karabocek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Sensible, 28 Kasım 2004 10:26 tarihinde demiş ki: Commend değil o comment Abicim ingilizceden çakmıyosan niye ing yazılar yazıp hava atmaya çalışıyosun ki şimdi ya? Neden Ha NEDEEEEN?!? AAAAAA haha buna koptum :D gommeht[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Gecen gün Konya Alaaddin Tepesinde arkadaslarımla kola icerken,kola icin 9 yasındaki cocuk bana bıcak cekti...tanıdıgım mahalle macında faul yaptı diye akcigerinden bıcaklandı...üzücü...ama artık sasırmıyorum...herseye ihtimal verebilmek lazımmıs dünyada...
sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ailesine hapse atmak lazım onun...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: arcane, 28 Kasım 2004 04:20 tarihinde demiş ki: taso kills.. +100k[signature][hline]john the insane fork.
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 harbi oha bu çocuk cidden ilerde direk yokedici olur[signature][hline]R+
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 idam cezasi gelmeli bence..hemde kesinlikle..sucun bir sekilde yasal olarak cezalandirildigini gormeliler..o cocugu tutuklamamislar bile..sonra yakinda mafya 7 8 yasinda cocuklari tetikci diye salar ustumuze goruruz gunumuzu..yaninizdan gecen her cocugun sizi bicaklayabilme ihtimali oldugunu dusunmek ne kadar korkutucu..diziler kurgu senaryo filan diyorsunuz ama son bir yilda sokaktaki anarsi olaylari adam yaralamalar istatistiksel larak artti hemde cok..bu sadece diziye bagli degil ayni zamanda sosyoekonomik olarak turkiyenin kotu gidisiyle de alakali ama..turkiye yetismis genclerini uretken insanlarini coook kaybetti bicak darbeleriyle sayki sevki ve anarsi bundan sonrasi kanunsuzlugun kanunu..once sen yap.. [Bu mesaj beefsteak tarafından 28 Kasım 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bu cocuk ılerde garantı hayatı anlatılıcak bırı olur bence tam bır psycho[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ailesi pskiopat herhalde.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oha :-o[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Slat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: beefsteak, 28 Kasım 2004 13:22 tarihinde demiş ki: idam cezasi gelmeli bence..hemde kesinlikle..sucun bir sekilde yasal olarak cezalandirildigini gormeliler..o cocugu tutuklamamislar bile..sonra yakinda mafya 7 8 yasinda cocuklari tetikci diye salar ustumuze goruruz gunumuzu..yaninizdan gecen her cocugun sizi bicaklayabilme ihtimali oldugunu dusunmek ne kadar korkutucu..diziler kurgu senaryo filan diyorsunuz ama son bir yilda sokaktaki anarsi olaylari adam yaralamalar istatistiksel larak artti hemde cok..bu sadece diziye bagli degil ayni zamanda sosyoekonomik olarak turkiyenin kotu gidisiyle de alakali ama..turkiye yetismis genclerini uretken insanlarini coook kaybetti bicak darbeleriyle sayki sevki ve anarsi bundan sonrasi kanunsuzlugun kanunu..once sen yap.. [Bu mesaj beefsteak tarafından 28 Kasım 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Saçma konuşmasak? Bu çocuğa yapılacak en iyi şey topluma kazandırmak olacaktır.. Madem çok meraklısın asıp kesmeye, onu hakkeden çok kişi var sırada.. Herzaman derim idam'ın kaldırılması en büyük hataydı..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 idam cezası değil de müebbetler artmalı..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende tasoda kaybedince arkadaşı dövüp geri almıştım sonra hoca kızmıştı yapılıo böle salakça şeyler küçükkene[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ama bıçaklamamıssındır heralde :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 çocuk için çok kötü bi durum 22-23 yaşlarında bunalıma felan girerse bilemiyorum yani bi taso için bunları yapan çocuk büyüyünce neler yapar![signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 7 yaşındaki bir çocuğa bıçağın sadece ekmek kesmediğini ailesinin anlatması lazımdı[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Toplum olarak hiçkimse suçlu değil sadece haftada bir gün 2-3 saat anca yayınlanan bir dizi suçlu.Vallaha çözmüşsünüz siz olayı bravo ama bilmem hiç düşündünüzmü bu olaylar diziden öncede vardı diziden sonra da olacak toplumu bilinçlendirmeden hiç bir b.k olmaz. Sokaklarda o bıçak çeken çocuklar kimdir? Tinercilerdir, fakir bir ailenin 7-8 çocuğundan biridir, kaybedecek birşeyi olmayan hayata zaten 1-0 yenik başladığını düşünen çocuklardır.İstersen hepsini toplayıp hayatının sonuna kadar hapse at yenileri gelir. O yüzden tek çare toplum bilinçlendirilmesi ve eğitimdir.[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Egıtım Şart..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Benim anlamadığım o çocukta bıçak ne arıyordu. Benim elime 7 yaşındayken kibrit bile verilmezdi. Ailerin sorumsuzluğunu ilerde o çocuk çekicek. Ailesi cezalandırılmalı bence.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Sensible, 28 Kasım 2004 10:26 tarihinde demiş ki: Commend değil o comment Abicim ingilizceden çakmıyosan niye ing yazılar yazıp hava atmaya çalışıyosun ki şimdi ya? Neden Ha NEDEEEEN?!? AAAAAA ahahha :lol:[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 *!oha falan olur*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 74)
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben hala 18 yaşından önce işlenen suçların cezalandırılmamasının çok büyük bir hata olduğunu düşünüyorum ben 17 yim ee ailem olmasa birini öldürsem bi bok yapamıcaklarmı bana bence 18 altı yaşlarda bir suç işlenirse suçun derecesine göre mesela birşey çalarsa 18 yaşına gelene kadar psikolojik tedavisi zorunlu olmalı birisini öldürürse toplumdan uzaklaştırılıp akıl sağlığı yerinde değil denilip hastaneye yatırılımalı çünkü tekrar yapar gördü kimse ceza veremiyor 18 ine kadar düzelirse tekrar bırakılır düzelmesse yollanır hapishaneye cezası çekilir böyle bişi olmalı ama yok nekadar saçma bir toplumda yaşıyoruz eğer bir çocuk elinde silahla seni vurmaya çalışırsa diyelim ıskaladı kendini korumak için elinden almaya çalışırken öldürürsen yıllarca hapis yatıyorsun ve kimseye inandıramassın çocuk seni vurursa hiçbişi olmuyor bukadar değersiz bişi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 chemical ıslah evine veriolar öyle deil sende 7 yaşındaki çocuk anlamaz ama 12 yaşından sonra çocuk neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir ıslah evine veriyolar orasıda hapishane gibi bir şey[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Afferin afferin devam etsinler bu şekilde ... İlerde bizden sonra Türkiye'ye sahip cıkacak olanlar onlar . Hoş biz daha sahip cıkabilicekmiyiz o bile kesin değil ya hadi neyse ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Katsa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Sensible, 28 Kasım 2004 10:26 tarihinde demiş ki: Commend değil o comment Abicim ingilizceden çakmıyosan niye ing yazılar yazıp hava atmaya çalışıyosun ki şimdi ya? Neden Ha NEDEEEEN?!? AAAAAA Lol..
dominic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Turkiye'de ki suc isleme yasi ortalamasini baya asagi cekti arkadas.
Öne çıkan mesajlar