monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Green Card sonuçları açılmış sanırım fakat hangi döneminki bu bilen var mı ? Ben eylül 2013 gibi yaptırdım başvurumu
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Kanip da para veren var mi hala ya ? Para mara yok, adamlarin .gov uzantili devlet sitesine girip form doldurup fotograf upload ediyorsunuz cekilise katilmak icin. Bir de en son cikan sayfayi sakliyorsunuz bir sekilde. Sonra sonuclar aciklaninca kaydettiginiz sayfadaki kayit numarasi ile kontrol ediyorsunuz piyango vurmus mu diye.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 vurmuşsa napıyoruz bi ton sey yazıyo kim uğraşçak yok mu avukatı danışmanı falan parasını verelim toparlasın evrakları fln
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 http://www.amerikanvizesi.com/ Uğraşamam diyorsan adamlar danışmanlık veriyorlar .Ama o 'Danışmanlık' lafına çok takılmamak gerek . İki üç evrak işi açıkçası .
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ne evrağı abi? Bilgisayar tarafından seçilmeniz yüzde dört olasılık, o gerçekleşene kadar gereken tek şey 600x600 ebatında Amerikan pasaport şartlarına uygun dijital fotoğraf. Tüm fotoğrafçılarda çektirip kendinize mail attırabilirsiniz. Sonra dvlottery.state.gov adresine giriyorsunuz Ekim 2 Kasım 3 arası, adınız soyadınız adresiniz telefonunuz fotoğrafınız gogo. Bu kadar. Ha seçilirseniz iş biraz karmaşıklaşıyor ama onu da eblehe anlatır gibi anlatmışlar zaten.
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Vasıfsızların bir numaralı umudu: Green card.
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Valla kendine kapıcı diye dalga geçilen teknik direktörü nick olarak seçmiş olmasan tüm vasıfsızlara takmış kapağı geçmiş diyecektim ama, olmamış olamamış.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bize biraz kendi vasiflarindan bahset riza.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 di said: Kanip da para veren var mi hala ya ? Para mara yok, adamlarin .gov uzantili devlet sitesine girip form doldurup fotograf upload ediyorsunuz cekilise katilmak icin. Bir de en son cikan sayfayi sakliyorsunuz bir sekilde. Sonra sonuclar aciklaninca kaydettiginiz sayfadaki kayit numarasi ile kontrol ediyorsunuz piyango vurmus mu diye. abi para olayı seni sürekli her sene kayit ettirmesi için değil mi zaten yoksa katılım bedava ama adam seni 5 sene felan sokuo çekilişe durmadan. bir arkadaş 3 yada 4.cü senesinde aldı greencardı böle ama tam detayı bilmiorum
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 E nedir abi fotoğraf çektirmeye mi üşeniyorsun adını yazmaya mı, senede bir lan. Onu da yapamayacaksan zaten çıkarsa "piii Amerika'ya kadar kim gidecek lan şimdi" dersin yatakta öbür yanında dönersin sen.
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 HAS NOT BEEN SELECTED i bir kere gördüm hayatımda çok pis moralim bozuldu bıraktım bu işin peşini. Elin Amerikalısı bize ehliyet ruhsat sordu, şoför arabada milletvekili var dedi ama o ısrar etti, biz de bu davranışından rencide olduk tabii.
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ya zaten bana çıksa amerikaya gitcek bile param yok hani ama olsun güzel olabilirdi. neyse seneye tekrar
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Emmioglu said: http://www.amerikanvizesi.com/ Uğraşamam diyorsan adamlar danışmanlık veriyorlar .Ama o 'Danışmanlık' lafına çok takılmamak gerek . İki üç evrak işi açıkçası . Sınırsız Başvuru ! 99 TL Özel Vip hizmet paketi. % 100 Kazanma şansı sole bişi yazmışlar xscdflj
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ya tabii şimdi sınırsız başvuruyla yani başvuru sayın sonsuza giderken eninde sonunda kazanırsın ama tabii o ilanın kritik noktası "green card ın sizin hayat süreniz dahilinde çıkacağı garanti edilmemektedir" şeklindeki disclaimer cümlesi.
Öne çıkan mesajlar