Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizin DPS Kaç?

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Sequo said:

Beyler gelin birlikte kasalim 1 günde 30 lvl nasıl alınıyormuş lütfen gelin gösterin. Günde en fazla 1.5 2 saat kasıyoruz allah aşkına gelin parti kuralım 2 saat içerisinde 1 levelden fazla aldırabiliyorsanız şuan hepinize helal olsun diyecem.

Dün moplvl10 1.5 saat run da anca 1 level alabildim.

Anlamıosun abi. paragon 29 olmuş bir adam çok oynamamıştır play time ı düşüktür, bu yüzden deli gibi gold farm yapamamıştır, bu yüzden sendeki itemları ya droplaması ya da gold satın alarak ah den alması gerekir, bu kadar itemı o kadar az paragonda düşürmek de imkansızdır oyundaki çöp/değerli item oranına göre bu yüzden gold almış karakteri dizmişsin diyoruz.

edit; sadece mempo bile 1-2b arasına gidiyor ki ben tüm oyunda o kadar para kazanmadım benim karakterin total değeri bile 2b değildir
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

crit 5li 198 strli mempo, almışsın ramboo#2225'den
efsane yüzüğün, jack#21196'den alınmış
critli socketli echoing fury, alınmış domi#2765'den
250 str vit all resli efsane witching hour'un, urir1#2858'den alınmış
critli, socketli strvitli offhand silahın, alınmış muptezel#2637'den
crit 6'lı vitli lacunin, geneth#2914'den

ve bu yukarda yazdığım acc'lerden sadece 2si paragorn lvl 100 değil. 1 tanesi 80, yüzüğü düşüren de 54.

abi şu bilgi nereden görülüyor feci merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Sequo said:

Beyler gelin birlikte kasalim 1 günde 30 lvl nasıl alınıyormuş lütfen gelin gösterin. Günde en fazla 1.5 2 saat kasıyoruz allah aşkına gelin parti kuralım 2 saat içerisinde 1 levelden fazla aldırabiliyorsanız şuan hepinize helal olsun diyecem.

Anlamıosun abi. paragon 29 olmuş bir adam çok oynamamıştır play time ı düşüktür, bu yüzden deli gibi gold farm yapamamıştır, bu yüzden sendeki itemları ya droplaması ya da gold satın alarak ah den alması gerekir, bu kadar itemı o kadar az paragonda düşürmek de imkansızdır oyundaki çöp/değerli item oranına göre bu yüzden gold almış karakteri dizmişsin diyoruz.

edit; sadece mempo bile 1-2b arasına gidiyor ki ben tüm oyunda o kadar para kazanmadım benim karakterin total değeri bile 2b değildir

AH mi linklerim ah edn aldığım item yok grup grup farma çıkıyoruz bu oyunu oynayan 4 kişide değiliz.

Örneğin bugun oyuna giriyorum dün bir arkadaşa item düşmüşse benim için saklıyor yada bana bir monk itemi düşmüşse ben arkadaşım için saklıyorum.

şuanda 512M goldum var ve gold almadım. İtem aldım mı evet aldım ama 2 yi geçmez onuda EUR ah den alırım tutup gold niye alayım o kadar fakir değilim.

diabloprogress.com dan görebiliyorsun sendeki itemin aynısı başka kimde olduysa yada varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

yani o itemları aldığın kişiler arkadaşların oluyor o halde hepsi?

yani arkadaşların dizmiş karakteri o durumda da. alınteri derken?

Ya ben senle örneğin party deyiz birlikte kasıyoruz bana senin wizardın benim barbarım var bana intellect item düşerken sana str düşüyor sendeki str bana yaramıyor ama bendeki intellect sana baya yarıyor.

Veriyorum sana ben mi dizmiş oluyorum üstünü? Saçma sapan yorum yapmayın gözünüzü seveyim.

Şunu anlamak istemiyorsunuz fouma girdiğim günden beri para bende diye bas bas bağırıyorum. Gelirim buraya ulan ameleler 3 senedir oynuyorsunuz 3 günde ahden gear dizdim diye sizi ezmek daha çok hoşuma gider di.

Ama lanet olsun ki alın teri var o charda. İster kabul edin ister etmeyin. Ha etmiyorsanızda zerre kadar umrumda değil sonucda char kral :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi paranın sende olduğunu biliyoruz gözümüze soktun yeterince =)

Ha o paraya alın teri desen ok saygım var. Ama açıkcası biz de dünkü ufaklıklar değiliz ki, tonlarca insanla oynadık bu oyunu. Drop ratelerin durumu belli. Arkadaşlarındır o adamlar, ederi 1b, 500m, vs olan itemları sana veriyorlardır ona da ok. Ama evet arkadaşların dizmiş oluyor üstünü eğer o item sana düşmedi veya sen zaman harcayıp elde ettiğin gold ile almadıysan. Char kral olur da bu gerçek de böyle yani.

Benim char mesela aln teri. Çünkü sadece bir arkadaşım 50m verdi (ki harcamadım), bir de silah verdi o kadar. Onun dışında bu char + 360m paranın 310m i benim kendi emeğim. AH de bid takip etmekten, ucuza al pahalıya sattan, oyun içinde düşürme ve grindlamaya kadar

Burada farklı bakıyoruz olaya o yani
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Abi paranın sende olduğunu biliyoruz gözümüze soktun yeterince =)

Ha o paraya alın teri desen ok saygım var. Ama açıkcası biz de dünkü ufaklıklar değiliz ki, tonlarca insanla oynadık bu oyunu. Drop ratelerin durumu belli. Arkadaşlarındır o adamlar, ederi 1b, 500m, vs olan itemları sana veriyorlardır ona da ok. Ama evet arkadaşların dizmiş oluyor üstünü eğer o item sana düşmedi veya sen zaman harcayıp elde ettiğin gold ile almadıysan. Char kral olur da bu gerçek de böyle yani.

Benim char mesela aln teri. Çünkü sadece bir arkadaşım 50m verdi (ki harcamadım), bir de silah verdi o kadar. Onun dışında bu char + 360m paranın 310m i benim kendi emeğim. AH de bid takip etmekten, ucuza al pahalıya sattan, oyun içinde düşürme ve grindlamaya kadar

Burada farklı bakıyoruz olaya o yani

Bakış açılarımız farklı olabilir doğrudur. Sonuçta bakış açısı charın gücünü ve durumunu değiştiren bir etken değildir. Ha parayla item alırmıyım evet alırım eğer 15-20K dps artırabilecek bir item bulursam hiç düşünmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Bakış açılarımız farklı olabilir doğrudur. Sonuçta bakış açısı charın gücünü ve durumunu değiştiren bir etken değildir. Ha parayla item alırmıyım evet alırım eğer 15-20K dps artırabilecek bir item bulursam hiç düşünmem.

E heralde etkilemez. Zaten biz de çıkıp "kötü olm bu karakter" demedik =)

Ayrıca sen almayacaksın da kim alacak pardon da.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şeyi anlamadım.

>6 crit 200 dex mempo düştü.
>Oha gahda 2 billion gold, rmahda 50-60 euro.
>DUR BEN BUNU SAKLAYAYIM YARIN CANIM ARKADAŞIMA VERİRİM <3 <4 <3

http://hugelolcdn.com/i/128290.gif

SEVGİLİM SEN NASOLSA BİRKAÇ GÜN OYNAYAMICAN DİĞABLO, BANA VERSENE SİLAHINI FALAN BEN BİRAZ EĞLENİYİM diyen kız arkadaşına satar matar diye item vermeyen adam tanıdım lan ben şu oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Abi şeyi anlamadım.

>6 crit 200 dex mempo düştü.
>Oha gahda 2 billion gold, rmahda 50-60 euro.
>DUR BEN BUNU SAKLAYAYIM YARIN CANIM ARKADAŞIMA VERİRİM <3 <4 <3

http://hugelolcdn.com/i/128290.gif

SEVGİLİM SEN NASOLSA BİRKAÇ GÜN OYNAYAMICAN DİĞABLO, BANA VERSENE SİLAHINI FALAN BEN BİRAZ EĞLENİYİM diyen kız arkadaşına satar matar diye item vermeyen adam tanıdım lan ben şu oyunda.

Reis şimdi fakir insan ile zengin insanlar arasındaki farkda oradan geliyor.

Pis fakirler 60 euro ya ruhunuzu satarsınız siz lol. 60 eur ne lan
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada, domi çok yakın arkadaşın heralde abi. kendi elindeki EF 917 dps, sana verdiği 1116 lol.

diğer hesaplardan biri de üstünde ne varsa dağıtmış sevabına sanırım tüm karakterler bomboş

niye baktım? merak ettim böyle itemları verebilen bir karakterin kendi üstü nasıldır acaba diye. ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

bu arada, domi çok yakın arkadaşın heralde abi. kendi elindeki EF 917 dps, sana verdiği 1116 lol.

diğer hesaplardan biri de üstünde ne varsa dağıtmış sevabına sanırım tüm karakterler bomboş

niye baktım? merak ettim böyle itemları verebilen bir karakterin kendi üstü nasıldır acaba diye. ondan.

Hacım diabloprogressin mantığı şu şekilde aynı özellikte itemler başka birinde varsa veya sahip olduysa.

Yani o itemi sana o kişi vermiş diye bir kaide yok. Aynı özellikli itemi sende düşürürsen bu a.k oyununu kaç kişi oynuyor. İlla sana vermiş demek değil.

Sadece aynı özelliklere sahip itemi giymiş demek.

Bazı itemler 4 özellik fix sadece 2 tane magic özellik random. o 2 randomu aynı olanların itemleri bir gibi gözükecektir diabloprogress de.

Bu itemlerin bir id si yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Öncelikle slm,
2 bucuk saatte 90 + paragonda 1 lvl alabiliyorum.Mp 10 değil, mp 7-8 farmlıyorum, dpsim 10'a elverişli olmasına rağmen.1 lvl up ortalama 300m exp istiyo, ve demon hunterım.(Şu an oyundaki edpsi en düşük class)Buffsız dpsim 385k+(Son lvl uplarımdan sonra bakmadım)bufflı dpsim 520k kusur.

1 buçuk saatte 1 lvl atlıyorum diosun.Mp 10 da kasıyorum diosun, 1 lvl up'ın kesin hatırlamıorum ama ortalama 40-50m xp istiyodur ve barbarsın.WW+Infinite wotb+turbo speedle kasıosun.Kısaca mp10'u hızlıca farmlayıp kasabilirsin, cevremdeki barb arkadaslarım gearları ve buffsız dpsleri bnm 3 yada 4 de birim olmasına karsın benden daha hızlı kasabiliyolar.(Şu an oyundaki edpsi en yuksek class)

Sonuç : Alınma ama ya ''kral'' charınla ''çömez'' gibi oynuosun, yada pek farm yapmıyosun.Aynı zamanda su ''kral'' konusundada şunu eklemeden edemicem : Charın iyi ama kral olan classındır.

Ayrıca itemlarını dusurmen konusundada bir iki şey solemek isterim.Play time'ım 1200 saate yakın sanırım.End Game demon hunterım.Güzel şeyler düşürdüğümde oldu.Ama ben dahil senden çok daha fazla oynıyan hiç bir insan evladı çevremdeki, bu oyuna gerçek parayı karıştırmadan charlarını bu hale getirmedi.Kusura bakma ben bu oyundaki tecrubelerime dayanarak konusuyorum.Diabloya yatırdıgım parayada pek acımam ayrıca cunku diablo diger butun oyunların aksine aslında eglenceli bir yatırım gibidir rmahdan dolayı.Akıllıca davranırsan yatırdıgın parayıda, fazlasınıda geri alabilirsin.Bu gune dek mebla vermek istemiyorum gorgusuzluk etmemek için ama yatırdıgım parayı 2 katından fazlası olarak geri aldım.Yani mrk ettigim yatırdıysanda saklamak niye?Neyse saygı duymak lazım ama yazdıgın bahaneler arkadaslarında dedigi gibi milleti biraz aptal yerine koymaya kacıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

İşin tuhafı, Sequo dediği gibi bir adam. Parayla alsa oturup rmah görüntüsü paste edip "görün işte fakirler" diye haykıracak bir havası var. Burada bu yüzden garipsiyorum bu durumu biraz da. Dediği gibi o kastığı 4 kişiye düşen itemlar ise, bu 4 kişi diablo dünyasının en ballı 4 kişisi. Ya da bildiğin botla 20 30 hesapla kasıo, 1 tanesini de oynamak için kullanıo adam, o hesaplardan birilerine illa düşüyor birşeyler.

:D

Ayrıca lütfen "kral class" muhabbetine girmeyin abi. Gidip barbar kassaydın o zaman 1200 saat played in de varsa madem =)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun 4. gününde ben ağzımdan gökkuşağı kusarak oynuyordum, biraz da WDye bakıyım biraz da DHyle oynayım diye diye 60a getirememiştim hiçbir karakteri. Taşların altına, corpselara falan teker teker bakıyordum, bir tane corpsedan zunimassa ring çıkmıştı nasıl sevindiydim falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Ayrıca lütfen "kral class" muhabbetine girmeyin abi. Gidip barbar kassaydın o zaman 1200 saat played in de varsa madem =)

Zaten '' gidip barbar kassaydın o zaman'' tarzı olgun bir yaklaşımdan sonra mrk etme o topa girmeye niyetim yok.Ama şunuda ekleyim o play time'ın yaklaşık 300 saati flnda barbardır ve accımda iki barbarımda var zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...