Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ağlamak mı hergun ağlıyorum.. Ağlarım ben herkes gülerken içten.. Sırıtırım o andır benim hıçkırıklarım.. İncedir gri cizgim hayatımda Kurulu düzendir bana perdeler Perdelerde gözyaşı süzülür Kalpten kalbe bir kopukluk Saat onları gösterdiğinde Vizyonun bana misafir Ağlarım Ağlarım..Ben Ağlarım.. Perdeler yırtılmaz demirleşir Gözyaşlarım suskundur Perdelerden eser demirin sesidir.. Gümüş kabza parıldar elimde Sanmaki kendimi vurarım.. Sanmaki sıkar giderim.. Sanmaki bu gümüş seni bulur.. Aldanmazlık sarsa kenarımı Yine aldanır bu gönlüm senin badem gözlerine İşte o an sıkarım kafasına mantığımın İşte on susar perdeler ve işte o an ben ölürüm...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Diyor şair... :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 zorla niye ağlamak istiyosunki[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Darestan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ağlamak mı istiyosun soğan kokla !! *!koşarak uzaklaşır*
http Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: KaMoNJuK, 28 Kasım 2004 22:10 tarihinde demiş ki: Ağlamak nedir bilmiyorum ama inanki ağlamaya en cok ihtiyacı olan kişi benim suan bunu buraya neden yazdığımıda birmiyorum .! Tek istediğim şey hıckıra hıckıra ağlamak ağlayı cok özledim .! Hayatım boyunca bir duygu yüzünden hiç ağlamadım hüzüntüyü nekadar içten yasasamda nekadar kötü olsamda içimden volkan gibi gelen göz yasları gözlerimde kalıyor akmıyor .! En yakın en sevdiğim insaları kaybettiğimde bile gözimden yemin ederim 1 damla göz yası akmadı . Offf AĞLAMAYI ÖZLEDİMMMMMMMMMM.!!! galiba bende senle aynı durumdayım
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 piskopat olmayalim :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 74)
Brook Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Darestan, 28 Kasım 2004 23:03 tarihinde demiş ki: ağlamak mı istiyosun soğan kokla !! *!koşarak uzaklaşır* * miğdesi bulanır, aramaya başlar * :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
abdurrahman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 haklisin kamonjuk..arkadaşımızın uzerine gidilmemeli... atalarimizin bu vatan ugruna doktugu kanlari dusun... yuzu paramparca olan bir erin ayagindaki anasinin ordugu corap sayesinde teshis edildigini dusun.. bu memleket ne sartlarda kurulmus onlari dusun.. her gun aglayacaksin.. bu gun bunlar icin aglamayanlari cok aglattim ben.. aglatirim da...
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hayatini sorgula...kesin eksik bi yanın vardır...hic bi sey olmazsa neden sahin k gibi alemin kralı olamıyorum diye gecir icinden...kesin aglarsın...
anil_selam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende özledim ağlamayı hiç ağlamıyorum bende ya tabikide ağlamayalım umarım.. da genede insan bi sıkıntısı olupta ağlayınca daha bi rahat oluyo... çok feci konuştum ağlicam :D
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hiç yapmadığın birşeyi nasıl özleye biliosun?NEyse başka bi polmik yaratmayayım ama hazır hep gülebiliorken gül derim ama ağlamak bazen çok rahatlatır göz yaşartıcı bişeler al derim :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Şebo+ibo+sezen kombosu yap arada rakı+bira iç..manzarada olsun..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ilk sevgilimden ayrılmıştım.. çok seviyordum kızı..Okuldan her geldiğimde masamda onun remini buluyordum annem koymuş oluyordu gidip arıyıp barısayım diye.. rahat bi 30 40 gun devam etti boyle her gun aglamıstım en sonunda annem kıyamadı..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 aheuh 2 yıldır aglayamiyorum ya ne diyosunuz... iciyorum olmuyo siciyorum olmuyo anca gozume sigara dumani kacarsa biraz yas geliyo o kadar yoksa nafile OFFF OF[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Xechelon, 29 Kasım 2004 02:08 tarihinde demiş ki: aheuh 2 yıldır aglayamiyorum ya ne diyosunuz... iciyorum olmuyo siciyorum olmuyo anca gozume sigara dumani kacarsa biraz yas geliyo o kadar yoksa nafile OFFF OF +1 :([signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Xechelon, 29 Kasım 2004 02:08 tarihinde demiş ki: iciyorum olmuyo siciyorum olmuyo anca gozume sigara dumani kacarsa biraz yas geliyo o kadar yoksa nafile OFFF OF +1 :( anca böyle şeklini yaparım :([signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Öne çıkan mesajlar