driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya beyler ilk insanın yani ademin biseksüel olduunu sonradan havva dolayısıyla (yani eli mahkum) bu tercihini tek taraflı olarak kullandıını öörendim .. ilk insanlarda da bildiim kadarıyla bööle sıkı bi ayrım yokmuş illa erkek veya bayan olsun die bişi yokmuş daha özgürce yaşarlarmış cinsel hayatlarını.. sonradan durum deişmiş ve cinsellii tek boyutlu yaşamanın makbul olduu dier türlü olunca ayıp dendii dönem basladı ve hala devam edio .. hayvanların da cou bu tür ilşkiler yaşamakta bildiim kadaryla.. sizce biseksüellik doal bişi mi , doyumsuzluk mu ,ibnelik ya da lezbiyenlik mi, yada olması gereken mi ?? mantık acısından bakılırsa ben doal yani olmsı gereken derim ..
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 biseksüellik bana iğrenç geliyor.Ama ben saygı duyuyorum her kim biseksüelse...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Jester Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 walla kimin kimi yaptıgı kendi tercihidir herkesin. ben biseksuel diilim gerisi beni ilgilendirmez.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 doğal tabi[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: driftintosin, 28 Kasım 2004 21:37 tarihinde demiş ki: ya beyler ilk insanın yani ademin biseksüel olduunu sonradan havva dolayısıyla (yani eli mahkum) bu tercihini tek taraflı olarak kullandıını öörendim .. kimden öğrendin?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Eheh soruda guzel yanı :) Fazla kurcalamamak lazım herkes ıstedıgı yolda gıder
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 nasil yani havva yaratilmadan once adem tek basinayken mi biseksuelmis ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ufff müthiş soru[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mantık açısından bakarsan doğal değil... Çünkü her canlı soyunu devam ettirmek amacını içgüdüsel olarak taşır. Bu canlılara biz de dahil olduğumuz için cinsel ilişki bizim içgüdüsel zorunluluğumuz. Bir erkek ile başka bir erkek arasındaki ve ya bir dişi ile başka bir dişi arasındaki ilişki, soyun devamını getirmeyeceğinden normal değildir, mantık dışıdır. Bu gensel ve ya psikolojik bozukluklardan kaynaklanabilir. Nasıl bazı insanlar renk körü doğuyorsa bazı insanlar da hem dişilerden hem de erkeklerden hoşlanmak, cinsel olarak tahrik olmak üzere doğmuşlardır... Bu konu kanımca bu kadar basittir... Ha her ne kadar hasta biriyle hasta olduğu için dalga geçilmezse de, eşcinsel ve ya biseksüel biriyle de dalga geçilmemelidir... Hatta normal karşılanmalıdır. Toplumdaki eşcinsellere karşı olan bu yanlış tavırdan dolayı çoğu eşcinsel, ya eşcinsel olduğunu gizler, ya da eşcinsel olacağına ihtimal vermediğinden kendisi bile farkına varamaz... Bazı eşcinseller de toplumun bu tavrını umursamadan gayet medeni bir şekilde eşcinselliliklerini kabul eder ve buna göre yaşarlar... Toplumun eşcinseller üzerine baskısı aslında o kadar büyüktür ki, insanlar birbirlerine eşcinsel yakıştırmasını küfür olarak kullanırlar... Bu da eşcinseller için çok rahatsızlık vericidir... (kendimden biliyorum :P)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Komutan Logar biseksüel haha[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- ZeBeLLaH the Physicist
sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bi sexual hem kadınla hem erkekle beraber olandır..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ahaha heren iidi[signature][hline]SlayerTr
Predator Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Biri iyi sallamış adem olayını eheheh yani şimdi biri çıkar Kuran'da yazıyo falan der ben kendimi balkondan atarım ehe[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kuranda yazıo[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bızım dıncı 2 hafta önce sınıfta;" bazı erkekler kupe takıo ne o top gibi,onnar kızlara daha yakın oluyorlar" demı$tı.acaba bu adem olayını sölesem nabar ehah.[signature][hline]SlayerTr [Bu mesaj Pyr0 tarafından 28 Kasım 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Baksanıza... Toplumun elit diyebileceğimiz bir kısmının bile toplandığı bir ortamda, eşcinsellik komiklik konusu olabildikten sonra, düşünün tüm gün kahvede ganyan oynayanları falan... Türkiye'nin en çok izlenen insanları eşcinselliği komik ya da ayıp olarak gösterdikten sonra yapılabilinecek hiç bir şey yok aslında... (bkz: Mehmet Ali Erbil şebeği)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 olmadı abi yetişmiyo[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Herkes post derdindeyken ben boşa konuşuyorum aslında ya... pff[signature][hline]"Mph Rmph !!"
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben escinselligin normal karsilanmasi gerektigi tezine inanmiyorum . bastan acik acik soyleyeyim isteyen istedigi gibi yasar ancak olayin bir de toplumsal boyutu var . gizli gizli ne yapiyorlarsa yapsinlar beni ilgilendirmez ancak gelisme cagini tamamlayamamis kafasi karisik genclere bunun gayet normal bir sey oldugu gibi yanlis mesajlar verilmemeli derim ben .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ne biseksüeliya . Onlar allaha yakın bana uzak olsunlar . Uluorta yada belirgin bir şekilde olmadığı surece benim için hiçde onemli değil kim kiminle ne yapıyosa yapsın . Ben normalim hatta çok normalim allah korusun *!tahtaya vurur*[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Razu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sence bir erkek le bir erkeğin birlikte olmasının ne gibi sakıncaları var??[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bence Hic Bi Sakincasi Yok :) Herkezin Secimi : Dediklerinizi Duyabiliyor gibiyim :) Yannis anlamayin :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 1. çeşitli hastalıklarki bunun en başında AIDS geliyor . Kapma riskin var 2. Bence olmamalı ahlak konusunda oldukça katı kurallara sahibiz her ne kadar be olmasamda milletimiz tarafından tabikide çok çok yanlış anlaşılıcak . 3. Dediğim gibi benle bir alakası olmasında ne yaparlasa yapsınlar[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 nerden biliyonuz siz daha yoktunuz ohannes yani böyle bir şey olabilir mi ya :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
daverc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 aids biseksuellikte dahami kolay yayiliyor :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Öne çıkan mesajlar