aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 mekanima gelip sacmaliyosun, sonra nerden ciktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ahahahahah harbiden yaaa, burası senin mekanınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 akilli ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 hata yapmamış http://i.imgur.com/uXCoYqH.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 video iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 suratlardaki ruhsuzluk, boş bakışlarla dans etmek. "lame" hareketler. bitmek bilmeyen klip. beğenmedim. komik geldi, zorlama geldi. google'da yapsa beğenmeyecektim. eğlendilerse de eğlendiler. ne yapayım. çetinkaş sen de iyi ki bir troleybit lafı öğrendin anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ya adamlar bize fabrikayı göstermek , içerisinde 5 dk gezdirmek için yapmamış mı bu olayı? ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hayır. corlu ekibinin işini ne kadar sevdigini gosterme amacli yaptigi motivasyon videosu. internal hype işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 belki de fabrikamızda fare yok bakıııın demek istemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 pepside calisiyo olsam isi birakirdim ben bu videoyu izleyip. sirkete bi motivasyon kocu tutun abi, boyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hemen ayarlayayım bir eğitim. motivasyon eğitimi. aslında seviyoruz lan eheremeremehere yapıp daha çok çalıştırın işçileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 orjinallik - 0 yetenek - 1 organizasyon - 7 en son amerikalı ergenler kolejlerinde yapıyordu bunu, o da bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 aylık 700 tl'ye günde 12 saat çalışıp üstüne göbek atan bir toplumun klibi gibi olmuş.. bu benim ülkemmm ölümüne sömürge ölümüne umursamazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 cinli misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ben hiç insanlara bakmadım la, fabrikayı inceledim. Bi ara insanlara da bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar