Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ha ben bu arada devlet anlamında kaldırılmasından bahsediyorum. isteyen istediğini kutlasın kendi imkanıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yaşamasın türkçe olimpiyatları var aynı şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sufi said: ha ben bu arada devlet anlamında kaldırılmasından bahsediyorum. isteyen istediğini kutlasın kendi imkanıyla.kim devlet kutlamazsa ben de kutlamam dedi ki? kim devlet kutlamalari kaldirirsa bayramlar biter dedi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 devlet türkçe olimpiyatlarından da çeksin desteğini. baleden de çeksin. operadan da. varsa bunların altyapısı, yaşatsın insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 owww biri sufi yi durdursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bu stadyum törenleri falan geçen sene iptal olmadı mıydı zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Fistan said: Sufi said: ha ben bu arada devlet anlamında kaldırılmasından bahsediyorum. isteyen istediğini kutlasın kendi imkanıyla.kim devlet kutlamazsa ben de kutlamam dedi ki? kim devlet kutlamalari kaldirirsa bayramlar biter dedi ki? ben de zaten böyle bişey dendi demedim ki. nerden çıkardın fistan? bayram kavramına karşıyım deyince insanların bayram kavramı olmasın demek istemiyorum. devletin olmasın. sadece o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 burasi norvec degil gelismekte olan 3. dunya ulkesi bunun bilincinde olan, devletin basinda, ileri goruslu, iyi egitimli, cagdaslasma yolunda icraatlerine guvenilecek biri olsun istiyor ki ulke biraz da devletinin destegi ve ittirmesi ile bir yerlere gelebilsin yoksa devletcilik olmasin dedigin ulke turkiye ve hepsini sıksan 3 damla limon suyu cikar ki,(degersiz manasinda), bokun icinde yuzmeye devam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi özellikle baleden çeksin. balerin ve balet karsilikli bale yaparken, balet'in penisi erekte olmus ve tayti penisin baskisina dayanamayip hafif inceldiginden... fotografcinin yuksek guc flash ile durumu aydinlatmasi nedeni ile goz hizasindan penise odaklanarak cekilmis bir foto vardi burada. ha penis sanki cok net gozukmuyormus gibi bir de tahminen hurriyet gazetesi editorunun elinden gecmis olacak ki kirmizi cembere almislar. /dyna lüt fen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kesin ip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 zamani gelince ceker simdi bale , opera ne varsa desteklenmeli ki balenin desteklendigini sanmiyorum son 8-10 yildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 boyle seyleri arsivleyip patiye koyacagi gunu bekliyor sufi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 deşifre oldum hoşçakalın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 turk aile yapisina aykiri, gote girebilecek icerik oldugundan kaldirdim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sdfds topige edit gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bu arada baslik her ne kadar hatali olsa da ve her zamanki gibi kuddusinin okudugu bir haberi ulusal duygulari etkisi altinda galeyana gelip hizlica aktarmasindan oturu bir suru tepki almis olsa da.... bence ileri goruslu bir baslik. bir kac sene daha o ve bu sekilde iptal edilip sonra toptan kaldiracaklar bu milli bayramlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 fistan, "şunlara karşıyım, kaldırılsın" dendiğinde hep seninki gibi bir algı oluşuyor: paldır küldür kaldırılsın. değil tabi ki. her yapısal değişiklik bir süreç. bir emirle lağvedelim olmaz tabi ki. ama bale ve opera konusunda zorlama bir durum olduğu için desteğin hemen durdurulmasından yanayım. mevcut devlete bağlı opera ve bale sanatçılarını mağdur etmeden yapılmalı tabi. en azından ekonomik olarak. bunlar yapıulır mı? yapılsa da dediğim gibi mi yapılır? ayda yaşamıyorum. neler olabileceğini az çok kestiriyorum. ama fikir olarak devletin bir sanat-kültür faaliyet dalını desteklemesini yanlış buluyorum. insanlar benimsiyorsa devlete ihtiyaç yok. insanlar benimsemiyorsa o faaliyete ihtiyaç yok. edit: spolier içi de kurtarmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bu arada o tarz imageleri saklamak gibi bi özel zevkim yok. gugılda ballet bulge yazınca görsellerde ilk sayfada görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 milli bayram dediğiniz nedir. camilerimizin kuran kurslarımızın kapatılmasını mı kutlayacaksınız kafirler. iyi olmuş iptal edildiği. diğerlerini de etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 c:UsersSufi>CinlerPeriler>KoruyucuDualar>Acma>CokGizli>Baletler demin bir pingledim seni boyle bir klasorun varmis, bilmiyorum yani. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hani özel bilgileri yayınlamak yasaktı? insan admin olunca selbes tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ulkeyi satiyorlar sorun yok da koskoca pati admini bilgisayarindaki bir klasorun adini paylasinca mi tantana cikiyor? yillardir forumu ayakta tutmak icin sacimi supurge ettim tek tel sac kalmadi tesekkur etmek yerine.... pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Biri muayyen gününde herhalde, hemen alındı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Yöneticiler geldi nerdrage girdiğimiz topik sakinleşti Çok yaşa padişahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 beniğm kallavi kol böreği de gitmiş :/ ısıtıp yiyecektim ben onu halbuse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar