BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 selamlar olsun paticik halkı , ben geldim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sktrgt şaka Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yozgatlılar buluşma platformuna hoşgeldin gardaş... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 SNA1L said: sktrgt şaka buranın amdini kim şikayet edicem seni terbiyesiz insan hehe öte yandan hoş bulduk gardaş.Yozgatlı değilim ama işin ucunda para varsa oladabilirim tekliflere açığım hehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 stalker olduğun içinmi balanar diyorsun kendine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 balanarhüseyin geceleri tehlikeliymiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Hosgeldin Huseyin, Arkadaslar soylememis ama balonu patlatmak icin 250 konuda hosgeldin demek gerekiyor bu arada. Ucundan baslamissin zaten, durma devam et derim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bursa? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 kuddusimavranın konularına da göz at istersen çok iyi bir konu açıcıdır kendisi :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 samaella said: balanarhüseyin geceleri tehlikeliymiş sen beni çözmüşsün kardeş sen yetkili bir abiye benziyon hehe :) Şaka bir yana arkadaşlar aranızda olmaktan çok gurur duyuyorum, ayriyetten çok mutluyum buranın gece gezenide ben olacağım sizlere güzel şeyler paylaşacağım yeni yeni taktikler öğreteceğim "yurt dışına nasıl kaçak gidilir , mantar nasıl yetiştirilir , ks nasıl atılır , satılık tasolar , 2.ci el ucuza mal nasıl kapatılır , karı kız nasıl tavlanır , nişanlım tuvalette görüyor utanıyorum , kız arkadaşım bana abi diyor , kız arkadaşım aslında kız değilmiş" tarzında bütün sorunlarınızla ilgili konular açacağım birbirimize hem destek olacağız hemde eyleneceğiz Kİ siz zaten gördüğüm kadarıyla baya bu konularda tecrübelisiniz bende aranıza katılıp bilgilerimi aktarıp yeni yeni arkadaşlar edinmek olsada olmasada 3-5 (üj bej) tebessüm ettirip gönüllere mutluluk serpmek için ve sizlerin forumsal bilgilerinizden birazda olsun sömürmek için aranıza katıldım cidden çok mutluyum hehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 çok eylencelisin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 garip bi tip var orda burda soyunup millete oarasini burasini gosteren o mu cagirdi seni ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 of Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 cambazct said: garip bi tip var orda burda soyunup millete oarasini burasini gosteren o mu cagirdi seni ? hayır KARDEŞ afrikadan bir tane muzun içinde geldim buraya hehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 SNA1L said: of lütfen post kasma benim üstümden prim elde etmeye çalışma SNA1L seni hiç sevmedim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Balanaaaar balanaaaar simdi gozumde canlandilaaaaaar Balanaaaar ah balanaaaaar beni bu aksam aglattilar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben sana bayıldım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 chrome said: Balanaaaar balanaaaar simdi gozumde canlandilaaaaaar Balanaaaar ah balanaaaaar beni bu aksam aglattilar hehe güzel olmuş kardeş başka şeylerde varsa özele gel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 seks Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 SNA1L said: ben sana bayıldım ister ayıl ister bayıl SNA1L ama ben seni hiç sevmedim yarın bir gün başına bir şey gelse sana böbreğimi vermem :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Uzak dur benden pis fake Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 post kasalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 alıntılayıp durma lan anaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 fake değilim ben Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.