jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben yemek yenmesine sinir oluyorum, sesi asabimi bozuyor oldurmek istiyorum telefondakini kim olursa olsun yiyeceksen kapiyorum ben diyorum. kuruyemis filan dahil bu olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben de telefonda nasılsın diye soranlara sinir oluyorum daha doğrusu nasıl olduğumuz 2mizinde umrunda olmadığı halde sorulmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Dworgian said: Rasmon said: Fistan said: ben uyuz oluyorum oyle arayanlara acmoyorum ya da tersleyip kisa kesip kapatiyorum adamin cani sikilmasin diye telefonda avutuculuk mu yapicam lan herifin sigara içerken aradığını anlayıp nasıl açmıyosun olm. şunu ben de düşündüm telefonu acinca genelde su sorular soruluyor naber napiyosun . gibi orda eve gidiyorum, yemek molasi, ya da kahve iciyorum vs diyince anlasiliyor acmadigimda da ayni adamlar saat 18:30 civari aradiginda artik diyorum yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ayrıca bu duruma altlık yapmak mı deniyo lan meze yapmak denir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Fistan said: telefonu acinca genelde su sorular soruluyor naber napiyosun . gibi orda eve gidiyorum, yemek molasi, ya da kahve iciyorum vs diyince anlasiliyor acmadigimda da ayni adamlar saat 18:30 civari aradiginda artik diyorum yeter sen de haklısın abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Genis aciklayinca bana da mantikli geldi soyledikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Yemek yerken arama ama o hakkaten sinir bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kimseyi aramayinca boyle problemler yasanmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar