gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Selam, Önceki periyodik bakımın üstünden 1 yıl geçtiğinden dolayı arabanın servis ışığı yandı. Fakat km olarak daha 5600 km gibi mesafe var. 2k-3k daha yol yapıp öyle mi servise götürsem mi? Yoksa hafta içinde arabayı servise bıraksam mı? Bir sene içinde çok yol yapmasam bile yağı zartı zurtu bozulur mu? Arabanın modeli 2007 clio 3 dizel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 araziye girdiysen hava filtresini değiştir motor fazla zorlanmadıysa yağ'da dayanır x km dışında 1 sene denmesinin sebebi biraz gereklilik biraz da para kazanmak arabayı hor kullanmıyorsan km de dolmuyorsa 1.5 senede götür önemli parçalar içinse yaz bir kağıda tarihleri, kmleri; ona göre değiştir uzun yola gitmeden önce ya da geldikten sonra kendine göre bir ayarlama yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Araba garantide olsaydi garanti disi kalirdi goturmeseydin. 9000 falan yapinca sokarsin bakima. Bide dizel arabaya yazik o kadar az km. Ekonomik omru curuyup gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Selam, Yağ ve mazot filtresi falan pek önemli değil de polen ve hava filtresi önemli. Eğer kapalı otoparkta kaldıysa hava filtrelerinin de önem seviyesi düşer :P Benim bakıma 4bin km var ama bugün kış lastiklerinden kurtulurken hava ve polen filtrelerini de değiştireceğim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 benim yorumum ne amacla silindi? sacmaliyorsunuz bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Selam, Çoğula ithaf etmeye gerek yok, tek kişilik bir uygulama. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Fistan said: benim yorumum ne amacla silindi? sacmaliyorsunuz bazen mod bu ne yapsa yeridir; ama doğru ama yanlış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 5600 km olunca gotur dedim silmissin para ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 paramecium said: Benim bakıma 4bin km var ama bugün kış lastiklerinden kurtulurken hava ve polen filtrelerini de değiştireceğim. abi insaf, yeniden kis gelcek nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar