DiabloIII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Merhabalar oyuna artık fazla vakit ayıramayacağım için hesabı elden çıkarmak istiyorum Bütün classlar 60 lvl dir barb paragon 100 monk 70 diğer classlar ise 30 civarıdır toplam gameplay süresi 2000 saate yakındır çok emek verdim extreme itemlar mevcuttur Fiyatı konuşuruz. Battle tag pm'den ciddi alıcılara verilecektir Teşekkürler iyi forumlar Edit: Hesapta Starcraft2 expansion pack ve deluxe edition mevcuttur sırf kanat için toplam 75 euro verdim alttaki resim karaktere aittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 forum accountunu da veriyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bu adam banlanmıştı. Kim hangi forum yöneticisinin kankisiyse geri gelmiş. Bu adama güvenip satın almayın. Millete ana bacı söven gereksiz bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 post kasıcan ona birşey demiyorum da bari iftira atma terbiyesiz kimin anasına bacısına sövmüşüm ? Ayrıca beni nerede görsen bu adam diye hitap ediyorsun. Bende çok isterdim sana aynı şekilde hitap etmeyi ama malesef adamın son iki harfisin. Ciddi alıcılar pm den ulaşmaya devam edebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 2000 saat oynamıştın demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 DiabloIII said: ama malesef adamın son iki harfisin. Mehmet >>> - ET? Kanat >>> - AT? Gündüz >>> - DÜZ? Büyük bir gizem var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?27,6835157,page=3 http://forum.paticik.com/read.php?27,6824943,6825685#msg-6825685 http://forum.paticik.com/read.php?27,6814593,6822032#msg-6822032 Şu yukarıda ki 3 konuyu okusalar adamlığına harf bile alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 saygısız, seviyesiz bir sure pazar alanındaki tum konuların ırzına gecen bir insan. Ciddiye alınmamasını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 olorin seni hatırlamıyorum ben sarhoştum sanırım kusura bakma canını yaktıysam :) ozii yi hatırlıyorum ama kaşınmıştı yine kaşınıyor gerçi sabrediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 İşte kadınların hayallerini süsleyen vahşi bir erkeg. Patide kapışılması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Hesaptaki itemleri rmah ta satılığa çıkardım bir iki tanesi satıldı hesap itemsiz olarak ta satılabilir bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Aha tam troll bu ya ,böyle pis bir ağız yok Almayı düşünüyorsanız da dikkat edin aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Itemlerin çoğu kısmı forumdan bir arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun hesap itemsiz olarak satılıktır bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 axedice said: İşte kadınların hayallerini süsleyen vahşi bir erkeg. Patide kapışılması normal. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 DiabloIII said: Ayrıca beni nerede görsen bu adam diye hitap ediyorsun. Bende çok isterdim sana aynı şekilde hitap etmeyi ama malesef adamın son iki harfisin. şundan ban gelmesi lazım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Aluriel said: DiabloIII said: Ayrıca beni nerede görsen bu adam diye hitap ediyorsun. Bende çok isterdim sana aynı şekilde hitap etmeyi ama malesef adamın son iki harfisin. şundan ban gelmesi lazım direk Sana da Lilly Allen'den Fuck you gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ozii_x said: Bu adam banlanmıştı. Kim hangi forum yöneticisinin kankisiyse geri gelmiş. Bu adama güvenip satın almayın. Millete ana bacı söven gereksiz bir adam. this. diablo açontunu al da git diabloIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 arcane said: ozii_x said: Bu adam banlanmıştı. Kim hangi forum yöneticisinin kankisiyse geri gelmiş. Bu adama güvenip satın almayın. Millete ana bacı söven gereksiz bir adam. this. diablo açontunu al da git diabloIII Bakıyorum yine elinden düşürmüşsün nekadar doyumsuz bir çocuksun sen. sürekli seninle uğraşamam ama biraz dikkatli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben seninle sürekli uğraşabilirim. dikkatli olmama da gerek yok, o derece rahat. çok geldi gitti senin gibileri. senden önce 2 diablo daha yendi bu forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ah ben senin bayan olduğunu bilmiyordum kusura bakma kafa farklı çalışıyor belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 moruk bana da laf soksana canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kızdın mı? sdf araya oski girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kızdıysam kızdım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Beyni yok ya adamin omur ilik ile yasiyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Aluriel said: Beyni yok ya adamin omur ilik ile yasiyor resmen 2005 ten beri burada 20 bin e yakın akıl dolu mesajlar yazmışsın şimdi senin olduğun yerde zekadan söz edemeyiz tabi Ara sıra gel bize akıl ver 8 senelik tecrübelerini paylaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar