Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=q1bFOR8QWv8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 steame göre 1 saate çıkıyor 2. oyun: http://www.youtube.com/watch?v=ucB-J4yfzzI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 20gb :) bakalim nasil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Steam 20gb diyor ama 8 civarı falan. Bir de ilk oyunu oynadıysanız, direkt lvl30'dan eski karakterlerle oynayabiliyorsunuz. Gerçi ilk oyunu olmayanlara da lvl30'dan başlama şansı verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 alacam bende yakında bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 http://3rd-strike.com/wp-content/uploads/2014/08/the-incredible-adventures-of-van-helsing-3-588x250.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bunun ikincisi geçen ay falan çıkmadı mı ya? illa bokunu çıkaracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 build'ler konusunda yardım alabileceğim bir site biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Üçlemenin sonuncusu bu ay çıkıyor. Steam'e girdi. Gayet güzel bir seri oldu üçleme, a-rpg açısından. Bu oyunun da kötü olacağını sanmıyorum. Üç de yeni class eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 3. oyun dün çıkmış fiyatı 19tl dayanamadım aldım.Reviewlar baya olumluydu steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 ikinci oyunun berbat optimizasyonundan sonra bedava olsa kurmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 ben de alıcaktım da çok kısa dediler yavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Bu final cut ne oluyor ? Sadece son oyun mu ? 3ü bir arada mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 full tum cikan oyunlar arti kucuk eklentiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 optimizasyon relaleti mi acaba hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 final cut van helsingin kendisi dışında classlarla oynayabilme + vh2 ve vh3le gelen extra campaignler actlar + cosmeticler hedeler kısaca GOTY, 60 lira, ama diablo gibi tamamen servera bağlıya çeviriyor ana oyunun aksine, o yüzden crash hata mata çıkabiliyor vh2-3 paketlerinin biri %60 biri %50 review steamde zaten UI bile aynı mission pack gibiler direk, ve ana oyunu çekici yapan öyle non-linearlık diyalog opsiyonları aynı companion kurgusu falan yok diyorlar adamakıllı review alan ve sorunsuz optimize olan da ilk ana oyun zaten, 2 hafta sonra autumn salede 6 lira direk onu alabilirsiniz final cuta hiç girmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ya ben bunlarin ikisini de aldim ama 15 dk falan oynadim bi ara oturmak lazim basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar