Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Myshkin said: bi de o kadar item aldın bari, noob gibi warcry kullanma hâlâ Olm para bende ben karar veririm ona hatta senin kullanacağın skillere bile benim karar verme olasılığım yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 abartmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 şifremi hatırlamıyorum ya. bi de launcher update etmedi. meh hayatta uğraşamam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sequo said: hatta senin kullanacağın skillere bile benim karar verme olasılığım yüksek. Hahahaha yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 parayla bazıları item alırken bazıları akıl alabiliyor.. denemek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yekeyeke said: parayla bazıları item alırken bazıları akıl alabiliyor.. denemek lazım.. Ya yine ezmeyin diyorumda dayanamıyorum. Akıllı adam paralı adamdır yada paralı adamın yanında çalıştırdığı eşektir. Kimse hayır demesin gerçeklere. Para nereyi işaret ediyorsa akılda oradadır unutmayalim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 şimdi şuraya çok şey yazıcam da "benim param var your argument is invalid"den öteye geçemiyeceğin için üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Tek argumanı o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bu hali iyi ya. 4-5 sayfa önce 26 lvl karakteri ile millete farm dersi falan vermeye çalışıyordu aldı ağzının payını. şimdi bende para var ayaklarından devam etsin, herkes yerini bilsin np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Günde 2 saat farmla böyle bir karakter yapmak mümkün. Biz beceremiyoruz abi 3 tuşa basmayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sequo said: yekeyeke said: parayla bazıları item alırken bazıları akıl alabiliyor.. denemek lazım.. Ya yine ezmeyin diyorumda dayanamıyorum. Akıllı adam paralı adamdır yada paralı adamın yanında çalıştırdığı eşektir. Kimse hayır demesin gerçeklere. Para nereyi işaret ediyorsa akılda oradadır unutmayalim:) üstüne sinek konduğu zaman tekrar konuşalım o zaman kardeşim, bakalım bu örneklemenle o zamanda bir çıkarım yapabilecek misin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Olm hakkaten fakir kokuşmuşsunuz ya. Haydi draamaya devam daha nitelikli saldırın. En iyi saldıranın hesabına bişeyler göndercem lan hadi heveslenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 cok param olsa oyunun hamalligini niye cekim lan, al seqo al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 aquila said: cok param olsa oyunun hamalligini niye cekim lan, al seqo al. Buda ferrari gibi aslında parası olan ferrariye biner hesabı ibişler çekemiyor. Karakteri kırmızıya full boyayabilsem keşke berserk modunda f458 gibi olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Of hevesten geberdik :) Şu yaşa gelmiş, olgun, iş güç sahibi, aile sahibi, kazandıklarını kendi kazandığını söyleyen bir insanın niye böyle bir tavır sergilediğini cidden anlayabildiğim gün tibete gidip keşiş olacak kıvama gelmiş olurum herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 monk aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dworgian said: Of hevesten geberdik :) Şu yaşa gelmiş, olgun, iş güç sahibi, aile sahibi, kazandıklarını kendi kazandığını söyleyen bir insanın niye böyle bir tavır sergilediğini cidden anlayabildiğim gün tibete gidip keşiş olacak kıvama gelmiş olurum herhalde Hayır o gün sende zengin olacaksın problem orada işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben bugun zengin olsam olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sequo. Adam gibi konuşabileceğimizi bilsem yazacağım da yok yani. Ne dersem diyeyim, fakir ve param var demekten öteye gecmeyecek. Yani, yukarıdaki argümanım still valid. İşim, arkadaşlarım yüzünden vs çok zengin bir sürü insan gördüm. Senin gibi davranan hiç çıkmadı. Ha belki yüz yüze sen de böyle degilsindir burada kusuyorsundur içinde tuttugun laflari diyecegim ama ne bileyim. Tuhaf yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dworgian said: Sequo. Adam gibi konuşabileceğimizi bilsem yazacağım da yok yani. Ne dersem diyeyim, fakir ve param var demekten öteye gecmeyecek. Yani, yukarıdaki argümanım still valid. İşim, arkadaşlarım yüzünden vs çok zengin bir sürü insan gördüm. Senin gibi davranan hiç çıkmadı. Ha belki yüz yüze sen de böyle degilsindir burada kusuyorsundur içinde tuttugun laflari diyecegim ama ne bileyim. Tuhaf yahu :) Olm senin hayal dünyan çok geniş ne adam gibi konuşması burada forumda mı lol. Niye siz internet üstünde herşeyi gereğinden fazla ciddiye alıyorsunuz resmen sizi kullanıyorum farkında değilmisiniz. Survivor izleyip keyif alan adam gibi eğlence amaçlı kullanıyorum. Eğer sadece ciddiye alacak şeyiniz internet kaldıysa gerçekten vay halinize. Lütfen konuyu change etmeyelim dramaya devam pls. Drama yapmayacaksanız gölge etmeyiniz. Ve ne yazık ki i am rich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 adamın seveni yok işte parayla alamadığı tek şey, o nedenle burada 70 yaşındaki çaçaron teyzeler gibi laf yetiştiriyor herkese. parasını da o yüzden gösteriyor, çünkü verecek sevgisi yok, alamamış bu güne kadar, parası da yetmiyor maalesef. Parayla sevgi arkadaş eş dost itemları dağıttığın kadar işte birader naparsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abi bizim içimize dert oldugu icin sana cevap verdigimizi, eglenmeyip hirslandigimizi fln dusunuosun galiba. Hmmm. Fazla ego iste olsun ne diyeyim :) Benim icin mantikli tartismalar girmek eglencelidir. Forumda veya gercekte. Gercekte oldugum gibiyim burada da ne var ki? İnanc konusunda da, banka masraflari konusunda da, sayfalarca yazdim, o zaman o tartismada eglenceydi benim icin. Su sayfayi kapatinca who cares ur money? Bizi kullaniomus ya. Hahah. Aslansin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Da ayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar