seyfu37 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 arkadaşlar bir sorum olacak . askerliğimi jandarma onb. olarak yapmaktayım. 3 ay hava değişimi aldım. hava değişimi süresi sonunda hava değişim ücretini alırken 3 aylık maaışımıda verecekler mi? cevaplarsanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 googledan arattım şimdi. evet veriyorlar okuduklarıma göre ama en mantıklısı arayıp sorman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 onbasi maasi 25 lira onun pesine mi dustun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 göndersene 75 lira panpa o zaman paypal atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 allah versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyfu37 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 maaşım 275 tl idi. 3 aya vurursak hava değişimi ücreti ile iyi 2bin tl ye yaklaşıyor. ben mi yanlış hesaplıyorum anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 vermiyo ki gusül cuma hepsini denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 donuste boluk astsubayın dogru cevabı verecektir. dogu tazminatı ya da herhangi bir tazminat alıyosan unut onu orada mevcutsan alırsın tazminatı.ama normal mayısını alırsın muhtemelen ama sorma bence pisman edebilirler 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 maaş + masrafınıda veriyorlar. şöyle ki askerin günlük yiyecek, barınma vs masrafı var. onuda veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyfu37 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 inşallah maaş + diğerleridir.. yoksa yaprağı yedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar