Spartan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bu arada şöyle bedava olanlarından bir mmorpg arıyorum. Sizin denediğiniz ve şu sıralar oynadığınız bişeyler var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Knight Online[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 mu online rule :)[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 knight online i ilk çıktığında denemiştim. bir türlü ısınamadım ona. mu online i da bi süre oynadım, o da baydı haliyle, yapacak pek bişey yok..:) başka başka neler var ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ultima dermisim ben dovermisin[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 WoW EU serverlarini bekle derim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Wow Us'e basla derim...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 wow us rules :) ama hic de bedava degil wow ;p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ehehe ark bedava demis gidip wow demisiniz. Ama bende arklara katılıorum mmorpg oynicaksan az parana kıy ve WoW oyna ama Eu 'yu bekle.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Maksat paraya kıymak degil.:) 9 ay daoc oynadım iki ay önce bıraktım pişmanım:) çok özlüyorum..üzerine eve online, city of heroes, lineage2 denedim hepsi baydı:) wow da da betasını bir unofficial serverda denemiştim.unofficial diye midir nedir boktan geldi çok. şöyle "sanane ultima online" zamanlarındaki gibi ne zaman eğlenebilirim bir daha bilmiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Vallaha beleş mmo arıosan www.mpogd.com ve www.onrpg.com öneririm 3d güzel bi Mmo var rubies of eventide bu soruya cevap vermezsem ölürdüm ^^ rubies of eventide'ın sitesi sdf[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 rubies of eventide'a baktım güzele benziyor... bu gece indirmeyi düşünüyorum, yarın oynarım herhalde biraz ön bilgi verir misin nedir ne değildir, nasıl başlamak gerekir vs...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 şunu diyim yanılmıyorsam oyunda 4000 e yakın item var 100 mu 300 e yakınmı ne Büyü felan var hoş oyun ama oynayamadım ben yani yükledim girmedi sorun verdi ama Ss lerden güzele benziyor 1sn adres veriyim orda bilgiler vardı gerekli şyler[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Rubies of Eventide'ı çekerken şifre istiyor. Siteye üye oldum ama o kullanıcı adı ve şifremi de kabul etmiyor. Başka bir mirror yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bende de şifre istedi.. yani şifreli dosya :) filefronttan indireceksin ya da benim gibi torrent ile (torrent linki sayfada downloads kısmında var)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ragnarok u dene...ilk ay ücretsiz(15 günde olabilir) harbi sararsa dewam edersin...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 onrpg yi biliyorum, digerini bilmiyodum iyi oldu. rubies i denemedim ama sitesini hatırlıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 o oyun shaware yazıyo ne oola bu iş?yani neresi ücretli?ücretliyse tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar