Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mmorpg tavsiye..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
knight online i ilk çıktığında denemiştim. bir türlü ısınamadım ona. mu online i da bi süre oynadım, o da baydı haliyle, yapacak pek bişey yok..:)

başka başka neler var ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
wow us rules :) ama hic de bedava degil wow ;p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
Maksat paraya kıymak degil.:)
9 ay daoc oynadım iki ay önce bıraktım pişmanım:) çok özlüyorum..üzerine eve online, city of heroes, lineage2 denedim hepsi baydı:)
wow da da betasını bir unofficial serverda denemiştim.unofficial diye midir nedir boktan geldi çok.

şöyle "sanane ultima online" zamanlarındaki gibi ne zaman eğlenebilirim bir daha bilmiyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
rubies of eventide'a baktım güzele benziyor... bu gece indirmeyi düşünüyorum, yarın oynarım herhalde biraz ön bilgi verir misin nedir ne değildir, nasıl başlamak gerekir vs...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
şunu diyim yanılmıyorsam oyunda 4000 e yakın item var 100 mu 300 e yakınmı ne Büyü felan var hoş oyun ama oynayamadım ben yani yükledim girmedi sorun verdi ama Ss lerden güzele benziyor 1sn adres veriyim orda bilgiler vardı gerekli şyler[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Mesaj tarihi:
Rubies of Eventide'ı çekerken şifre istiyor. Siteye üye oldum ama o kullanıcı adı ve şifremi de kabul etmiyor. Başka bir mirror yok mu ?
  • Yeni Oluştur...