Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günün Haberi: 7 Yaşında Katil oldu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 28 Kasım 2004 10:26 tarihinde demiş ki:
Commend değil o comment
Abicim ingilizceden çakmıyosan niye ing yazılar yazıp hava atmaya çalışıyosun ki şimdi ya? Neden Ha NEDEEEEN?!? AAAAAA

haha buna koptum :D gommeht[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem...
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
Gecen gün Konya Alaaddin Tepesinde arkadaslarımla kola icerken,kola icin 9 yasındaki cocuk bana bıcak cekti...tanıdıgım mahalle macında faul yaptı diye akcigerinden bıcaklandı...üzücü...ama artık sasırmıyorum...herseye ihtimal verebilmek lazımmıs dünyada...
Mesaj tarihi:
idam cezasi gelmeli bence..hemde kesinlikle..sucun bir sekilde yasal olarak cezalandirildigini gormeliler..o cocugu tutuklamamislar bile..sonra yakinda mafya 7 8 yasinda cocuklari tetikci diye salar ustumuze goruruz gunumuzu..yaninizdan gecen her cocugun sizi bicaklayabilme ihtimali oldugunu dusunmek ne kadar korkutucu..diziler kurgu senaryo filan diyorsunuz ama son bir yilda sokaktaki anarsi olaylari adam yaralamalar istatistiksel larak artti hemde cok..bu sadece diziye bagli degil ayni zamanda sosyoekonomik olarak turkiyenin kotu gidisiyle de alakali ama..turkiye yetismis genclerini uretken insanlarini coook kaybetti bicak darbeleriyle

sayki sevki ve anarsi bundan sonrasi kanunsuzlugun kanunu..once sen yap..

[Bu mesaj beefsteak tarafından 28 Kasım 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
beefsteak, 28 Kasım 2004 13:22 tarihinde demiş ki:
idam cezasi gelmeli bence..hemde kesinlikle..sucun bir sekilde yasal olarak cezalandirildigini gormeliler..o cocugu tutuklamamislar bile..sonra yakinda mafya 7 8 yasinda cocuklari tetikci diye salar ustumuze goruruz gunumuzu..yaninizdan gecen her cocugun sizi bicaklayabilme ihtimali oldugunu dusunmek ne kadar korkutucu..diziler kurgu senaryo filan diyorsunuz ama son bir yilda sokaktaki anarsi olaylari adam yaralamalar istatistiksel larak artti hemde cok..bu sadece diziye bagli degil ayni zamanda sosyoekonomik olarak turkiyenin kotu gidisiyle de alakali ama..turkiye yetismis genclerini uretken insanlarini coook kaybetti bicak darbeleriyle

sayki sevki ve anarsi bundan sonrasi kanunsuzlugun kanunu..once sen yap..

[Bu mesaj beefsteak tarafından 28 Kasım 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Saçma konuşmasak? Bu çocuğa yapılacak en iyi şey topluma kazandırmak olacaktır.. Madem çok meraklısın asıp kesmeye, onu hakkeden çok kişi var sırada.. Herzaman derim idam'ın kaldırılması en büyük hataydı..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
bende tasoda kaybedince arkadaşı dövüp geri almıştım sonra hoca kızmıştı yapılıo böle salakça şeyler küçükkene[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
çocuk için çok kötü bi durum 22-23 yaşlarında bunalıma felan girerse bilemiyorum yani bi taso için bunları yapan çocuk büyüyünce neler yapar![signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
Toplum olarak hiçkimse suçlu değil sadece haftada bir gün 2-3 saat anca yayınlanan bir dizi suçlu.Vallaha çözmüşsünüz siz olayı bravo ama bilmem hiç düşündünüzmü bu olaylar diziden öncede vardı diziden sonra da olacak
toplumu bilinçlendirmeden hiç bir b.k olmaz.
Sokaklarda o bıçak çeken çocuklar kimdir?
Tinercilerdir, fakir bir ailenin 7-8 çocuğundan biridir, kaybedecek birşeyi olmayan hayata zaten 1-0 yenik başladığını düşünen çocuklardır.İstersen hepsini toplayıp hayatının sonuna kadar hapse at yenileri gelir.
O yüzden tek çare toplum bilinçlendirilmesi ve eğitimdir.[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
Mesaj tarihi:
said:
Commend değil o comment
Abicim ingilizceden çakmıyosan niye ing yazılar yazıp hava atmaya çalışıyosun ki şimdi ya? Neden Ha NEDEEEEN?!? AAAAAA

ahahha
:lol:[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Mesaj tarihi:
ben hala 18 yaşından önce işlenen suçların cezalandırılmamasının çok büyük bir hata olduğunu düşünüyorum
ben 17 yim
ee ailem olmasa birini öldürsem bi bok yapamıcaklarmı bana

bence 18 altı yaşlarda bir suç işlenirse suçun derecesine göre

mesela birşey çalarsa 18 yaşına gelene kadar psikolojik tedavisi zorunlu olmalı
birisini öldürürse toplumdan uzaklaştırılıp akıl sağlığı yerinde değil denilip hastaneye yatırılımalı çünkü tekrar yapar gördü kimse ceza veremiyor

18 ine kadar düzelirse tekrar bırakılır düzelmesse yollanır hapishaneye cezası çekilir

böyle bişi olmalı
ama yok
nekadar saçma bir toplumda yaşıyoruz

eğer bir çocuk elinde silahla seni vurmaya çalışırsa diyelim ıskaladı kendini korumak için elinden almaya çalışırken öldürürsen yıllarca hapis yatıyorsun ve kimseye inandıramassın

çocuk seni vurursa hiçbişi olmuyor

bukadar değersiz bişi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Mesaj tarihi:
chemical ıslah evine veriolar öyle deil sende 7 yaşındaki çocuk anlamaz ama 12 yaşından sonra çocuk neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir ıslah evine veriyolar orasıda hapishane gibi bir şey[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
Afferin afferin devam etsinler bu şekilde ... İlerde bizden sonra Türkiye'ye sahip cıkacak olanlar onlar . Hoş biz daha sahip cıkabilicekmiyiz o bile kesin değil ya hadi neyse ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
said:
Commend değil o comment

Lol..
  • Yeni Oluştur...