standard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oyunun box'ını bir şekilde getirirsek bu oyunu türkiye'de bir türk kredi kartıyla oynayabilir miyim? amerika'da kardeşim yaşıyor, onun adresini verebilirim, ama kredi kartı sorun oluyor. bunu başarabilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 amerikada tanıdığın varsa hiç sorun yok. oyunu kardeşin alacak kendi adresi üzerine. yanına da gamecard alacak, kredi kartına hiç gerek yok. gamecard'ın içindeki kodu sana mail'eyecek ve account'ını istediğin gibi uzatabileceksin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 gamecard haricinde başka bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 PayPal ve kredi kartı var bir de tabii. PayPal'in nasıl kullanıldığı hakkında bir fikrim yok, kardeşin amerikadan rahat kullanabilir aslında ama Türkiye'de PayPal geçerli değil sanırım. kredi kartına gelince, proxy kullanarak türk kredi kartıyla girenler var. nasıl yapıldığı forumda bir çok yerde yazıyor, ama riskli olduğunu iddia edenler de var. ya da kardeşin amerikan kredi kartıyla rahatça açtırabilir. bir başka olasılık da, kendi kredi kartı bilgilerini kardeşine vermen. kardeşin kredi kartı bilgilerini amerikadan girerse proxy ile uğraşmana da gerek kalmaz. tabii yine adres bilgileri amerika olmalı.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 27 Kasım 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tamam oldu denerim, çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 eğer kardeşinin kredi kartı varsa(us olan) sana küçük limitli bir kredi kartı çıkarabilir birde bunu sor[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 amerikan kredi kartı yok, ama kardeşime açtıracağım kendi bilgilerimle. adres onun olacak tabii. ip no'dan takip etmeleri bizim için felaket olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 arkadaşlar son bir sorum olacak, gamecard alabileceğim bir site bilen biri var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 www.cdromshop.com burdan alabılırsın[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 28 Kasım 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 www.cdromshop.com kastettin herhalde, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 :D düzelttim zaten[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 son bir soru (kaçıncı son) burada sony online gamecard var sadece, blizzard'ınki yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 wow bolümüne gırınce olması lazım yazıyor orda wow alırsanız yanında 60 gunluk game card da alabılırsınız dıe en ole hatırlıyorum degısmedıyse[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu arada ilginc bir olayi paylasmak istedim. Bir arkadasim WOW aldirmi$ti yurt di$Indan, kredi kartlarini deniyorduk (efsaneler vardi hatirlarsaniz $u banka oluyor falan). Benim kartimi kabul etmemesine ragmen blizzard 1 dolar cekmis kredi kartimdan. hatta i$lem olarak $oyle geciyor ekstrede: 25/11/2004 BLIZZARD ENT*WOW SUB BLIZZARD.COM US 1 USD yuh diyorum ne hayvanlik bu, hem kabul etme hem de para cek. [Bu mesaj Rodeo tarafından 29 Kasım 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bu başlıkla ilgilenenlere; bugün oyun elime geçti ve registration'ı amerika'da yaşayan kardeşime yaptırarak account açabilmeyi başardım. şu an dalaran server'ında level 8 orc shaman'ımla quest peşinde koşuyorum, yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Rodeo, 29 Kasım 2004 01:57 tarihinde demiş ki: bu arada ilginc bir olayi paylasmak istedim. Bir arkadasim WOW aldirmi$ti yurt di$Indan, kredi kartlarini deniyorduk (efsaneler vardi hatirlarsaniz $u banka oluyor falan). Benim kartimi kabul etmemesine ragmen blizzard 1 dolar cekmis kredi kartimdan. hatta i$lem olarak $oyle geciyor ekstrede: 25/11/2004 BLIZZARD ENT*WOW SUB BLIZZARD.COM US 1 USD yuh diyorum ne hayvanlik bu, hem kabul etme hem de para cek. [Bu mesaj Rodeo tarafından 29 Kasım 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] blizzard mail at derdini anlat ha 1$ agzınımı yapıcaksın hayır git mail at paramı geri verin de[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 o parayi cekmezler hesap donemi geldiginde geri iade edilir. kredi kartini denemek icin kullanilan bir sistemdir o.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hayırlı olsun ve iyi oyunlar standart[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seifer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 merhaba, Bir arkadaşım beta testerdı ve us box alanlar sadece amerika ve canada içinden oynayabilecek demişti. Sanırım avrupaya gelmesini bekliceksin.[signature][hline]Spiritus Sanctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 işte yazılanları okumadan cevap verince böyle oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bendende bir soru... US box alınca 1 aylık bedava oynıyabiliyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 evet ama Mars Box alırsan oynayamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bizimler aynı servera gel sende. warmonmu warsongmu nedir, forumları tarat bulursun servcerın adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 cdromshopda kalmamış yaa neresi var US için alternatif... TR ye göndermesede olur... amerikadaki birine göndericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 warsong server ı ağzına kadar dolu girmedim o yüzden. amerika içine ise amazon'dan ya da ebayden gönderebilirsin. aslında blizzard'ın kendi sitesi bile gönderiyor alternatif çok. trye göndermek için cdromshop vardı ama orda tükenmiş yazılanlara göre. belki ebayden trye gönderen birini bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar