paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Eğitimsiz bir ailenin çocuğu adam öldürmekten çekinmez ama bir de üniversite mezunu bir ailenin çocuğuna baktığımızda böyle bir şeyi anca psikolojik sorunu varsa yapar.[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 7 ya$ında bunu yapan çocuk 18 yaşında neler yapar düşünmek bile istemiyorum...[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 star'da gösterdi az önce haberi. iş değil yahu.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bu çocuk katil damgasını yedi fakat en önemlisi bence kendisine katil denilmesinden hoşlanmaya, bunu her fırsatta tekrar tekrar kullanmaya başlayacak. Okulda arkadaşlarını her fırsatta dövmekle başlayacak bu yaşı ilerledikçe sokak serserisinden kaçakçıya, küçük mafya ya ve belkide baronluğa kadar gidecek. Yürüyeceği yol boyunca temizlenmezse eğer. Bunun çıkar yolu olduğunu düşünmüyorum topluma kazandırılamaz. Islah evine konulursa orada daha çok pislik göreceğinden tecavüze uğrayacağından tam bir terminatör olacaktır.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Brook Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 İşte kültürsüzlüğün gerçek yüzü,devam etsinler kurtlar vadisini yayınlamaya...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yakinda kundakli katillerde cikacak.. Off off nedir bu rezalet..[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ya rezalet cocukta degıl aılededır aıledekı rezıllıkte ılle de kultursuzlukten olcak dıye bı kayıt yok sızde abartmayın artık[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Brook, 28 Kasım 2004 19:54 tarihinde demiş ki: İşte kültürsüzlüğün gerçek yüzü,devam etsinler kurtlar vadisini yayınlamaya... eh, birileri para kazanıcak diye kimler ölmüyor ki dünyada her saniye? coca cola'nın patronlarının cebi dolacak diye midelerimizi deldiriyoruz, tütün üreticileri para kazanacak diye akciğerlerimizi kurutuyoruz. kurtlar vadisi yapımcıları da para kazansın diye böyle masumların beyinleri kanla şiddetle doluyor, sonra da gidip saplayıveriyor bıçağı arkadaşına. hepsi aynı bana göre. çözüm var mı? şimdilik yok gibi malesef.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bencede oyle ufacık bı cocugun yaptıkalrını bırakın da koskoca adamlar tarafından mılyonlarca kısı her gun can werıyor..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ulan bune be kurtlar vadisine çevirdiler ülkeyi yakında çocuklar racon kesmios kafa kesios diyip arkadaşlarının kafasınıda keser.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mrk. etme yakında olur demıycem yapanlar wardır bıle sadece yaşı bıraz buyuktur..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
abdurrahman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 onu bunu bilmem ben ilk kursunumu 5 yasinda attim.. polisin olmadigi yerde derin devlet vardir.. o vakit bu vatan ugruna mermi yiyende,atanda sereflidir...
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hoyda bireeeeeee[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Arkadan cendere muzıgını werın abı tamam hasan baslat haayt[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Brook Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: abdurrahman, 28 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki: onu bunu bilmem ben ilk kursunumu 5 yasinda attim.. polisin olmadigi yerde derin devlet vardir.. o vakit bu vatan ugruna mermi yiyende,atanda sereflidir... Şaka gibi ya."[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Oyle heralde gercegı bılmıoz eger dogruysa way halımıze[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Şükrüler türedi :D[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ahahah evet :p[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
abdurrahman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ne yaptıysak bu vatan için yaptık lan.. o şükrü kim miş? benim gibi vatanperver miydi? kavgama her yerde devam ederim.. sizin yasaminiz,sizin mutlugunuz icin dalga gecilmeye de kurşunlanmaya raziyim.... nede olsa aziz ülkemin vatandaşısınız.. hepimiz orta asya'dan ergenekon'dan birlikte çıktık.. davamizin sonuna kadar da bu dayanisma devam edecek..
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Şükrü de derin bi vatanseverdir.[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hangi dava pardon ?[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Şükrü artık oldu darısı başına...[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 28 Kasım 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
abdurrahman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: John_Petrucci, 28 Kasım 2004 20:30 tarihinde demiş ki: Şükrü artık oldu darısı başına...[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 28 Kasım 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] korkma yigidim..bizim gibi Türk evlatlari var oldukca ne bu ülke nede bizler kerestelesiriz.. ben bu toprakta yaşayan her Türk yiginidi severim... senin de olaylara yaklasimin guzel... aferin kendilerine ülkücü,türkçü diyip sağa sola çatan çakallarla beni karıştırmamanı dilerim.. ben vatan icin kurşun sıkarim... kari kiz kavgasi icin degil....[Bu mesaj abdurrahman tarafından 28 Kasım 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Vodan, 28 Kasım 2004 19:40 tarihinde demiş ki: Bu çocuk katil damgasını yedi fakat en önemlisi bence kendisine katil denilmesinden hoşlanmaya, bunu her fırsatta tekrar tekrar kullanmaya başlayacak. Okulda arkadaşlarını her fırsatta dövmekle başlayacak bu yaşı ilerledikçe sokak serserisinden kaçakçıya, küçük mafya ya ve belkide baronluğa kadar gidecek. Yürüyeceği yol boyunca temizlenmezse eğer. Bunun çıkar yolu olduğunu düşünmüyorum topluma kazandırılamaz. Islah evine konulursa orada daha çok pislik göreceğinden tecavüze uğrayacağından tam bir terminatör olacaktır. kesinlikle.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kurtlar vadisine kendinizi pek kaptirmayin beyler. (sozum meclis disina)[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur.
Öne çıkan mesajlar