olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 citroen DS5 şu alette iç / dış görüntü süper tabi yürüyeni hakkında bir fikrim yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Selam, O 240HP olan 2.0TFSI olsa gerek. quattro olmadan o güce önden çekişli ile sahip olmak bence gereksiz. Kendimi tekrar ediyor ve sırf meraktan soruyorum; C6 n'oldu? üretmiyor muyuz artık? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Spiegel said: bmw 3 coupe alinmaz, bmw 4 serisi geliyor. bekle 2-3 ay fiyatlari 10-15 bin tl dusecek en az. yani simdi 100bin istiyorsa 85-90 isteyebilecek en fazla adam, cunku eski kasa oluyor arac. bir de disiyla ve motoruyla oynanmamisi seni tatmin etmez goruntu ve performans olarak. 2010 ve sonrasinda 185 bgye ciktilar sanirim ya da 188 ama ondan once 160-170 arasi biseydi sanirim, o kasayi da anca ceker o kadar guc. cabrio alabilirsen al diycem 3 serisinde ama 100kya da yok. en guzeli full arti full bir mini cooper jcw al manuel, senin her turlu ihtiyacini karsilayacaktir. daha onceki topicinde de soylemistim bunu. ve verecegin maksimum 85k tl 2012 bile alsan. evet aynısını dusunuyorum 3 için. yok tipi gayet guzel, ama eskidigi gercegini degistirmiyo tabi. hayli de kafi 177lik veya 184lük motor, performansta bi adım oteye gecmeyi aramıyorum, ki bir yazılım yeterli olur kafi olması icin. ama eski işte :S jcw yok ya, onun da tipinin eskimiş lmasının ötesinde, biraz sınıf yukselsin istiyorum araçta sciroccodan yukarı. cooper segment dusurup yukseltiyo sınıfı, gerek yok. ayrıca dedigim gibi deli gazlama coskuları da kalmadı pek. ikinci el golf6 R alıp mod etmek en tatlısı olur o durumda zaten, kafadan 5sn 0-100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ben mini hastasiyimdir, hicbir zaman eskimiycek benim gozumde ve ufak otomobillerde hot hatchlerde 1 numara her zaman, ama sen daha buyuk bir arac istiyorsun anladigim kadariyla. en iyi tercih mercedes c 180 alip 156hp yi modlayip 200 e yakin kullanmak, yeni kasasindan alirsin 95-100 arasina, amg tabi ki. audi a4, bmw 3 sedan 5 kapi, bunlardan uzak dur gerek yok. merc c180 de taksi gibi oldu diyceksin artik etrafta ama en iyi secenek o oldugu icin 100k fiyat civarinda herkes ondan aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 merc c rezalet bi tercih. Scirocco dan sonra bariz bi downgrade olur kabinde. o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Merso A serisi baya hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 95e 09 bi tts alasım var benim ekim civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KHaRoN said: merc c rezalet bi tercih. Scirocco dan sonra bariz bi downgrade olur kabinde. o derece roccodan c'ye geçtim, her bindiğimde iyi ki almışım diyorum :) gerçi rocco da duruyo. bindiğimde nası c diyosam yola çıktığımda rocco diyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aahha iyi bi ozet olmus. surusunden performansindan vs cok memnunum rocconun. ama kasa degisecek artik seneye, ve 4 senede iyi yiprandi arac. merc dusunmuyorum pek, yakıt/performans olsun, fiyat/looks olsun cok tatmin etmiyo beni, bir tek makyajlı farları ve konsolu haricinde bire bir aynı kasanın duruyo olmasını goz ardı etsek bile. aslında makyajsız a5 2.0tfsi quattro mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 2010-2011 oncesi quattrolari gozunde cok buyutme, dusuk hizlarda kis kiyamet disinda senin surus keyfini arttiricak bi etkenleri yok. Hatta fwd arabaya gore kisitlayici davranislar bile sergiler. 6. jenerasyon sonrasi vektorel ve degisken oranli orta diferansiyelli quattro bulabiliyorsan o baska bir hikaye. Birde TT de ki quattro audininki degil, haldex, o da diger quattrolardan basarili surus acisindan. kisaca 2010 sonrasi guncel quattrolardan birini veya TT almiyorsan fwd > quattro, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yok yani fantazi 4 ceker evet, offroada girecek halim yok sedan araçla, iki gazlayacagım da patinaja dusmesin diye anlamsiz komplikasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ozet: f20 veya e92 almiyorsan performanstan biraz feragat edip f30 alicaksin. yoksa onden cekisli premium c segment geliyor. orda da siralama fiyat/verim e gore V40, Giulietta , A klasse olurdu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 volvolar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Selam, Abi Haldex biraz sulandırılmış bir AWD sistemi. Normal koşullarda araç FWD veya AWD, sadece çekiş kaybı algılandığında aktif aksın çeyrek turu gibi bir zaman diliminde boştaki aksa güç aktarılıyor. Böylece sadede gerekli durumda AWD sistemi devreye girdiği için yakıt ekonomisi sürekli AWD bir sisteme göre daha yüksek. VW, Skoda, Seat, A3/S3 ve TT bu sistemi kullanıyor. Torsen sistemi asıl quattro olarak anılan sistem ve Haldex'e göre daha pahalı. Torsen bildiğim kadarıyla sadece Audi'de kullanılıyor. quattro V'e kadar tüm sistemlerde 50:50 dengesi hakimdi. V ise Torsen type 3 kullanıyor ve 40:60 dengesine sahip. ESP'siz torkun %80'i ön veya arka aksa aktarılabiliyor. ESP yardımıyla ise %100 tork ön veya arka aksa aktarılabiliyor. Vectoring quattro ise quattro V ile sunuldu. Vektörel hız kontrolü yapmaya başladı sistem. Virajda çizgiye daha hakim olmasını sağladı. 2008 B8 S4 ile ilk sunulmuştu. quattro VI ise 2010 RS5 ile ilk olarak sunuldu. Yine Torsen type C var sistemde ama bu sefer Audi'nin geliştirdiği özel tip diferansiyel de ilave edildi. Bildiğim kadarıyla 40:60 dengesi yine var ama bu sefer güç aktarım limiti 70/85 oldu. Bu yeni sistem ile aracın dinamiklerine elektronik daha fazla karışır oldu. KHaRoN'un dediği gibi quattro VI bence de sürüç zevki açısından daha iyi bir seçim olur :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KHaRoN said: ozet: f20 veya e92 almiyorsan performanstan biraz feragat edip f30 alicaksin. yoksa onden cekisli premium c segment geliyor. orda da siralama fiyat/verim e gore V40, Giulietta , A klasse olurdu heralde.f20 90lara degmez, e92 de outdate, kaldık f30a bu halde. 320i becersem bari performans acigini da kaparim, da arada guzel bir 10k tl var, cikaramayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 f30 da da electric steering sikinti, e90, e92 den sonra sanki tekrar volvo ya biniyor gibi oluyor. ...diyip suyu tekrar bulandirayim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 agır servo olmus evet, tekerlek hissedilmiyo. roccoların o ozelliginin hastasıyım zaten, tam surucu arabasi. cakil tasini hissediyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Selam, Bence yeni kasasını al rocconun :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 maksat kasa degisince deger kaybetmeden elden cikarmak :D daha duyurulmamisken araci, beklemek istemiyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KHaRoN said: f20 118i ? ilk kasa maddesini gormemisim tamamen, korum. yoo dogru onermissin iste. kasa degismeyecek. yeni kasa da sayılmaz 2 sene oldu çıkalı. f20 1.18i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 synthesizer said: 118 0 satılmıyor artık, piyasadakiler de haketmez o parayı, dedigim gibi a4 2.0tdi veya neredeyse sıfır 3.16 alabiliyoken f20 1.18i sıfır satılmıyor mu artık? e87 ile karıştırmıyoruz dimi? zira f20 için en mantıklı motor o, o kasa için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Raistllin said: Hiç kimse yazmamış da git şu arabayı al ne istiyosan var ve dikkat de çeker,kırmızı ışıkta yanına biri yanaştımı ancak arka difüzörünü görür ve 8 litreden fazla yakmaz(dizel),bu eleman cabrio yazmış ta bu araba belli ki coupe ayrıca o fiyatlara bunun benzinli cabriosunuda bulursun, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-39.000-km-bmw-320cd-borusan-cikisli-m-paket-93321538/detay e90-e92 nın orta konsolunu görünce kusasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Namessar said: synthesizer said: 118 0 satılmıyor artık, piyasadakiler de haketmez o parayı, dedigim gibi a4 2.0tdi veya neredeyse sıfır 3.16 alabiliyoken f20 1.18i sıfır satılmıyor mu artık? e87 ile karıştırmıyoruz dimi? zira f20 için en mantıklı motor o, o kasa için.hayır. 116 var sadece artık sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Namessar said: Raistllin said: Hiç kimse yazmamış da git şu arabayı al ne istiyosan var ve dikkat de çeker,kırmızı ışıkta yanına biri yanaştımı ancak arka difüzörünü görür ve 8 litreden fazla yakmaz(dizel),bu eleman cabrio yazmış ta bu araba belli ki coupe ayrıca o fiyatlara bunun benzinli cabriosunuda bulursun, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-39.000-km-bmw-320cd-borusan-cikisli-m-paket-93321538/detay e90-e92 nın orta konsolunu görünce kusasım geliyor biraz daha paran varsa ekranlısını alırsın bi nebze kurtulursun mide bulantısından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Selam, Namessar said: e90-e92 nın orta konsolunu görünce kusasım geliyor Tek değilmişim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar