HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Infiniti al bunu AL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 şu an alınacak bi CLA var, o da tartışılır önden çeker olduğu için. ben olsam biraz daha beklerim, en azından bütçe rahatlar belki 110-120 bandına çıkarsan tercihler çoğalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 HellPatrol_ said: Infiniti al bunu AL :Dbaktıydım buna da :D ama ikinci eli de ölsün istemem. ebediyete kadar kalır gibi duruyo bu haha. yok abi biraz beklemekle 110 120ye cıkacak gibi degil yani :) baya bi 6 ay lazım ona. eh öyleyken de bekle bekle derken 10 sene beklersem bugatti de alırım gibi bi yere gidiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 KHaRoN said: merc c rezalet bi tercih. Scirocco dan sonra bariz bi downgrade olur kabinde. o derece merc c nasil sciroccodan sonra kabinde downgrade oluyor aciklar misin. biri premium mercedes kabini digeri siradan vw golfun icinin aynisi kabin olarak, performans olarak diyorsan da merc c ye yazilim atarsa 200 hp yaparsa gayet 160 standart sciroccolarla basa bas gider. tamam kasa agir ama bence gayet performansli ve iyi bir arkadan itis otomobil merc c. zaten bu kadar cok satilmasinin sebebi de 100k civari alinabilecek en gosterisli, luks ve performansli arac olmasi sinifinda. ha alabiliyorsa c250 coupe alsin ama onlar da 150k 2. elleri bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 synthesizer said: HellPatrol_ said: Infiniti al bunu AL :Dbaktıydım buna da :D ama ikinci eli de ölsün istemem. ebediyete kadar kalır gibi duruyo bu haha. yok abi biraz beklemekle 110 120ye cıkacak gibi degil yani :) baya bi 6 ay lazım ona. eh öyleyken de bekle bekle derken 10 sene beklersem bugatti de alırım gibi bi yere gidiliyo infiniti g37 gercekten guzel secim olur, linkteki arac da iyiye benziyor modeli eski biraz ama sonucta gideri var, ve de turkiyede cok sokaklarda gorulen bir arac degil, farkin olur. ama benzin yetistirebilir misin buna ya da yillik vergisini oralarini sen daha iyi bilirsin =) ben amerikada yasarken en cok almak istedigim arabalardan biri buydu, o zamanlar g35ler daha yaygindi tabi. bence bu araci dusun gercekten hic pisman olmazsin performansdan, ama dedigim gibi benziniyle vergisi el yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Raistllin said: Namessar said: Raistllin said: Hiç kimse yazmamış da git şu arabayı al ne istiyosan var ve dikkat de çeker,kırmızı ışıkta yanına biri yanaştımı ancak arka difüzörünü görür ve 8 litreden fazla yakmaz(dizel),bu eleman cabrio yazmış ta bu araba belli ki coupe ayrıca o fiyatlara bunun benzinli cabriosunuda bulursun, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-39.000-km-bmw-320cd-borusan-cikisli-m-paket-93321538/detay e90-e92 nın orta konsolunu görünce kusasım geliyor biraz daha paran varsa ekranlısını alırsın bi nebze kurtulursun mide bulantısından :) e90 ve e92nin orta konsol gercekten cok sade, hele e92 coupe oldugu icin hic yakismiyor o konsol, yenisinde cok daha iyi olacak 4 serisinde tabi ki. konsol dedim mi zaten porsche konsollarinin uzerine tanimam ama o tabi uc nokta =) bu arada motorunun bakimi zordur ama mazda rx8 de dusunebilirsin daha once de bahsetmistim, performansi can yakar onun da ama iyi yakiyor benzini ve motoru artik pek uretilmeyen ve yaygin olmayan bir motor. farkli olmak istiyorsan dusunebilirsin gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 büyük bir farklılık talebim yok zaten, infinitilere falan çıkıp, farklılık vs 2.eli öldürme tradeoffuna pek girmiyecegim. eh rocco da 14lt yakıyosam, inifiniti kafadan 20 22 olurdu herhalde :) 316 yolları gorundu. bir de gidip cla için fiyat alıcam, orda şık bi indirim imkanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 indirim imkanin varsa cla al, 3.16 alma bence cok cirkin yenileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 cla subattan once yokmus sadfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Spiegel said: KHaRoN said: merc c rezalet bi tercih. Scirocco dan sonra bariz bi downgrade olur kabinde. o derece merc c nasil sciroccodan sonra kabinde downgrade oluyor aciklar misin. biri premium mercedes kabini digeri siradan vw golfun icinin aynisi kabin olarak, Cok aciklanicak bisey yok; vw cok muazzam iyi oldugu icin degil, w204 c class kotu oldugu icin rahatlikla soyleyebiliyorum. c class kadran haric , 2007 e kadar cikmis mercedeslerin hepsinin yuz karasi olabilir. Malzeme kalitesi, dizayn anlayisi vs o golf/jetta/rocco nun gayet gerisinde, premium sadece fiyatinda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ben roccoda 14 lt olayında kaldım valla. Nasıl abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 mapping vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 serjuhan said: Ben roccoda 14 lt olayında kaldım valla. Nasıl abi? 13.7 su an sehir ici. stage 2 mapping, downpipe, spor orta susturucu falan var. bi de gunluk yolum ise gidis is cikisi 10km yol, 40dk sürdügü icin, cok zor olmuyo manuel ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Haa okeydir. Hele bi de İstanbul olunca. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 14 anormal deil ya benzinli bi araba ist trafiğinde 8-9-10 yakıyo işte ekonomikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Adamin ilaci dizelmis abi. 10km 40 dakika lolol. Ya da start-stop lu bisiler citroen falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 o kadar dur kalkı yok, oturup 5dk beklemiyo genelde hani start stop o kadar fayda etmiyebilir. DİYORUM 316 İSTE dfasfa onda hem start stop, hem kucuk motor, hem 8 ileri otomatik. tamam ben 316ya ikna oldum. becerebilirsem 320. bu arada cok da koymuyo yani total yolum az oldugu icin benzin masrafi. maksat kullandigimda keyif alayim. senelik km 13000 falan cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 KHaRoN said: Spiegel said: KHaRoN said: merc c rezalet bi tercih. Scirocco dan sonra bariz bi downgrade olur kabinde. o derece merc c nasil sciroccodan sonra kabinde downgrade oluyor aciklar misin. biri premium mercedes kabini digeri siradan vw golfun icinin aynisi kabin olarak, Cok aciklanicak bisey yok; vw cok muazzam iyi oldugu icin degil, w204 c class kotu oldugu icin rahatlikla soyleyebiliyorum. c class kadran haric , 2007 e kadar cikmis mercedeslerin hepsinin yuz karasi olabilir. Malzeme kalitesi, dizayn anlayisi vs o golf/jetta/rocco nun gayet gerisinde, premium sadece fiyatinda var. 2007de ilk cikan c lerde katilirim dedigine, ki bence hala vw konsolundan iyidir her turlu, ha dokunmatik ekran olayini iyi kotardi vw. 2011 sonrasi makyajdan sonra ama c serisinin de ic konsolu gayet sik oldu bence, ozellikle gostergeleri daha da guzel yaptilar, direksiyon vs degisti. bence su an gayet goze hos gozuken bir ic konsolu var son makyajlanan kasasinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 synthesizer said: o kadar dur kalkı yok, oturup 5dk beklemiyo genelde hani start stop o kadar fayda etmiyebilir. DİYORUM 316 İSTE dfasfa onda hem start stop, hem kucuk motor, hem 8 ileri otomatik. tamam ben 316ya ikna oldum. becerebilirsem 320. bu arada cok da koymuyo yani total yolum az oldugu icin benzin masrafi. maksat kullandigimda keyif alayim. senelik km 13000 falan cunku 3.16 alma sakin cok uzulursun performans olarak, alacaksan da bari 3.20 al. gercekten 3.16 gitmez, yurumez bir otomobil, ayni audi a4 1.6 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Emin misin? Eski 3.16i'lerden bahsediyo olmayasın? 9.2 sn 0-100'ü olan bi araç bu. Bambaşka bi motor http://www.youtube.com/watch?v=4ds0yjAL8y8 Bu da hızlanma videosu. Tabiiki 3.20i ve 3.20d daha hızlıdır. Hatta keşke parası olsa 3.28i alsa ama bütçe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Keske parasi olsa m6 alsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 cla surda haziran 15 yani 1 ay sonra teslim bir 0 cla var ama 127k istiyor, istersen bir kontaga gec adamla. bmw 3.16 eskisi evet cok hantaldi ama yenisinin de cok basarili oldugunu dusunmuyorum, zaten tip olarak da cok begenmedim ben yeni 3 serisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 parası olmasına gerek yok s2000 varken temiz bakarsan 2. elde para koyarsın üstüne resmen araba 10 seneye klasik çünkü http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turkiye-de-sayili-kalan-s2000-lerden-biri-122766566/detay arabanın orjinali 80k falandı arkadan itişli performanslı cabrio sorun çıkarmaz trafikte farkedilir ve yeni kasası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 10 seneye klasik olamaz honda s2000, nerden baksan 20 30 sene gecmesi gerek klasik diyebilmek icin, o yuzden o 95k fiyat son cikacagi fiyat o aracin nerden baksan bir 15-20 sene daha. hani yatirim amacli konustun sanirim, her turlu satarken zarar edicek o acidan yazdim, no offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 95 e s2k alani vururlar abi. Ama oyle 7.65 le degil, kelesle vururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar