Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90-95K ya oto

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:

synthesizer said:

gercekten, v40 rline vs 316'da, volvo mu alırsınız

v40 t4 r-design vs f30 16i soz konusuysa bombos f30 yerine ciddi giden v40 alirim.
f30 20i ile isler degisir.

ama esh hakli, bmw yu saticam dedigin an sana dogru 3 kisi para destesiyle kosuyor.

a class ile falan karsilastirilmaz, v40 ciddi daha kaliteli.
bombos f30 dedigin
multimedya ekranı, spor direksyon, zf8 otomatik vites.
daha ne ihtiyacın olabilir ki araç içinde? volvoda olup da bmwde eksik olacak.

r design, panaromik cam tavan, otomatik, multimedya dedin mi zaten 90k oluyo volvo da
Sosyal ağlarda paylaş

taunt var orda gormedım degıl
ekonomi arabasını turbolu performans arabalarıyla kıyaslamak eskidemedimi hala ya.

ha eskimediyse turbochargerlı 1.8lerden verelim civiclerin. Öle dizele turbo takıp "bizim araba çogii yaee" demek kolay :).

volvo guzel bu arada kaymak gibi araba.
boxster fakir porşeside, bmw den iidir be abi. boşu bile prestiji ile ezer.

accord önerirdim ama hem prestij olarak düşük hem yeni kasalarını beğenmiorm hem önden çekişli :/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-ilk-sahibinden-orjinal-pazarliksiz-son-fiyat-124854600/detay

bu ilan hoşuma gitti 19k da olması enteresan.
Abi 90 95k ya gidip klasik araba alma ya :/ yani bmw alıosun onuda cabrio al yazıktır günahtır.

sahibinden de araba kovalıorm hale bak ahah

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-2004-maserati-cambiocorsa-4200-coupe-nasyonel-den-122210690/detay

bu nası? maserati 2004 model 54k da

daha eskiside varda, 316 yı alırsın, silik bi araba olur.
bunu alırsın bütün kafalar döner hocam
muhtemelen rahattır
ne bileyim ömrünün sonuna kadar kullanırsın
maserati ya
modelini sölemesen bile olur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-aydin-dan-cabrio-spyder-36km-de-elektrikli-koltuklu-119773611/detay

buda super
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

KHaRoN said:

synthesizer said:

gercekten, v40 rline vs 316'da, volvo mu alırsınız

v40 t4 r-design vs f30 16i soz konusuysa bombos f30 yerine ciddi giden v40 alirim.
f30 20i ile isler degisir.
bombos f30 dedigin
multimedya ekranı, spor direksyon, zf8 otomatik vites.
daha ne ihtiyacın olabilir ki araç içinde? volvoda olup da bmwde eksik olacak.

r design, panaromik cam tavan, otomatik, multimedya dedin mi zaten 90k oluyo volvo da

Ben de arabadan muazzam bi donanim beklentisi icerisinde degilim , hangi 316 nin hangi donanimda fiyat aldigini da bilmiyorum.
Ama muhtemelen farklar;
elektrikli ve hafizali surucu koltugu, elektrikli yolcu koltugu
r-design deri doseme
kararan ve pusulali cercevesiz dikiz aynasi
R-design jantlar (muhtemelen line olmayan modelde kapakli geliyordur 316)
city safety
isitmali on cam
isitmali koltuklar
hidrofobik yan camlar
en guzeli de belki volvo premium sound system,
volvo c30 dynaudio premium sound dan sonra 150k liraya kadar ki tum araclardan daha rafine mi muzik sistemi var. Bilmiyorum senin icin ne kadar onemli tabii.

bunun fiyati da 85-88k ya falan geliyor pazarliksiz.
adaptif cruise, auto parking, city safety plus radar, bliss kor nokta kontrol sistemi gibi kadin/dede arabasi opsiyonlarini ekleyince 90 i buluyor. r-design diyince bunlari eklemiyorlar bile zaten.

bide polestar upgrade gidilebilir tabii =p
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi anlamsız yani elektrikli koltuk falan felaket, israf yani.

techno + comfort 95 bence de deal.
ustune bi jant atarım sonra.

maseratiler porscheler falan yani laf degil, ikinci el diye birsey telaffuz edilemez.

hala kafalar donsun diyosunuz, hic yok oyle bir talep hic yani :) aracın dısı makul, ici de beni mutlu etsin istiyorum, ki bmw'nin kabini gercekten icinde olmak icin guzel bir yer
Sosyal ağlarda paylaş

hee

yani yanlış anlama tabiki tercihleri yargılamak vs gibi bi durumum yokta, merak edip bi anlamaya çalışıorm

işçilik,malzeme kalitesi,estetik ve arabanın içinde rahat hissetme olayı aslında kafaların çevrilmesiyle bağlantılı yani =).
misal aynı kalite aynı araba 30k tl olsa aynı değeri vermezsin diye düşünüorm.

arkadan itiş ok ama o başka bişe evet.
Sosyal ağlarda paylaş

malzeme kalitesi ve iscilik ayni seviyede, hatta bazi durumlarda bmw bi tik geride diyebilirim.
Onun disinda estetik konusunda ozellikle v40 geride kalmiyor ama dis opsiyonlar tamamlandiginda bmw daha yakisikli.
arkadas itis ve ikinci el degerine soylenicek bisey yok.

volvonun ustun oldugu sey zaten motor, donanim ve fiyat. motor onemli degil yeni 16i de gucsuz degil, opsiyonlara duskun degilim, arkadan itis olsun, satarken de zorlanmayayim dedigin anda ztn geriye 316i ve 118i kaliyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

30k ya hangi arabada o işçilik ve malzeme kalitesini buluyosun :) baya ütopik bir varsayım olmuş yani.

bu nedendendir ki, 20 senelik arabaları bu almanların hala acayip fiyatlardan gidiyor.

evet onceligim baktirsin degil, ama dedigin gibi subproductı bu kalifikasyonların, baktırma. istemem demyiorum, ama baktıracak diye az bulunacak, eski ama luks bisey aramiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

O fotograf pek v40 interior a adil olmamis =P

http://stwot.motortrend.com/files/2012/09/Volvo-V40-R-Design-interior-1024x640.jpg

http://www.odong2.com/wp-content/uploads/2012/10/2013-Volvo-V40-Interior.jpg

ama katiliyorum, 0 alinan bi arabanin kontak cevirdigin anda deger kaybetmesiyle , 20k sursen de deger kaybetmemesi arasindaki farka.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...