Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Koşuuuunnnn kapıları açtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 olum ne yaptiniz siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Hasan çok geç kaldın. Kötü şeyler oldu burada ve kimse bize dur demedi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Hasan abi geldiğine göre dağılabiliriz. Bu konu benim için bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben nelerin hesabini yapiyorum, siz neyin pesindesiniz :D @mete, durmak yok yola devam, testi kirildi bir kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Hasan bize istasyon al. Benim oda cakuzili olsun. Bi de en üst kat. Üstümden kimse halı silkelemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 daha yeni bir sisteme el koydum, atarim birde amarr istasyonu dilegin gerceklesir :) http://evemaps.dotlan.net/corp/Sunrise_Technologies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Vay be forumun derinliklerinde gizlenmis ne cok adam varmis, bi baslikla ortaya ciktilar valla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 konuda da incursion ile ilgili tek mesaj bile3 yok he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Tamam yeter zorlama. İki üç madalya almışssın zaten. Gözün doysun. Biz burada kendi trollerimizi zor besliyoruz zaten. Bir de başka alanlardan mülteci geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 incursion da para yok, demek ki konusmaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yav zaten bu k1mbu ortalığı karıştıran. Adam Türkler birleşin. Hemen! başlıklı konu açıyor incursion koyuyor. Kaç gün kaybettim şurayı trollemek için sırf başlık ilgimi çekmedi diye. Kardeşim, başlığınız dikkat çekici olsun. Bu saatten sonra gazetecilik dersi vermeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: Yav zaten bu k1mbu ortalığı karıştıran. Adam Türkler birleşin. Hemen! başlıklı konu açıyor incursion koyuyor. Kaç gün kaybettim şurayı trollemek için sırf başlık ilgimi çekmedi diye. Kardeşim, başlığınız dikkat çekici olsun. Bu saatten sonra gazetecilik dersi vermeyelim. gördügüm kadarıyla çok iyi dikkat çekmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 elimizden geleni yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: Yav zaten bu k1mbu ortalığı karıştıran. Adam Türkler birleşin. Hemen! başlıklı konu açıyor incursion koyuyor. Kaç gün kaybettim şurayı trollemek için sırf başlık ilgimi çekmedi diye. Kardeşim, başlığınız dikkat çekici olsun. Bu saatten sonra gazetecilik dersi vermeyelim. Ben bi yazı yazınca baya peşine yazı geldi. trolü mü besledim ne oldu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: elimizden geleni yaptık kim öldü,kim hala hayatda peki ? :) neyse yazacaklarınız akşam okurum anca konser e gidiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 KaRa_DaVuT said: Exodous said: Yav zaten bu k1mbu ortalığı karıştıran. Adam Türkler birleşin. Hemen! başlıklı konu açıyor incursion koyuyor. Kaç gün kaybettim şurayı trollemek için sırf başlık ilgimi çekmedi diye. Kardeşim, başlığınız dikkat çekici olsun. Bu saatten sonra gazetecilik dersi vermeyelim. Ben bi yazı yazınca baya peşine yazı geldi. trolü mü besledim ne oldu anlamadım Hepimiiiizzzz trolüüüzzz... Bu kavga ne diye vııyyy vııyyy. Göktürk'ünkü kadar iyi olmadı ama idare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 agam 209 post daha atarsan ilk madalyani takacaklarmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kıvırmayın olm alevlıydınız sogutmayaydı darejedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 apolet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 o kilit kötü oldu ya. tam harlanmıştı ateş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Valla he, bir kilit nelere kadir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 pardon, apoletin ignesini batiracaklarmis. daha da fena hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aha körükçü geldi hanııımmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ohaaa be ne hızlısınız. Körükçü Suark içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar