Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 Mayıs kutlamaları iptal edildi

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

Sufi said:

ha ben bu arada devlet anlamında kaldırılmasından bahsediyorum. isteyen istediğini kutlasın kendi imkanıyla.
kim devlet kutlamazsa ben de kutlamam dedi ki?
kim devlet kutlamalari kaldirirsa bayramlar biter dedi ki?

ben de zaten böyle bişey dendi demedim ki. nerden çıkardın fistan?

bayram kavramına karşıyım deyince insanların bayram kavramı olmasın demek istemiyorum. devletin olmasın. sadece o.
Sosyal ağlarda paylaş

burasi norvec degil
gelismekte olan 3. dunya ulkesi
bunun bilincinde olan, devletin basinda, ileri goruslu, iyi egitimli, cagdaslasma yolunda icraatlerine guvenilecek biri olsun istiyor ki ulke biraz da devletinin destegi ve ittirmesi ile bir yerlere gelebilsin
yoksa devletcilik olmasin dedigin ulke turkiye ve hepsini sıksan 3 damla limon suyu cikar ki,(degersiz manasinda), bokun icinde yuzmeye devam ederiz
Sosyal ağlarda paylaş

abi özellikle baleden çeksin.

balerin ve balet karsilikli bale yaparken, balet'in penisi erekte olmus ve tayti penisin baskisina dayanamayip hafif inceldiginden... fotografcinin yuksek guc flash ile durumu aydinlatmasi nedeni ile goz hizasindan penise odaklanarak cekilmis bir foto vardi burada. ha penis sanki cok net gozukmuyormus gibi bir de tahminen hurriyet gazetesi editorunun elinden gecmis olacak ki kirmizi cembere almislar. /dyna

lüt
fen
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bu arada baslik her ne kadar hatali olsa da ve her zamanki gibi kuddusinin okudugu bir haberi ulusal duygulari etkisi altinda galeyana gelip hizlica aktarmasindan oturu bir suru tepki almis olsa da....

bence ileri goruslu bir baslik. bir kac sene daha o ve bu sekilde iptal edilip sonra toptan kaldiracaklar bu milli bayramlari.
Sosyal ağlarda paylaş

fistan, "şunlara karşıyım, kaldırılsın" dendiğinde hep seninki gibi bir algı oluşuyor: paldır küldür kaldırılsın.

değil tabi ki. her yapısal değişiklik bir süreç. bir emirle lağvedelim olmaz tabi ki.

ama bale ve opera konusunda zorlama bir durum olduğu için desteğin hemen durdurulmasından yanayım. mevcut devlete bağlı opera ve bale sanatçılarını mağdur etmeden yapılmalı tabi. en azından ekonomik olarak.

bunlar yapıulır mı? yapılsa da dediğim gibi mi yapılır? ayda yaşamıyorum. neler olabileceğini az çok kestiriyorum.

ama fikir olarak devletin bir sanat-kültür faaliyet dalını desteklemesini yanlış buluyorum. insanlar benimsiyorsa devlete ihtiyaç yok. insanlar benimsemiyorsa o faaliyete ihtiyaç yok.

edit: spolier içi de kurtarmamış :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...