Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Sizce ne alayım? Ucuz ve kaliteli olsun, tutup da Plextor demeyin.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ucuz istiyorsan lg al seni idare eder[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hacım www.avantajonline.com da bi ara 27 dolara lg writer kampanyası vardı. bir bak[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Iki tane makinem var ve uzerinde LG takili, 1000-1500 den fazla cd yazmi$imdir. $imdiye kadar 1 tane cd yakmadi. $iddetle oneririm. Eger Yamaha Turkiye pazarlarindan cekilmeseydi cift tarafli baski yaptigi icin onu tavsiye ederdim. $uan icin bence en uygun ve kalitelisi LG.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | GamelandTR | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Philips..[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Eh tabiiki sorulacak sey bile degil, LG... Rakipsiz.. viva LG derim..[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bence LG[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bence cd writerların hepsi yaklaşık aynı kalite. Cd writerda benim baktığım en önemli özellik sessizliği bunuda en güzel sony sağlıyor. fiyatıda diğerleriyle aynı belki 1 2 dolar oynuyordur.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: John_Petrucci, 28 Kasım 2004 16:54 tarihinde demiş ki: ucuz istiyorsan lg al seni idare eder [signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Neredeyse herkes LG demiş de diğerlerinden farkı ne mesela?[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 28 Kasım 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende asus var acccayip memnunum, lg de sorunlar varmis diye biliyorum, yazilan cdler bazi cd-rom lar okumuyomu$, bazi kopya cdleri okumuyomu$. ama bunlar hep mu$ yani kesin bi bilgi yok. asus guzel.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 LG tavsiye ederim.Hem ucuz hemde kaliteli.İlk 486 bilgisayarımdan beri LG kullanıyorum çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 lg'nin o zamanlar adı goldstar değil miydi ben mi yanlış hatırlıyoruım[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 doğru hatırlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Maligor, 28 Kasım 2004 22:42 tarihinde demiş ki: LG tavsiye ederim.Hem ucuz hemde kaliteli.İlk 486 bilgisayarımdan beri LG kullanıyorum çok memnunum. Başka bişi kullanmamışsın ki :D[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 LG[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: adonis, 29 Kasım 2004 00:14 tarihinde demiş ki: said: Maligor, 28 Kasım 2004 22:42 tarihinde demiş ki: LG tavsiye ederim.Hem ucuz hemde kaliteli.İlk 486 bilgisayarımdan beri LG kullanıyorum çok memnunum. Başka bişi kullanmamışsın ki :D Yamaha 8x8x24 CD yazıcı da kullanmıştım ondan memnun kalmadım.Fazla gürültülü Yamahalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Bonecrusher, 28 Kasım 2004 22:52 tarihinde demiş ki: lg'nin o zamanlar adı goldstar değil miydi ben mi yanlış hatırlıyoruım şimdiki adı da Goldstar : LG ----> Lucky Goldstar lg almayin işinizi şansa birakmayin :P ( şaka şaka lg 12x cdrw im hala çalişio sorunsuz , samsung 32x de oyle )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 dvd writerleri dusunsen? sayki sevki ve fiyatlari ucuzladi ve standartlari oturmaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bayram harçlığı elvermiyor :)[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Kesinlikle LG.ben asus'da kullandım LG gibisini görmedim.O ne yazış :P one sessizlik(asus a göre) Hem 900mb lık cdleri LG'ler destekliyor gerisi boş.. Ucuz olması kalitesizliğini göstermez.Türkiye pazarına Beko getiriyor sanırım ondan ucuz. yoksa harika yazıcılar bence.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 asus[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 CD yada DVD Writerlarda tartismasiz en kaliteli marka Plextor'dur .[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar