neco Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Merhabalar ! Ben kendim bir server açtım ve mesela kendi shardımız kapanınca arkadaşlarımla PvP yapmak istiyorum ama bir türlü arkadaşlarım giremiyor ben girebiliyorum ama onlar giremiyor . Size Sphere.ini Dosyamın bu konu ile ilgili olan kısımları (altta) yazdım . Yardım ederseniz sevinirim ! //######################################################################################### //# System configuration # //######################################################################################### // SERVIP=x1.x2.x3.x4 // This should always be set to 127.0.0.1. If you put an IP in here that // isn't physically on your computer, Sphere will not be able to bind the port. SERVIP=127.0.0.1 // SERVPORT=x // Port number the sever is running on. The standard port number for // almost all SPHERE shards is 2593 SERVPORT=2593 // NTSERVICE= // Makes the server run as an NT service when run on // Windows NT 4.0 and Windows 2000 machines // DOES NOT WORK ON WINDOWS 9x MACHINES NTSERVICE=0 // CLIENTVERSION= // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 //CLIENTVERSION=2.0.0.0 //######################################################################################### //# Login Servers # //######################################################################################### // The first server must be the local server, and should always have the // 127.0.0.1 IP in it. If you have an external IP (through a router/firewall), // create an extra extry with your external IP for your internet clients to // select. [SERVERS] Your Sphere's Name Here 127.0.0.1 2593 Menace Central menace.ne.mediaone.net 2593 [EOF] Not: Eğer bu iki kısımdan başka bilgiler gerekiyorsa sorunum için sölerseniz sevinirim . Teşekkürler
Werb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 nası giremediklerini açarsan sanırım daha kolay bi cevap verilir gibi geliyo
kralweb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 dostum ben pek anlamam ama şu kısımdan eminmisin. // CLIENTVERSION= // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 //CLIENTVERSION=2.0.0.0 kullandığın client versyomu sakın 2.0.0.3 olasın? ona dikkat et
kralweb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 welp başka bilgisayardan girdiğinde ip yi bulamıyor sanırım. ipsini nereye nası yazcanı göterilirse sorun çözülür sanırım.
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Şimdi Siz Cafenizde Bir Server Açtınız Sen girebiliyorsun Arkadaşların Giremiyor. İp Adreslerini ve Portları Doğru Yazdığınızdan Eminmisiniz Peki?[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 //######################################################################################### //# Login Servers # //######################################################################################### // The first server must be the local server, and should always have the // 127.0.0.1 IP in it. If you have an external IP (through a router/firewall), // create an extra extry with your external IP for your internet clients to // select. [SERVERS] Your Sphere's Name Here 127.0.0.1 2593 Menace Central menace.ne.mediaone.net 2593 [EOF] bu yanlış //######################################################################################### //# Login Servers # //######################################################################################### // The first server must be the local server, and should always have the // 127.0.0.1 IP in it. If you have an external IP (through a router/firewall), // create an extra extry with your external IP for your internet clients to // select. [SERVERS] Cafenin PvP Shardi 127.0.0.1 2593 [EOF] dogrusu bu birde arkadaşların login.cfg yi yanlış ayarlıyordur. Sphere consoldaki ipyi verceksin onlara[signature][hline]*! Impossible is N0thing *
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 fastreload Consoldaki İp Adresinimi Verecek Yoksa Makinanın İp Adresinimi? Yani Ben Cafede Makinadan Sphere Açtım. Loginserver=127.0.0.1,2593 Kendi Login.cfg'me Yazdım Aynısınıda Arkadaşlarımız Kendi Makinalarınamı Yazacak Yoksa, Benim Makinamın İp Adresini Yani Mesela Örn:Loginserver=10.0.0.5,2593 Mü Yazacak Bundan Eminmisin?[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
ender Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arkadaşların Loginserver=127.0.0.1,2593 yazarlarsa kendi bilgisayarlarındaki sphere server varsa ona bağlanmaya çalışırlar.Olmadığı için de bağlanamazlar.Onun için ağ da senin sahip olduğun ip yi Login.cfg lerine yazmaları gerekiyor.
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 fastreload Arkadaşımız Yanlış Bilgi Verdiğinden Ona Uyarı Amaçlı Soru Sorarak Anlatmaya Çalıştım. Sphere'yi Hangi Makinadan Açıyorsanız O Makinanın İp Adrsini Login.cfg'ye Yazmanız Gerekir. Portu Yazmayı Unutmadan Tabikide.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arkadas belirtmiş .127.0.0.1 olmaz. O senin kendi ip. Ağ özelliklerinden TCP/IP kısmına bakarak serverin kurulu oldugu makinenin ip sini ( sabit ise ) ögrenebilir ve onu yazabilirsin onun dısında başlat/çalıştır a "command" yazıp enter la Dos ekranı acılcak oraya "ipconfig" yada "winipcfg" yazara ( win sürümünü bilemiyorum ) makinenin local ip sini ogrenebilirsin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: kralweb, 29 Kasım 2004 19:14 tarihinde demiş ki: dostum ben pek anlamam ama şu kısımdan eminmisin. // CLIENTVERSION= // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 //CLIENTVERSION=2.0.0.0 kullandığın client versyomu sakın 2.0.0.3 olasın? ona dikkat et kralweb // edilmiş yerler iptal edilmiş yerler demek tir......
Öne çıkan mesajlar