Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UZAYLILAR ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 29 Kasım 2004 16:20 tarihinde demiş ki:

Bir tam olarak bilmiyorum ama yanlımıyım ben ayeti tam olarak söylemiyim ama bi televizyon programında bi telefon bağlantısı yapılmıştı ve telefondeki adam bi ayet söylemişti
Allah sizden başka yasayanların yani dunyanın dısından gelenlerin biz insanlara hiç bir şekilde zarar veremiyecegini eger verirlerse onların üstüne büyük bir azap indirceğini söylemişti.
bu da yine bir başka kanıt oluyor.

bu yanlış bir kanıt. ve yanlış yorumlanmış. şöyle ki, bu onların allahın kontorlunde olmadıgı (onları yaratmadıgı) mantıgına girer. ve onların alahtan bagımsız oldugu gibi kanı uyandırır. eger allahın iradesindeler ise zaten zarar vermezler. allahin iradesinde degillerse, allah herşeyi insan için yaratmıştır mantıgına uymuyor. ve farklı canlılar oldugu düşünülüyor. tam acıklayamadım belki ama aşağı yukarı böyle bişi. Ayrıca onlar allahın akıl verdigi yaratıklarsa (onlar da bizim gibi özel ise) bizim de onlara zarar vermemiz yasak olmalı

Ayrıca başka galaksilerdeki gezegenlerde de yaşam formları bulunması olası, hatta bunların yine homo sapiens sapiens oldugunu düşünüyorum.

Zaten evrenin merkezinin dunya olmadıgı kesfedilen bir gercek dolayısı ile, bunun bir anlamı olmalı, bu demektir ki hiçbir gezegen merkez degil, hatta başka köşelerde farklı yaşamlar yatıyo olabilir. ayrıca herşeyin tek bir tekillik halinden geldiği düşünülürse, bana insanlığın birbirinden ayrı ayrı farklı galaksilerde gelişebilme teoremi mantıklı geliyor.[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
kainatı dusununce vardir gibi geliyor bana ama insanlikla bir temaslari olduguna inanmiyorum . belki kacirilan 1-2 kisi olabilir ama pramitler vs onlar traş .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
uzaylıların hep süper teknolojiye sahip üstün yaratıklar olduğunu düşünürüz. düşünsenize ya bit kadarlarsa..gelip gelip seslerini duyuramıyorlarsa.. ya da aslında biz uzaylıysak...onlar bizim olup olmadığımızı merak ediyorlarsa..
Mesaj tarihi:
uzaylı vardır yoktur o mohım degıl asıl onemlı olan evrende bızden daha ezık yasam formları varmı gıdıp dogal kaynaklarını felan somurelım bakımından :P[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
Ulan basıcam fazeri şimdi kaşınıza gözünüze.
Bırakın uzaylıyı muzaylıyı.Ders çalışın.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
Uzaylı da olsa insan insandır[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
iki gün sigara içmek için balkona çıktım. yaktım sigaramı ulan havaya bi baktım iki tane ışık dolaşıyo. dedim nooluyo amuako. havada bulutlu ışıklı objeler geziniyo ama kesinlikle bulutların arasından çıkmıyo. ben hala izliyorum onları sigara üstüne sigara yaktım izliyorum bu uzaylıları(yada deil tam bilmiyorum).
sooraüşüdüm içeri gittim..
naapiyim çok soğuktu :)
not: bu olay göztepede yaşanmıştır[signature][hline]fantastik kuntastik
Mesaj tarihi:
valla uzaylılar konusunu bile dine çekiyorsunuz ya ne desem boş. ne alaka şimdi cinler periler. o kadar uzaylı konusu açıldı ilk defa böyle birşey görüyorum.

unity-armra tartışmalarını özledim ben ya :(

said:
neden mi insan vücudu bir saniye bile olsa parcalandıgında yasama imkanı yok tabii

peki o zaman teleportasyon imkansız diyorsun?

said:
bu kadaar ince ayrıntıya girmemin sebebi uzaylı dediğimz varlıkların dunyamıza nasıl bu kadar hızla gelip gittikleri.
İşte bu canlılar böyle bir teknolojiye sahip diye düşünüyorum.
bu da Alemler yani boyutlar arasında gezinmelerini sağlıyor.

buna göre UFO dediğimiz uzay gemileri de yalan olması lazım? sonuçta bir gemiyle mi "alemler" arası seyahat edicez? Peki biz niye UFO görüyoruz? Teleportasyon da mümkün değilmiş dediğine bakarsam.

said:
SoulCube, 29 Kasım 2004 16:58 tarihinde demiş ki:
elli kere açılmış diye elli saat millet arasın mı

valla bir konu ne kadar çok açılmışsa, o konuyu bulmak o kadar kolaylaşıyor.. zaten tüm forumlarda mevcut olan bir kural bu, aramadan topic açmıycaksın.

aha bak geçmişteki doğru dürüst uzaylı topiclerini yazayım buraya
uzaylıları merak eden varsa faydalansın:
http://forum.paticik.com/view.php?id=25640
http://forum.paticik.com/view.php?id=93240
http://forum.paticik.com/view.php?id=10515
http://forum.paticik.com/view.php?id=83577
http://forum.paticik.com/view.php?id=94926
http://forum.paticik.com/view.php?id=81136[signature][hline]mono - life in mono

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Kasım 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bone bunnari onceden konustuk hakkaten. bugunku bildigimiz manada bugunku bilimin soyledigi sekilde teleportasyon yalan. ufo da limit=0 seklinde bi yalan.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 29 Kasım 2004 17:04 tarihinde demiş ki:
1,2 trilyon galaksi içerisinden 1 tanesinde 1,5 trilyon tane yıldız ve bunlardan birininde güneş olduğunu ay olduğunu varsayarsak oldukları kesin bu evrende tek biz olduğumuzu düşünmek zor.

ve bu yıldızların ve gezegenlerin, uzayın sadece %0,01 lik bir kısmını oluşturduğunuda hatırlatmak gerek
ayırca milyarlarca ışık yılı uzaklıktaki uzaylılların dünya gibi wogdan bir yeri ele geçirmeye çalışcak kadar piskopat olmadığını hesaba katmak gerek[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Mesaj tarihi:
said:
adonis, 29 Kasım 2004 14:30 tarihinde demiş ki:
Var tabiki sonuçta sonsuz bir uzay var ortada .yalnız olduğumuzu düşünmek aptallık olur.

var böyle bir geyik moda.

evren nedir biri bana anlatsın minibüsle gidilio mu?[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...