kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Valla arattım ama eğer bulamadıysam affedin :p bu reklamı hiç izleyeniniz oldu mu ya ? çok güzel bir çok versiyonu var yunan romen vs vs en son cnbc-e dizi aralarında (AZ SONRA hede hödö) derken gösterdiği reklam olarak gördüm böle eller oynuyordu arkadan da bi müzik "Gözler televizyonda eller çezzo da hobarey" :p ehahah bi şekilde bulun izleyin :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 benim de bayağı hoşuma gidiyor özellikle son dediğin.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 O şarkı ne zaman dinlesem sinirimi bozuyor... Tek televizyon izlediğim zaman pazar akşamları 24, onda da arada durmadan o çalıyor tvyi parçalayasım geliyor... Çok sinir bozucu...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hadi hadi karpuz naz yapma güzel işte :p hobarey :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar