Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 GERGE said: Sansuru normal kabul etmemis zaten kaybettigimizin resmi. Grev olmus ne olacak, hepsini kovup kendi adamlarini alirlar. Ben demistim demek istemiyorum ama ben demistim: Türk Hava Yolları, 15 Mayıs’ta başlayan grevin ilk iki gününde uçuşlara katılmayan 209 kabin memurunun aylık uçuşlarını kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 GERGE said: GERGE said: Sansuru normal kabul etmemis zaten kaybettigimizin resmi. Grev olmus ne olacak, hepsini kovup kendi adamlarini alirlar. Ben demistim demek istemiyorum ama ben demistim: Türk Hava Yolları, 15 Mayıs’ta başlayan grevin ilk iki gününde uçuşlara katılmayan 209 kabin memurunun aylık uçuşlarını kesti. Yalan abi olaylar çarpıtılıyor.Zaten iş bırakıldığı için maaş ödenmiyor.Uçuşları kesiyor deniyor da sürekli arıyorlar hala grev yapanları geliyormusunuz uçuşa diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Asriel said: sen içerdensin sanırım o yüzden tekrar soruyorum üzerinden baya gün geçti ama duymadım hiç bi haber noldu bu? gg mi grevciler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Flassh said: Asriel said: sen içerdensin sanırım o yüzden tekrar soruyorum üzerinden baya gün geçti ama duymadım hiç bi haber noldu bu? gg mi grevciler? Devam ediyor ama etkisi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar