kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bir arkadaş için aynasız foto makinelerine bakınıyorum. ben araştırdığım zamanlarda sony nex5 n baya başarılı idi ama zaman geçti üzerinden. orta seviye neler önerilebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 aynasızda olympus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 http://raw.tristanjud.com/wp-content/uploads/2012/10/olympus_omd_em5_1183342_g7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 biz de om-d ye bakınıyorduk. çok fazla kasmayalım onu alalım madem ya. peki bu makineye lens seçeneklerimiz neler var, ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 seçenek çok şurdan inceleyebilirsiniz fiyat hakkında da bilgi verir: http://www.bhphotovideo.com/c/search?atclk=Lens+Mount_Micro+Four+Thirds&ci=17912&N=4196380428+4099560916 panasonic 20mm'yi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 14-54 II alıcaz lens olarak da galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 nex 5n hala çok iyi süper bi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yav said: http://raw.tristanjud.com/wp-content/uploads/2012/10/olympus_omd_em5_1183342_g7.jpg aşığınım yanında olamasam da nınınııımmm sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bugun nikon yeni bir lens cikardi 1 sistemi icin. 32mm f1.2 fx de karsiligi 85mm oluyor yani cok iyi portre lensi. test falan yaparlar tabi yakinlarda da aynasiz kameralar icinde sanirim 1.2 lens yok henuz. Ha ayrica diger butun nikon lensleri de kullanabiliyor olmak elinde nikon sistem olan birisi icin fena olmaz. tersi olarak da dusunulebilir. (mirrorless sistem kurup sonra dslr a gecmek de olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 nikonun aynasızları nasılki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aynasiz degil mi? hepsi ayni :D nikon 1 v2 fena degil http://www.europe-nikon.com/en_GB/product/digital-cameras/nikon-1/nikon-1-v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 neyse ya şimdi karar değiştirmeyelim. :D çok da irdelemek istemiyoruz bir de. hayyamda satan bi yer bulmak lazım makineyi, pek kimse satmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 dnyamicke kanma o ne anlar. aynasızda nikondan uzak durunuz. kafanız karışmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yani ben genel olarak sevmiyorum aynasizlari da ileriye donuk plan falan olacaksa farkli sistemlere farkli lens gitmektense bu daha mantikli olabilir dedim. yoksa nikonun aynasizini tavsiye etmiyorum zaten nikon 1 sistemi piyasaya ilk ciktigi gun gidip denemistim ve kosarak uzaklasmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hhehehe :) arkadaşın canon 50d sini satıp aynasız alacağız. makine ağır ve büyük olduğundan taşımaya sürekli üşeniyor ve foto çekesi gelmiyor. bu şekilde heveslendireceğiz bakalım. olmypus go go o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 iphone alin, camera+ yukleyin. sonra olympos da agir gelecek... ben kamera&lens agir bidi bidi derdinden kurtulmak icin gym e yazildim, 100kg basiyorum. foto cekmeye ciktigimda da 3kg tripod, 3 lens, kamera, su sisesi, filtreler, piller falan filan 7-8kg omuzda geziyorum bazen. veya keyfime gore 50mm takip dolasiyorum baska bir sey almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yok işte o kadar da düşmek istemiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 iphone ile fotografcilik en iyisi bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 8 megapiksel iphone neyinize yetmiyo instagramda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ya zaten bastan canon alip varosluk yapmissiniz daha ne duseceksiniz ki? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 D90'a falan android telefon embed etsek nası olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 DynamicK said: ya zaten bastan canon alip varosluk yapmissiniz daha ne duseceksiniz ki? :p ya brak allasen :P iphone foto konusunda başarılı onu kabul ediyorum ama öyle bir şey istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=w6_O9zypdlI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 nex7 kullanıyorum, memnunum. lens seçeneği az ve pahallı. ancak adaptörler ile her türlü lens takılabiliyor. en sevdiğim de babamdan arakladığım 30-35 yıllık 50mm 1.2 si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Çok fena fuji x-t1'e hallendim var mı kullanan ? Bütün reviewlar güzel ufak tefek şeyler dışında, önem verdiğim af hızı ve yüksek ISO kaltesi iyi. bide TR fiyatı ile US fiyatı aynı aletin nerdeyse. FUJİ burası için fiyatları düşük tutmuş sanırım, ve 3 yıl garanti veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar