert değil, şimdi çok memnunum. Özellikle solo savaşmak isteyen BH arkadaşlara stalker + tkm öneririm, çok rahat ettim bundan sonra yani. 2 günde 2 tane jedi knight, bisürü de padawan kestim :) Zaten bence jediler bu oyunda gerçekten güçsüz, onları güzel template + iyi pvp bilgisi öne çıkarıyor, yoksa hakettikleri ve uğraştıklarının çok azını alıyorlar. Melee bh iken böyle diyebiliyorsunuz yani :) SOE bu olayın önüne geçer ileride, ama en az bi 2 ay bu şekilde devam edeceği için, melee bh ı tavsiye ederim.

Hem genel PvP önerisi vereyim, hem de yeni başlayan arkadaşlara rehber gibi de olur.

PvP önerisi olarak da, 2600 üstü buff, master musician ve dancer mind buffları almanızı, 2-3 vasarian brandy, görevi aldiginiz anda hemen bi synsteak (göreve varana kadar mide bosaliyo ama etkisi uzun süre devam ediyor, o yüzden erken yemek daha faydali) ve adama saldıracakken 1 vercupti ve duruma göre canape veya thaktilo yemenizi öneriyorum. Yemeklerin inanılmaz önemi var.

Karşımızda çok dişli bir rakip olduğundan mümkün olan en iyi silahları almalıyız. Hem ranged hem melee ler power up kullanmaya dikkat etmeli. Pikeman gibi elverisli meslekler dotlu silah kullanirlarsa jedilari tam anlamiyla maymuna çevirebilirler. Unutmayın ki BH bodoslama girişerek jedi öldüremez. Dizzy, stun, blind vs. gibi negatif efektlere yüklenmeniz gerek. Mesela bugün 220k lık Jedi Knight ı, 2 kişi aldık ve 2mizin de burnu kanamadı. Ben adamı yere düşürüp dizzy vurmaya başladım, arkadaşım Sowhard da rifle ile head shot3 vurmaya başladı ve jedi 2 kalkma çabası (ki bunlarda tekrar kd ile yere oturdu) hariç sadece izleyebildi. Negatif efektlere yüklenin yani. Eğer brawler mesleğine sahipseniz, intimidate çok önemli çünkü hasarı büyük ölçüde azaltıyor.

Neyse ben ufak çaplı bir tutorial yazdım ama bu parçalanıp genişletilebilir kolayca. Benim essay yazmam gerekli şimdi o yüzden uğraşamayacağım ama daha detaylı rehberler de eklerim ben buraya, bilgili arkadaşlar da eklerlerse sevinirim. Dark - Light Jedi listesi falan yaparız. Güzel olur yani =)

Ealos Tsaark[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

bounty hunterlıgı meslek ve oyun biçimi haline getirmiş bi adamsın ama hala 2-3 kişlik grup jedi avlama olaylrından bahsediyosun. offical forumlarda senin gibi takılanlara neler deniyo bi bak istersen.

sürekli dizzy vurup jediyi öldürdüğünde ne geçior eline?

tek başına aldığında çok daha mutlu olursun bence.

"ahaha ne düzel dizzy vurdum arkadanda head shot 3 vurdu"

sizin gibi adamlar oldukça jedilerde feign death atar.farz dır allahta razı olsun o adamdan seni delirttiği için

saygılar.[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

Valla heyd, gücüm yetmeyen bir adamı 2 kişi avlamak bence gayet mantıklı birşey. Forumlarda ne derlerse desinler, sonuçta ben teke tek knight da aldım (sadece 1 tane ama olsun :) ) ve gücüm yetmeyen adama 2 bounty hunter gitmek bence yanlış değil. İkimiz de bounty hunterdık bu arada.

Elime ne mi geçti, bir jedi daha öldü, daha da önemlisi 110k para aldım cizik bile almadan. Ayrıca ne bu agresiflik onu anlamadım, tamam yanlış bulabilirsin de dövmediğin kalmış bir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Yok aslında, ama arkadaşım karıştırmış bh ile rm i güzel olmuş.

Adamla arana mesafe koyacaksın sen de o zaman, sürekli koşarak ateş et :) Ama bu pvp de, skill kasarken güzel bi ubese giy, bırak kenkerler dövsün seni.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 18 Kasım 2004 21:50 tarihinde demiş ki:
Valla heyd, gücüm yetmeyen bir adamı 2 kişi avlamak bence gayet mantıklı birşey. Forumlarda ne derlerse desinler, sonuçta ben teke tek knight da aldım (sadece 1 tane ama olsun :) ) ve gücüm yetmeyen adama 2 bounty hunter gitmek bence yanlış değil. İkimiz de bounty hunterdık bu arada.

Elime ne mi geçti, bir jedi daha öldü, daha da önemlisi 110k para aldım cizik bile almadan. Ayrıca ne bu agresiflik onu anlamadım, tamam yanlış bulabilirsin de dövmediğin kalmış bir.

gücün yetmiyosa sen ölürsün. öldüğün zamanda adama helal olsun güzel savaştı bi dahaki sefere görüşürüz dersin.her zaman kazanmak önemli değildir.bu olayı biraz tatmin olayına getirmişsin sanırım bi düşün bakalım iki kişi aldıgın jedilermi daha cok tatmin etti seni yok sa tek başına aldığın jk mı?

sinirlenmemin sebebide burda marifetmiş gibi anlatman. 2 kişi istedigin adama git alırsın. düşün bakalım acaba sen o adamı tek başına alabilirmiydin?

bu arada kanunlara karşı gelmen hoşuma gitti allahtan başka oyuna gidemezler diye bi kanun yoktu frf de :)[signature][hline]SWG
CoH
Muntasar @ Justice

[Bu mesaj heyd tarafından 18 Kasım 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heyd, 18 Kasım 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
ilkokulda bi üst sınıftaki çocuktan dayak yiyip abisini çağıranlar gibi mi?

o dayağı yememek için kafayı çalıştırmış ve kesmiş...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heyd, 18 Kasım 2004 22:31 tarihinde demiş ki:
gücün yetmiyosa sen ölürsün. öldüğün zamanda adama helal olsun güzel savaştı bi dahaki sefere görüşürüz dersin.her zaman kazanmak önemli değildir.bu olayı biraz tatmin olayına getirmişsin sanırım bi düşün bakalım iki kişi aldıgın jedilermi daha cok tatmin etti seni yok sa tek başına aldığın jk mı?

sinirlenmemin sebebide burda marifetmiş gibi anlatman. 2 kişi istedigin adama git alırsın. düşün bakalım acaba sen o adamı tek başına alabilirmiydin?

bu arada kanunlara karşı gelmen hoşuma gitti allahtan başka oyuna gidemezler diye bi kanun yoktu frf de :)

Heydcim, bugün bi görevim evde çıktı mesela, adamı dışarı çağırdım, söz verdik birbirimize db yok diye, djk idi adam ve indirdi beni, db da atmadı. Muhabbet ettik sora evine aldı falan herif. Ben bunu hırs haline getirmiyorum ve tabiki tek başıma aldığım jk beni çok daha fazla mutlu etti, ama jk'ı 2 kişi almak çok büyük başarıdır bence, marifet bence yani, burada "i roxxor" a getirme amaçlı bi başlık da açmadım, toplu yararlanma adına bişi yaptım konu nereye geldi.

Ben BHım çünkü para peşindeyim. Savaşmışım savaşmamışım umurumda da değil yani, incap jedi yakalayıp db edersem ne mutlu bana, yemek masrafından falan da yırtarım. Coronet cantina'da kucağındaki twi'leklere harcamak için o paralar =)

Sorma abi ne çektik o büzükten :) Güzeldi ama FrF ya, oyunu orada öğrendim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

yahu bunun dogru oldugunu düşünüyosanız ne diyim ben size

2 kişi göreve gittiklerine göre bu adamı tek başına alamıycaklarını biliyolarmış demekki bu kadar basit "abi bu çocuu tek başıma alamam gel bana arkadan destek verelim"

unutmaki o çozuun abisi senin abinden daha büyük olabilir :P

çağırır luke u görürsün :)[signature][hline]SWG
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca ilk konuya dönersek "BH dayanışması biraz saçma değil mi?" sonuçta bir BH istenirse diğer bi BH yide öldürür. (keşke olsa oyunda ama ne yazıkki aklanmış bişey :( smugglerlara gelicek ama bh vs. bh olmıycak sanırım )

bu arada oyun dışında oldukça oyunu unutmaya başladım yoksa bu ara iyimi oldu nedir :)[signature][hline]SWG
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

Heyd, benim PA nın adı Bounty Hunter Alliance. Benim buradan bir adamla birlikte avlanmam kadar doğal hiçbir şey olamaz bence.

Cebine hiç para girmemesindense, paranın yarısının girme ihtimali varsa insanların ne dediği de pek umrumda olmaz Ealos'un. Daha önce de dediğim gibi, ben gözümü kırpmadan cesurca savaşıp o kafayı alsam da aynı parayı alıcam, jedi yanlışlıkla kılıcı boynuna savursa da aynı parayı alıcam. Niye kasayım kendimi o kadar?
Ben memnununm hayatımdan yani, co-op olayına pek girişmesem de, giriştiğim zamanlar karlı çıkıyorum bu işten ve güçlü jklara karşı da devam edicem co-op a.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

güçlü jk lar kadar güçlü olmayı denesen? onlar kadar güçlü değilsin demekki tek başına onları yenmeyi dene bol bol yenilgiyi kabul etmekten başka bişey değilki bu dediğin şey.

guild ismi geçmişte yanlış yazılmış diye sende anı yanlışı dewam ettirmek zorundamısın :)

neyse bu konu bi yere varmıycak nasıl olsa sen aynen devam et. bari yeni gelicek bh leri etkilemesin konunun saçmalığı[signature][hline]SWG
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

Olm ne adamsın ya :) Enako bulaşmış sana da eheh. Force masterlayayım öyle kapışayım JK larla artık :P

Cidden ya boş tartışma oldu baya başlığın anası ağladı[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Offf off su muhabbeti gordumya makina basinda kitlendim kaldim yani hic pvp yapmamis jedi nedir ne degildir neyi vardir neyi yoktur hic bi bilgisi olmadan konusanlar var. Oncelikle normal sartlarda ne template olursa olsun pvp bilen knight stacker harici kimseye yenilmez. cunku o 250 skill puan stacker haric tum proflari ezer gecer karsisinda uber fire li silah yoksa. 1 Knight i 1 vs 1 de uber fire siz bi silah olmadan yeniyorsan o adam ebay adamidir voritordanda baska bisi kesemez ona bile incap olma ihtimali vardir. Onun disinda guclu adama 1 2 3 kisi gitmek dogaldir. BH nin ne oldugunu bilmedende bidi bidi yapmayin. BH dedigin adam mark avlar babasi olsa da avlar ister buff li ister buff siz adami avlar olayin fairplay yonune bakmaz oyun kurallari dahilinde grief ve exploit yapmadan herseyi yapmaya hakki vardir. ben 3 4 kisiye kadar bi knight a dalinmasina tepki gostermem. Ama benim icin 2 kistas olmalidir dalan adamlar BH olmalidir yani gorevini almis olmalidir. Ha adam knight overt dolasiyo ona tum serverda dalabilir bende ayni durumda olsam banada dalarlar umrumdada olmaz kesemeyecegim adama bulasmam basar giderim yada canim sonuna kadar dovusmek istiyorsa 3 5 kisiyi almadanda olmem. Knight a gidin 2 3 4 kisi ama 100k lik adama daha quenker a olen adamlara group giden tipler var yanina Jedi alan tipler varki bu kisiler ne oyundan anliyan elite kitlenin cocuk diye tabir ettigi "l33t" dilini kullanan tiplerdir. Bunlarin icinde olmadiginiz surece kim size laf atarsa amiyane tabirle "siklemeyin".

[Bu mesaj Dethatt tarafından 18 Kasım 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak bilmesemde ve çokta çzür dileyerek soruyorum. grup halinde jedi missona gidildiginde para dagıtılıyormu grup üyelerine? eğper dagıtılıyosa 200k lik jedi missionunu 2 kişi gitmektense 100k lik göreve tek başına gitmek aynı şeye gelir.

buda demektirki sizin işiniz para degil.neyse ayrıca daha öncede tartışıldı böle şeyler herkes istediği gibi oynar. ama yanlış olan bişeyi doğru gösterip kendi kişilğinizi ortaya koymayın bari. sonra ilerde sizi siklemezler. burasını boşverin gerçek hayatta burada siklensek noolur

penth yazar olmuşun bu arada kutlarım. sitede yazma bari böle şeyler :P[signature][hline]SWG
CoH
Muntasar @ Justice

[Bu mesaj heyd tarafından 19 Kasım 2004 10:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bu ls masterları ranged den kim indirebiliyoki... m ls jedi knight üzerinde denedik m rifleman 5dk t21 ile asıldı jedi a verdiği max dmg 75-80 o da actiona

sonra ion ile denedi gene aynı..

işi bilen jedi yenilmez. gidin öldürebiliyosanız master defense birine dalın.. adam state yemiyo varmı böyle bi şey ya :d intimidate atamıyosun bi bakıyosun yerde yatan bi cesetsin jedi da sana "noob" diyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...