Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90-95K ya oto

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

HellPatrol_ said:

Infiniti
al bunu AL :D
baktıydım buna da :D
ama ikinci eli de ölsün istemem. ebediyete kadar kalır gibi duruyo bu haha.

yok abi biraz beklemekle 110 120ye cıkacak gibi degil yani :) baya bi 6 ay lazım ona. eh öyleyken de bekle bekle derken 10 sene beklersem bugatti de alırım gibi bi yere gidiliyo
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

merc c rezalet bi tercih. Scirocco dan sonra bariz bi downgrade olur kabinde. o derece

merc c nasil sciroccodan sonra kabinde downgrade oluyor aciklar misin. biri premium mercedes kabini digeri siradan vw golfun icinin aynisi kabin olarak, performans olarak diyorsan da merc c ye yazilim atarsa 200 hp yaparsa gayet 160 standart sciroccolarla basa bas gider. tamam kasa agir ama bence gayet performansli ve iyi bir arkadan itis otomobil merc c. zaten bu kadar cok satilmasinin sebebi de 100k civari alinabilecek en gosterisli, luks ve performansli arac olmasi sinifinda. ha alabiliyorsa c250 coupe alsin ama onlar da 150k 2. elleri bile.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

HellPatrol_ said:

Infiniti
al bunu AL :D
baktıydım buna da :D
ama ikinci eli de ölsün istemem. ebediyete kadar kalır gibi duruyo bu haha.

yok abi biraz beklemekle 110 120ye cıkacak gibi degil yani :) baya bi 6 ay lazım ona. eh öyleyken de bekle bekle derken 10 sene beklersem bugatti de alırım gibi bi yere gidiliyo

infiniti g37 gercekten guzel secim olur, linkteki arac da iyiye benziyor modeli eski biraz ama sonucta gideri var, ve de turkiyede cok sokaklarda gorulen bir arac degil, farkin olur. ama benzin yetistirebilir misin buna ya da yillik vergisini oralarini sen daha iyi bilirsin =)

ben amerikada yasarken en cok almak istedigim arabalardan biri buydu, o zamanlar g35ler daha yaygindi tabi. bence bu araci dusun gercekten hic pisman olmazsin performansdan, ama dedigim gibi benziniyle vergisi el yakar.
Sosyal ağlarda paylaş

Raistllin said:

Namessar said:

Raistllin said:

Hiç kimse yazmamış da git şu arabayı al ne istiyosan var ve dikkat de çeker,kırmızı ışıkta yanına biri yanaştımı ancak arka difüzörünü görür ve 8 litreden fazla yakmaz(dizel),bu eleman cabrio yazmış ta bu araba belli ki coupe ayrıca o fiyatlara bunun benzinli cabriosunuda bulursun,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-39.000-km-bmw-320cd-borusan-cikisli-m-paket-93321538/detay

e90-e92 nın orta konsolunu görünce kusasım geliyor

biraz daha paran varsa ekranlısını alırsın bi nebze kurtulursun mide bulantısından :)

e90 ve e92nin orta konsol gercekten cok sade, hele e92 coupe oldugu icin hic yakismiyor o konsol, yenisinde cok daha iyi olacak 4 serisinde tabi ki. konsol dedim mi zaten porsche konsollarinin uzerine tanimam ama o tabi uc nokta =)

bu arada motorunun bakimi zordur ama mazda rx8 de dusunebilirsin daha once de bahsetmistim, performansi can yakar onun da ama iyi yakiyor benzini ve motoru artik pek uretilmeyen ve yaygin olmayan bir motor. farkli olmak istiyorsan dusunebilirsin gene.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

KHaRoN said:

merc c rezalet bi tercih. Scirocco dan sonra bariz bi downgrade olur kabinde. o derece

merc c nasil sciroccodan sonra kabinde downgrade oluyor aciklar misin. biri premium mercedes kabini digeri siradan vw golfun icinin aynisi kabin olarak,

Cok aciklanicak bisey yok; vw cok muazzam iyi oldugu icin degil, w204 c class kotu oldugu icin rahatlikla soyleyebiliyorum. c class kadran haric , 2007 e kadar cikmis mercedeslerin hepsinin yuz karasi olabilir. Malzeme kalitesi, dizayn anlayisi vs o golf/jetta/rocco nun gayet gerisinde, premium sadece fiyatinda var.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar dur kalkı yok, oturup 5dk beklemiyo genelde hani start stop o kadar fayda etmiyebilir.

DİYORUM 316 İSTE dfasfa onda hem start stop, hem kucuk motor, hem 8 ileri otomatik.

tamam ben 316ya ikna oldum. becerebilirsem 320.

bu arada cok da koymuyo yani total yolum az oldugu icin benzin masrafi.

maksat kullandigimda keyif alayim.

senelik km 13000 falan cunku
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Spiegel said:

KHaRoN said:

merc c nasil sciroccodan sonra kabinde downgrade oluyor aciklar misin. biri premium mercedes kabini digeri siradan vw golfun icinin aynisi kabin olarak,

Cok aciklanicak bisey yok; vw cok muazzam iyi oldugu icin degil, w204 c class kotu oldugu icin rahatlikla soyleyebiliyorum. c class kadran haric , 2007 e kadar cikmis mercedeslerin hepsinin yuz karasi olabilir. Malzeme kalitesi, dizayn anlayisi vs o golf/jetta/rocco nun gayet gerisinde, premium sadece fiyatinda var.

2007de ilk cikan c lerde katilirim dedigine, ki bence hala vw konsolundan iyidir her turlu, ha dokunmatik ekran olayini iyi kotardi vw. 2011 sonrasi makyajdan sonra ama c serisinin de ic konsolu gayet sik oldu bence, ozellikle gostergeleri daha da guzel yaptilar, direksiyon vs degisti. bence su an gayet goze hos gozuken bir ic konsolu var son makyajlanan kasasinin.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

o kadar dur kalkı yok, oturup 5dk beklemiyo genelde hani start stop o kadar fayda etmiyebilir.

DİYORUM 316 İSTE dfasfa onda hem start stop, hem kucuk motor, hem 8 ileri otomatik.

tamam ben 316ya ikna oldum. becerebilirsem 320.

bu arada cok da koymuyo yani total yolum az oldugu icin benzin masrafi.

maksat kullandigimda keyif alayim.

senelik km 13000 falan cunku

3.16 alma sakin cok uzulursun performans olarak, alacaksan da bari 3.20 al. gercekten 3.16 gitmez, yurumez bir otomobil, ayni audi a4 1.6 gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

parası olmasına gerek yok s2000 varken
temiz bakarsan
2. elde para koyarsın üstüne resmen

araba 10 seneye klasik çünkü

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turkiye-de-sayili-kalan-s2000-lerden-biri-122766566/detay

arabanın orjinali 80k falandı

arkadan itişli
performanslı
cabrio
sorun çıkarmaz
trafikte farkedilir
ve yeni kasası yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...