huun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 steamde 6 dolores yarıdrın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 almak isteyen varsa 5 dolara (2 key) satayım ben, arkadaşlarla oynarız diye 4pack aldım istemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 $2.99 alalım mı yav? önceden istek listesine de eklemişim. oynanır mı gideri var mı??? bunu yazdıktan sonra indirimin son 1 dk'sı olduğunu farkedip aldım hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 jö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tanımadığın insanlarla oynamak çok da keyif vermiyor yav paticek bi 4lenip baştan başlasak mı bi ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben 4pack caktim bi' tane. birini karun'a, otekini loar'a verdim. kimin ne yaptigi belli olmuyor gibiydi trailer'da ama skype'ta iyi geyik donebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 aynen kimin ne yaptığı belli olmuyor ben beklediğim zevki alamadım oyundan pek ya da öğrenmek gerekiyor yakın arkadaşlarla önce bi etraflıca ondan sonra rekor falan kasacaksın anca öyle sarar da 4 kişi bir araya denk gelmek falan uzun iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bende var bu. oynarım ben de. arkadaşlarla aldık, 2 kere girdik bi daha girmedi pezolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben oynarım bunu direk, hızlı ekleyin var bende "custodem" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://mcdn01.gittigidiyor.net/8796/CAP-10-CM-TORNALI-TEK-T-AHSAP-DIREK__87963201_0.jpg?_=1372022351 direk oyna. oyna direk oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 gelin oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bu oyunun sorunu şu: ne yaptığını bilen ve birbiriyle uyumlu bir ekip lazım; ancak bunu sağlayacak kadar çok oynamaya değecek bir oyun değil. insanların büyük çoğunluğu öğrenmeye yetecek kadar oynamıyor ve noob ötesi şekilde ortalıkta ne yaptığını bilmeden geziniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 aynen öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Demir'e direk sokmaca oynıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar