KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ağlamak nedir bilmiyorum ama inanki ağlamaya en cok ihtiyacı olan kişi benim suan bunu buraya neden yazdığımıda birmiyorum .! Tek istediğim şey hıckıra hıckıra ağlamak ağlayı cok özledim .! Hayatım boyunca bir duygu yüzünden hiç ağlamadım hüzüntüyü nekadar içten yasasamda nekadar kötü olsamda içimden volkan gibi gelen göz yasları gözlerimde kalıyor akmıyor .! En yakın en sevdiğim insaları kaybettiğimde bile gözimden yemin ederim 1 damla göz yası akmadı . Offf AĞLAMAYI ÖZLEDİMMMMMMMMMM.!!![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Sahte gozyasları dokmektense dokmemmek daha iyidir! ne alakaysa simdi[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hmmm bak eczaneden göz damlası alarak istediğin kadar ağlayabilirsin ama huçkırmaya bi şey diyemeyecem Bu sırada neden ağlamak istediğinide anlayamadım insan doğası gereği ağlamakta kaçınması gerekmezmi[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Biri için ağlamak çok güzel bir duygu....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 içki iç.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 adres alıyım *!beyzbol sopasını cilalar*[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Allah ağlatmasın be...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Razu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bir gün gelcek gülmeyide isticen?..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Heryerde böyle insanlar cıkmak zorundamı ? Surda içimizden gelen 2 satır duyguyu paylaştık nedir bu şamata ! adres vermis eczaneden damla almıs fln al Veriom adresimi Eski edirne asf. no:104 daire:29 g.o.p /istanbul gel bakalım .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hehehe Bizim Bi Psikoloji Hocasi Var HEr Ders Bİ kizi Aglatir :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Harbi ya hergün iç ağlarsın[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 You are a beast, evil one... Ehaeh kont draculla[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bacağına bıçak sok hıçkıra hıçkıra ağlarsın töbe töbe :D[signature][hline]R+
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kendini pandikle ağlarsın.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Bellow, 28 Kasım 2004 22:21 tarihinde demiş ki: kendini pandikle ağlarsın. Senin neren kasınıo bilmiyorum . Ama kasıcak biri yoksa gel hallederim böyle seviyesiz aklı olmayan kişiler yazı yazmasın[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Razu, 28 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki: bir gün gelcek gülmeyide isticen?.. arkadaş direk damardan girmiş +1[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Sadece biraz boş konuşmak istedim. Bir yerimin kaşındığı yok cnm benim. Eğer ağlıyamıyorsan bu senin piskolojik bir sorunun bunu çözmek içinse yardım alman gerekli. Bu bir hastalık bildiğim kadarı ile ve ilerde ağlamayan insanlarda göz oynaması gibi bişi oluyor :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hakkat ya bende bayadır ağlamıyorum keşke ağlasam.. En son Pokemon The First Movei'de Ash taş olunca pokemanlar ağlasın iyileşir demişlerdi bende ağlamıştım. Ahh ah. Sonra iyileşti hepsini dövdü..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 şaka maka bende uzun süredir ağlamıyorum ha allah allah...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Şimdi eski günleri hatırlayıp canım istedi böyle pokemon gibi damardan film varmı bildiğiniz ağlamak istiyoruuuum. En son pokemonda ağladığımı söylerken ciddiydim.[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L [Bu mesaj godzilla112 tarafından 28 Kasım 2004 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 daha bugün ağladım hıçkıra hıçkıra cidden rahatlıyor insan yeri geldiğinde[signature][hline]R+
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 çok acıklı bir yazı okuyun ağlamak isterseniz ağlarsınız durun bulayım birşeyler çok iyi değil ama idare eder kız arkım ağlamıştı :P İdare eder anneye bir şiir[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] [Bu mesaj Bellow tarafından 28 Kasım 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: KaMoNJuK, 28 Kasım 2004 22:23 tarihinde demiş ki böyle seviyesiz aklı olmayan kişiler yazı yazmasın Senin psikolojik durumunu bilmek zorunda değilim , İleri geri konuşmayalım . [b]Lütfen ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Karalama Defterıne bakın orda var guzel yazılar
Öne çıkan mesajlar