Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve'e geri donus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar eve e geri donuyorum cok oynamamıstım soyle bi 4 5 ay belki oynamısımdır ama simdi tekrar oynamaya karar verdim ve ne yaptıgımı dogruyu soylemek gerekirse unuttum. en son domi ye binme ve drone kullanma kasıyordum ama simdi sırayla ne kasmam gerektigini hatırlamıyorum burdaki arkadasların verdigi tavsiyeleri falan unuttum yani. neyse

su assagıda gordugunuz benim karakter
http://eveboard.com/pilot/Screwy_Salvatore
buna neye devam etmem lazım en son myrmidon kullanıyodum. domiye gidiyim diyordum daha cok pve mission falan yapıp takılmayı planlıyorum.
Mesaj tarihi:
dominix ile devam etmeyi planlıyorsan hiç gunnery train etmene gerek yok artık. yeni expansion ile birlikte dominix bonusları değişecek çünkü. onun yerine gallente bs4 ve t2 heavy, t2 sentry droneları ve armor tanking skillerinitrain edebilirsin.
Mesaj tarihi:
suan drone skillerine devam ediyorum. evet fitler baya degismis bi de yeni drone fitleri gelmis galiba onlara gore yeni fit yaptım myrmidonuma cok iyi olmadı suan icin ama cok da para harcayamıyorum da sadece 75m isk var yani. suan evde degilim ama eve gidince buldugum fiti de linklerim L3 yapmaya devam edicem bi sure daha nasılsa domiyi duzgun kullanana dek L3 yaparım gibi geliyo en azından. ona da recommendedlar 14 gun var diyo bakalım ne kadar surede ucururum kısmet.

Aklımdaki en buyuk soru acaba myrm i drone damage navigation falan fitleyip high a da sadece 1 tane weapon takıp 1 tractory 2 salvager taksam myrmle kes baska gemiyle salvagela derdinden kurtulsam nasıl olur?

yani
high
drone link aug
1 x railgun falan
1 x tractory
2 x salvager

med
3 4 x tane cap(gerektigi kadar)
1 x afterburner
1 x drone navigator ya da tracking computer ya da omnitracking device

low
medium armor repper
passive nano plate
passive kinetic
passive thermal
2 x drone damage amplifier

rig
3xmedium circuit biseyleyici

boyle olsa olur mu?

Darkfall baymadı ama 2 aydan daha fazla oynayabilecegemi sanmıyorum bi kac arkadasım eve e baslayınca dedim skilleri bırakıyım bari olur da iyice eve oynamaya karar verirsek bosuna geriden gelmeye kasmıyım
Mesaj tarihi:
ya myrmin hızı baya yavaş olucak ondan salvage kısmında trac bile olsa acı çekicen yani.

rail yerine mhl falan takabilirsin ya cpu varsa.

yada bak, shield tank fitlemeyi dene istersen, olursa 3x drone damage ampf. ve cap zımbırtılarından takarsın şukela bişi çıkabilir
Mesaj tarihi:
drone boat hic oynamadim ama soyle bir oneride bulunabilirim low slotlar icin, resist olarak pasif moduller kullanmak yerine aktif olanlarindan kullanabilirsin birazcik capten feragat ederek, cok bir sey yemiyor zaten. onun disinda o herseye bonus veren adaptive modul yerine de damage control takabilitsin, total hp arttirir + zor durumlarda kacmak icin bir sansin olur hulla verdigi resist sayesinde.

cap powerlardan cok takmissin. max 10 dklik cap olsa yeter bile, gorevler o kadar da uzun surmuyor hele ki lvl 3ler. ama onun yerine ne takabilirsin emin olamadim, med slotta dronelara bonus veren bisey varsa olabilir. navigator demissin o olur bak. track comp kullanmanin bir anlami olmaz bence 1 gun takicaksan.

mobilden yazmak ne kadar zormus mk

darkfall sux bu arada(:P)
  • Yeni Oluştur...