Bathory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 3.1 zamanında oynardım bu oyunu bir vampir ya da dracula vardı. ve siz o oluyorsunuz..kadinlar geliyor onunuze onlarin kanini emiyorsunuz. sarimsak takmis rahipler ustunuze kutsal su serpiyorlar. bazi evlere giriyorsunuz..anahtari olmayanlari acamiyorsunuz..level level baska yerlere gidiyorsunuz. hatırlayan var mı?
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 amiga'da fright night vardı buna benzer ama tek bir evde değişik katlarda geçiyordu. gündüz olmadan hasılatı toplamak sonra da tabutta istirahate geçmek gerekiyordu.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 mm hatırlamıyorum ki =/ ama sanmıyorum legacy of kain 3.1 zamanında yoktu sanki.daha sonra çıktı o galba..
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Oyunu hatırladımama ısmını cıkartamıyorum sımdı sorıyım bı oraya buraya pm atarım.[signature][hline]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 buraya bi bak[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King
Öne çıkan mesajlar