Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizin DPS Kaç?

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

yekeyeke said:

parayla bazıları item alırken bazıları akıl alabiliyor.. denemek lazım..

Ya yine ezmeyin diyorumda dayanamıyorum. Akıllı adam paralı adamdır yada paralı adamın yanında çalıştırdığı eşektir. Kimse hayır demesin gerçeklere.

Para nereyi işaret ediyorsa akılda oradadır unutmayalim:)
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

yekeyeke said:

parayla bazıları item alırken bazıları akıl alabiliyor.. denemek lazım..

Ya yine ezmeyin diyorumda dayanamıyorum. Akıllı adam paralı adamdır yada paralı adamın yanında çalıştırdığı eşektir. Kimse hayır demesin gerçeklere.

Para nereyi işaret ediyorsa akılda oradadır unutmayalim:)

üstüne sinek konduğu zaman tekrar konuşalım o zaman kardeşim, bakalım bu örneklemenle o zamanda bir çıkarım yapabilecek misin..
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Of hevesten geberdik :)

Şu yaşa gelmiş, olgun, iş güç sahibi, aile sahibi, kazandıklarını kendi kazandığını söyleyen bir insanın niye böyle bir tavır sergilediğini cidden anlayabildiğim gün tibete gidip keşiş olacak kıvama gelmiş olurum herhalde

Hayır o gün sende zengin olacaksın problem orada işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo. Adam gibi konuşabileceğimizi bilsem yazacağım da yok yani. Ne dersem diyeyim, fakir ve param var demekten öteye gecmeyecek. Yani, yukarıdaki argümanım still valid. İşim, arkadaşlarım yüzünden vs çok zengin bir sürü insan gördüm. Senin gibi davranan hiç çıkmadı. Ha belki yüz yüze sen de böyle degilsindir burada kusuyorsundur içinde tuttugun laflari diyecegim ama ne bileyim. Tuhaf yahu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Sequo. Adam gibi konuşabileceğimizi bilsem yazacağım da yok yani. Ne dersem diyeyim, fakir ve param var demekten öteye gecmeyecek. Yani, yukarıdaki argümanım still valid. İşim, arkadaşlarım yüzünden vs çok zengin bir sürü insan gördüm. Senin gibi davranan hiç çıkmadı. Ha belki yüz yüze sen de böyle degilsindir burada kusuyorsundur içinde tuttugun laflari diyecegim ama ne bileyim. Tuhaf yahu :)

Olm senin hayal dünyan çok geniş ne adam gibi konuşması burada forumda mı lol.

Niye siz internet üstünde herşeyi gereğinden fazla ciddiye alıyorsunuz resmen sizi kullanıyorum farkında değilmisiniz. Survivor izleyip keyif alan adam gibi eğlence amaçlı kullanıyorum.

Eğer sadece ciddiye alacak şeyiniz internet kaldıysa gerçekten vay halinize.

Lütfen konuyu change etmeyelim dramaya devam pls. Drama yapmayacaksanız gölge etmeyiniz.

Ve ne yazık ki i am rich.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın seveni yok işte parayla alamadığı tek şey, o nedenle burada 70 yaşındaki çaçaron teyzeler gibi laf yetiştiriyor herkese. parasını da o yüzden gösteriyor, çünkü verecek sevgisi yok, alamamış bu güne kadar, parası da yetmiyor maalesef. Parayla sevgi arkadaş eş dost itemları dağıttığın kadar işte birader naparsın..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bizim içimize dert oldugu icin sana cevap verdigimizi, eglenmeyip hirslandigimizi fln dusunuosun galiba. Hmmm. Fazla ego iste olsun ne diyeyim :)

Benim icin mantikli tartismalar girmek eglencelidir. Forumda veya gercekte. Gercekte oldugum gibiyim burada da ne var ki? İnanc konusunda da, banka masraflari konusunda da, sayfalarca yazdim, o zaman o tartismada eglenceydi benim icin.

Su sayfayi kapatinca who cares ur money?

Bizi kullaniomus ya. Hahah. Aslansin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...