Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EMULE!!!

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Arkadşlar emule kurdum bilmediğim bin türlü şey var tek tek ogrenmek isitiyorum :(
1-kaynak yazan yer farzen 123/356 yazıyo bu ne sürekli sol taraftakı sayı yukselıyo
2-kad bağlantısı d2 bilmemne ne işe yarıyo
3-bu tıkladıgım hiç bişeyi indirmedi hala
4-indirmeye calısırken dosyaları ilerleme cubugunun renkleri kırmızı mavi , acık mavi gibi renkler alıyo bunlar ne
5-bi video indiriyom avi videonun isminin ustunde ünlem işareti var kırmızı ! o ne ??
DAHA BİLMEM GEREKN COK SEY VAR SİZ BANA ANLATIRMISINIZ??[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D

[Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Kasım 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

0- önce şu yazıyı oku:
http://forum.paticik.com/view.php?id=29924
tabii bazı linkler çalışmıyacaktır. örneğin sharereactor yok artık, bu yüzden arama yapmayı tercih ediyorum. Onun yerine başka siteler var mesela: http://www.shareconnector.com

1- 123/356, bildiğim kadarıyla, o dosyanın 356 kişide olduğunu ve senin 123'ünün sırasına girdiğini gösteriyor.

2- anlamadım? kad? d2?

3- p2p işi sabır işidir. hele emule en çok sabır isteyendir. birincisi upload limitini yükselt, herkes senden upload etsin sen de onlardan hızlı çekersin böylece. ikincisi sıraya girdiğin için bayaa bekliyceksin. beklemek istemiyorsan torrent önerimdir.

4- kırmızı, o dosya parçacığın mevcut olmadığını. mavi, o dosya parçacığınn birisinde olduğunu. koyu mavi, daha çok kişide olduğunu. siyah, o dosya parçacığının senin elinde olduğunu. söyler.

5- daha çok bilgi için:
http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_entries&cat_id=276[signature][hline]mono - life in mono
Sosyal ağlarda paylaş

şu an indiriyo ama cok yavas 700 byte ile neden
bende 256 k adsl var ama bu bi kb bile indirmio[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Sosyal ağlarda paylaş

bu ftp adresi değil öyle max hızda çekmesini bekliyemessin.

emule'den çekmek için, dediğim gibi birkaç etken var.

-senin upload limitin
-karşındakinin sana dosya gönderme hızı
-çektiğin dosyadaya sahip kullanıcılardaki sıran

ayrıca bir dosyayı çektiğin kişi, daha önce senden dosya almışsa, sen bu sefer ondan daha hızlı çekersin.
ayrıca seni friend yapmış kişilerden de hızlı çekersin.

vs vs[signature][hline]mono - life in mono
Sosyal ağlarda paylaş

bu torrent ne peki ona göre belki onu indiririm.torrenti nerden indiririm falan[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Sosyal ağlarda paylaş

sizlere torrent ve dc++ yi denemenizi oneririm ...eger tek bir dosyayi max hizla cekecem ben diyosaniz dc++ yok ben 10-15 tane dosya yi 3-4 gun sonrada cekerim sorun degil diyosaniz torrentti kullanin bne 17-18 aydir p2p lerle hasir nesirim ama hala emuleyi cozebilmis degilim ancak gokhan mod size sabrinizin sonunun selamet oldugunu ornekleycektir sahsen ben o sabri gosteremedim en assagi performans almak icin 10 saat ile 2 gun arasinda emulede beklemeniz gerekiyo tabiki baglantiniza gore ...[signature][hline]msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...