KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben senin ismini kullanmadım Yasin arkadaşım ya da Murat arkadaşım ya da adın her ne ise. bu arada yukarıda benim adımı kullanıp bana küfür eden zavallı, şikayet ettim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 orcunun binali yıldırımın akrabası oldugu gercegını birileri çetoya soyledimi yoksa hala bılmiyormu? sadfdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Yasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Viktor said: orcunun binali yıldırımın akrabası oldugu gercegını birileri çetoya soyledimi yoksa hala bılmiyormu? sadfdfsa söylemeye gerek yok o kadarını ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Viktor said: orcunun binali yıldırımın akrabası oldugu gercegını birileri çetoya soyledimi yoksa hala bılmiyormu? sadfdfsa binali abiyi karistirmak istemedik, keske soylemesesyin, boyle seylerden hic hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Viktor said: orcunun binali yıldırımın akrabası oldugu gercegını birileri çetoya soyledimi yoksa hala bılmiyormu? sadfdfsa :)))) olm isterse tayyip erdoğanın akrabası olsun, ben çok sevdim orçun kardeşimi. değiştiremez onun hakkındaki düşüncelerimi kimin akrabası olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 o değilde orçun sen 2001'de kayıt olmuşsun patiye,e 19 yaşındayım diyosun sen kaydı 7 yaşında mı oldun la patiye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 odonemlerde uo oynıyordu, ben şahidim o yaşlarda olduguna, o amanda lamerdı şimdide lamer, zaman çok bişiyi değiştirmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 tövbe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Orcun arkadasimi ben kayit ettirmistim vaktinde, bizi internet kafede (o zaman biz de genctik) izleyip buraya uye olduydu diye hatirliyorum. Ama uzun zaman onceydi tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ya oradaki amacını ben de anlamadım, benden mi çekindi ne yaptı? lan hesap belli; oysa yaşı belli 25... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 22ydi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben 22 biliyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 AHAHAHAHA! (geciktik mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bitti bilader, barıştılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Cons said: 22ydi hani ya orada da benim amacım neydi,bilmiyorum,senden mi çekindim,ne oldu? ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 korkma koçum acıtmazlar. demokratik bir ülke burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hatırlıyorum da ne günlerdi ya. orçun u izlemeye gitmiştik kafeye. bu ne lan ayakları yere basmıyor diyip enseye vurup çıkmıştık. şimdi bench press de 120kg basıyor goril Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 120 kolay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 dyna abi hatırlıyomusun abimlerle internet kafeden sonra pilavlı sohbete gitmiştik bizim eve babam donla açmıştı kapıyı hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 he ya ne günlerdi eahu nereden geldi aklına be ahahah akşam akşam biramı püskürttüm kuzenim sandalyeden düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben hatta pasha title'i o bulusmada almistim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 doğuştan pasha oldugunu bilseydik belki daha erken de verebilirdik işte bizim öküzlüğümüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yasin abi bi şakan vardı senin bu ülkede paşalara eşcinsel diyemiyolar eşcinsellere paşa diyolar diye eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ondan sonra almıştın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar