Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow us türkiye'de oynanabilir mi?

standard

Öne çıkan mesajlar

amerikada tanıdığın varsa hiç sorun yok. oyunu kardeşin alacak kendi adresi üzerine. yanına da gamecard alacak, kredi kartına hiç gerek yok. gamecard'ın içindeki kodu sana mail'eyecek ve account'ını istediğin gibi uzatabileceksin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

PayPal ve kredi kartı var bir de tabii. PayPal'in nasıl kullanıldığı hakkında bir fikrim yok, kardeşin amerikadan rahat kullanabilir aslında ama Türkiye'de PayPal geçerli değil sanırım.

kredi kartına gelince, proxy kullanarak türk kredi kartıyla girenler var. nasıl yapıldığı forumda bir çok yerde yazıyor, ama riskli olduğunu iddia edenler de var. ya da kardeşin amerikan kredi kartıyla rahatça açtırabilir.

bir başka olasılık da, kendi kredi kartı bilgilerini kardeşine vermen. kardeşin kredi kartı bilgilerini amerikadan girerse proxy ile uğraşmana da gerek kalmaz. tabii yine adres bilgileri amerika olmalı.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 27 Kasım 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ilginc bir olayi paylasmak istedim. Bir arkadasim WOW aldirmi$ti yurt di$Indan, kredi kartlarini deniyorduk (efsaneler vardi hatirlarsaniz $u banka oluyor falan).

Benim kartimi kabul etmemesine ragmen blizzard 1 dolar cekmis
kredi kartimdan.

hatta i$lem olarak $oyle geciyor ekstrede:

25/11/2004 BLIZZARD ENT*WOW SUB BLIZZARD.COM US 1 USD

yuh diyorum ne hayvanlik bu, hem kabul etme hem de para cek.

[Bu mesaj Rodeo tarafından 29 Kasım 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rodeo, 29 Kasım 2004 01:57 tarihinde demiş ki:
bu arada ilginc bir olayi paylasmak istedim. Bir arkadasim WOW aldirmi$ti yurt di$Indan, kredi kartlarini deniyorduk (efsaneler vardi hatirlarsaniz $u banka oluyor falan).

Benim kartimi kabul etmemesine ragmen blizzard 1 dolar cekmis
kredi kartimdan.

hatta i$lem olarak $oyle geciyor ekstrede:

25/11/2004 BLIZZARD ENT*WOW SUB BLIZZARD.COM US 1 USD

yuh diyorum ne hayvanlik bu, hem kabul etme hem de para cek.

[Bu mesaj Rodeo tarafından 29 Kasım 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]

blizzard mail at derdini anlat ha 1$ agzınımı yapıcaksın hayır git mail at paramı geri verin de[signature][hline]Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

warsong server ı ağzına kadar dolu girmedim o yüzden.

amerika içine ise amazon'dan ya da ebayden gönderebilirsin. aslında blizzard'ın kendi sitesi bile gönderiyor alternatif çok. trye göndermek için cdromshop vardı ama orda tükenmiş yazılanlara göre. belki ebayden trye gönderen birini bulabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...