MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Her içen kanser olmuyor.3 paket içip kanser olmayanlar var. Bünye meselesi.. Bazısıda 3 günde 1 paket içer kanser olur. Sigara kanser riskini artırır. Kanser yapmaz. Bende 2 günde 3 paket içiyorum. Her gece taksime çıkarım. Çıkmadan eve bir bardak viski içerimki ucuz olsun. Taksimdede en az 3 en fazla 6 bira içerim dönerim. Ha son 3 yılda 18 kilo verdim ama halen ayaktayım..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Onları olmazsan çarpılır ölürsün zaten... Töbe töbe.. Bknz:Ultima Onine/ Port ort grav [signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L [Bu mesaj godzilla112 tarafından 29 Kasım 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 iyi içte neden bunları soruyosun ki hayret bişey yahu[signature][hline]fantastik kuntastik
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 fistaaan sana küstüm :D ayıp ya bu kadar göstermene gerek yoktu :D ama bizim aileden gelir içme olayı gerçi dedm sirozdan ölmüştü ama inanmasssınız belki ama o bi küçüğü sek bi şekilde diker içerdi... ankara'nın en büyük hakimlerinden biriydi, 1991 de öldüğünde baya üüzlmüştüm 7 yaşında bi çocuk olarak.. aama fistan allah iyiliğini versin :d[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Valla zaten bi reina bi laila yapmassak o absoulut şişelerini yuttururum sana :) ahah bigün içkili kafayla o güzelim bmw yi sürecen sonra allah korusun muuuck - tak tak tak (şeytan kulaana kurşun :P ) kaza yapican.Hayır senin zaten sonun belli olan güzelim bmw ye olacak.ahahah..[signature][hline]ICQ E-mail MSN
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: sheref, 29 Kasım 2004 20:18 tarihinde demiş ki: ankara'nın en büyük hakimlerinden biriydi Bu gamsızlıkda nerden geldi anlaşıldı :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Benimde dedem sirozdan ölmüş..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: golgotha, 29 Kasım 2004 20:17 tarihinde demiş ki: iyi içte neden bunları soruyosun ki hayret bişey yahu belki bi bilen vardır diye. yani illa ölcem mi merak ettim, tıp okuyan varsa yardım ümitlenmek yada korkmak istedim, gerçi korkmadım ama Nedenko takılalım bi ara :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ooo her zaman..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bende içiyorumda sheref sen abartmışsın be abi. o resimlerdeki gibi bişey olacağını aklına getir.ne acı bişey olur ya. en iyisi hergün içmemek.sigarayı tamamen bırakmak. haftada 3-5 bira aydabir bi şişe absolut bi insana yeter.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Deviss, 29 Kasım 2004 20:19 tarihinde demiş ki: bigün içkili kafayla o güzelim bmw yi sürecen sonra allah korusun muuuck - tak tak tak (şeytan kulaana kurşun :P ) kaza yapican.Hayır senin zaten sonun belli olan güzelim bmw ye olacak.ahahah.. ağzından yel alsın lam, zaten ruyamda bişi olcak die gördüm ayıp ediyosun aklıma getirip :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 en iyisi hergün içmemek.sigarayı tamamen bırakmak. haftada 3-5 bira aydabir bi şişe absolut bi insana yeter. Ahanda budur formül bence.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 aslında bu sene bide öss var benim en büyük korkum seneye daha da fena duruma gelirmiyim :([signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
yusufunalan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Merak etme son günler dışında çok fazla acı çekmezsin büyük ihtimalle Ama Son 1-1,5 hafta içinde hayatında çekmediğin acıları çekersin... Bazen artık son bu olmalı diyeceksin... Ama En Sonunda Gerçek Son gelecek:p Veya hiçbirşey olmaz hayatına devam edersin....[signature][hline]
Razu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 İçmeden hayatın anlamının olmadığını bende soylerim ama bu kadar içincede hayatın pek bir anlamı kalmaz bir saaten sonra...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 fistan ın resimler iğğğrenccccccc ötesi o ne lan öne biraz resimler geç çıkıo bende bi anda öle bööööö[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
uncla Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 zuhaha sheref şimdiden allah rahmet eylesin ne diyim sana ya muaheuah :D[signature][hline]R+
armra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: sheref, 29 Kasım 2004 20:02 tarihinde demiş ki: hafta içi hergün 6 kutu efes extra içiyorum Genellikle Çarşamba Cuma C.tesi Pazar En az yarım şişe Absolut vodka içiyorum... acaba siroz ne zaman olurum ya da illa ki olcam die bişi var mı? ayrıca günde 40'a yakın (2 paket) sıgara içiyorum ne zaman akciğer kanseri olutum? yada illa olcam diye bişi var mı? bu kadar keş olup hiç biş olmama şansı nedir? citti bi sorudur dalga geçmeyin zaten bu saatten 5 kutu efes extra bittti bugün rahat 9 extra içerim :) bildiğim kadarıyla anlatayım alkolün bağımlıklık yapması için yüksek alkollü içki tüketmen lazım yani vodka olur ama efes extrayı bilemiycem. ama günde bu kadar içki içen biri gelse bana, alkolik olup olmadığını anlamaya çalışırım. siroz v.s. [spo1=bunu oku]1. Karaciğer hastalığına yakalananların çoğu alkolik değildir. 2. Sosyal olarak orta derece de alkol alanlar bile karaciğer hasarı için risk oluşturur. 3. Alkollü içecekleri hiç tüketmeyen kişilerde ciddi karaciğer problemlerine sahip olabilirler. Cevap: 3 ifade de doğrudur. Siz kaç tanesini doğru bildiniz? Eğer cevaplar sizi şaşırttıysa cesaretiniz kırılmasın, çünkü yanlız değilsiniz. Alkol ve karaciğer arasındaki ilişki bir çok kişinin kafasını karıştırmış. ABD Karaciğer Vakfı da bu konu hakkında bir çok yanlış anlaşılma olduğunu ifade ediyor. Alkol karaciğer hastalığına sebep olur mu ? Evet, fakat sadece varolan diğer bir çok nedenden birisidir. Ve risk ne kadar çok miktarda ve ne kadar süredir içtiğinize bağlıdır. 100’den fazla karaciğer hastalığı vardır. Virüsler, kalıtsal bozukluklar ve kimyasal madde ve ilaçlara karşı oluşan tepkiler bilinen sebeplerdir. Bilim adamları en ciddi karaciğer hastalıkları nedenlerini halen araştırmaktadır. Güvenli olarak ne kadar alkol tüketebilirim? Bazı insanlar alkole diğerlerinden daha duyarlı olduğundan dolayı, herkes için uygun olabilecek basit bir cevap yoktur. Genelde eğer içki kullanan biriyseniz doktorlar günde iki içkiden fazla içmemeyi tavsiye ederler.[/spo] bu da link sigara bir şekilde öldürür yani akciğer olur kalp olur başka türlü olur. günde 2 paket sigara 20 yıl içersen sanırım 5 de 1 akciğer kanseri olma şansın var. tabi hiç bişeyin garantisi yok ama o kadar alkol ve sigara tüketen birinin ilerde çok çok pişman olacak kadar hastanelerde kalması muhtemeldir.[signature][hline]
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Fistan resimler iğrenç bencede. En üsttekini link haline getirsen daha iyi olur. şeref içme sende abi ciğer filan kalmayacak şimdi gülüyorsun falan. Bak windshade sigaradan alkolden ciğerlerini öldürdü. Allah korusun bari sen bırak.
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sıgaraya 1997 de başlama sebebim: sıgara içmeyip sıgara içilen ortamlarda bulunanlar içenlerden daha çok zehirlenir :D bende başladım :d işte çocuk aklı daha 13 yaşındayken fln[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 şeref kötü durumdasın hala gülüyorsun.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Fistan öldürdün beni kalbim hala küt küt atıyor of[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ölümden korkan top olsun be :D niye gülmiyim , günde içtiğim 3-4 litre su karaciğerimi temizlemeye yetmez mi? en çok merak ettiğim bu?...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 iyi öyle olsaydıı bende doping kullanır spor yapardım.
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ne alaka doping ile su? ben hala beyaz içiyorum :d biraz da buna güveniyorum :d[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Öne çıkan mesajlar