Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 internette bulunan yazıların resimlerin giflerin falan hep bi yapımcıları var. biz bunları kullanıp kar amaçlı bi olayın içine koysak adamın bize dava açma hakkı var dimi? mesala bitane gif var. iki üç tane sitede var. ama çıkışı nerden belirsiz. wat do? trace etmenin bi yolu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Var. Izinsiz kullanim oluyor iste. Ama ancak teliflendiyse, bunu kullanirsam mesela kimse dava acmaz: http://forum.paticik.com/thumbnails/9c1/927/95d/180/ab6/aee/a17/404/d9c/455/47_450xNULL.gif 100lerce kullanildiktan sonra teliflemeye kalkarsan da benim bilmedigim seyler oluyor ama sonucta yine kullanilabiilyor buyuk oranda. Yani dert etme eger birine ait oldugunu bilmiyorsan. Ama tutup da Deviantart'tan alip kullanirsan dava yiyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ya siyah beyaz dandik kalite bitane adamın gifi. ben bunu facebookta açtığım bi sayfada veya internet sitesine koysam sıkıntı mıdır yani. bi kaç tane sitede var bu gif ve eski heralde baya. no prob heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 koy artik su gifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 koy, once uyarirlar zaten, korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 oqey ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Hadi lan koy link'i. Yeni bir random.php olayi konusunda umutluyum ben senden. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 koyar mısın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 mesela SİNCAP gifi/videosu vardı böyle ifadeye zoom yapılan onu bi fındıkçı çatır çatır kullanıyor tv reklamlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 feyzbook twitterda bunun üstünden anlatım falan mesala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar