Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 biraz zor da olsa geçtik cidden :) wow dan önce kılpayı geçmiş olmamız yeterince iyi oldu, artık ölsem de gam yemem :p penth gibi post kasıcılara teşekkürler. :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Eheh tebrikz post kasıcılara demeseydın barı Bolumle ılgılenen desen daha bı hos olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eheh kutlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o zaman post kasıcı penth ve bölümle ilgilenen diğer arkadaşlar diye düzeltelim.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yok ben ztn bayadır takılmıyorum buraya Bolumle ılgılenen derkende Pent anlamında soyledım post kasıcı bı garıp gelıyo =) aman neyse... :) [Bu mesaj Cico tarafından 21 Kasım 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 beni geçemediniz be abi :D[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 benimde penth ten aşağı kalır yanım yoktu hani beni atlamışsın :) ben saldırmasam penth o kadar saydırabilirmiydi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yaptıklarım baltalanıyor! Ben post kasar mıyım be! Heyd, Az önce bi jk daha indirdik, yine 2 kisi ama =) -ultra da biography mizde yerini aldi efem =) Bu arada :tebrikz:[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Wow gecıcek yınede aksama kadar :P *!kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 penth ufaklıgına veriyorum kardeşim yoksa bu kadar kişinin yanlış oldgunu söyledigi bişeyi marifetmiş gibi sölemezsin buralarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Heyd, saygısızlık yapma ama, ufaklığına veriyorum gibi laflar sarf ederek. Doğru bulmadığın şeyi herkes yanlış bulmak zorunda değil. Daha da önemlisi, görev ücreti paylaştırılıyorsa, yaptığımız şeyde bir hata yoktur. Ve paylaştırılıyor. Bence önemli birşeydir jedi knight 2-3 kişiyle öldürebilmek. Her jk da bunu söyleyecektir zaten, Dethatt'ın dediği gibi. Bir jk ile duel yapmadan, bir jk olmadan burada konuşmak hem kolay, hem de anlamsız. Neyi baz alarak konuşuyorsun ki?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Kasım 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sen değilmiydin bh nin amacı para kazanmak? jk görevi 300k olsun diyelim... iki kişi gidince 150k aldın. tek aşına gidip 150k lık bi jedi yi kendin kes o zmn. burdan ne oluyor? tekrar çelişiyosun dediklerinle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 /:| Neyse, kapatalım bu konuyu.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Kasım 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 delikanlılığa yakışmıyor penth...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Sanal alemde delıkanlılık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 puahauhauaha :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sanal delikanlılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 an itibariyle wow mesaj sayisi gecmistir.. :)[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ueheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eh bizim oynıycak oynumuz olunca burda pek takılamıyoruz :)[signature][hline][ quote ]Cico, 21 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Sanal alemde delıkanlılık olmaz [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 penth nerdesin ya 2 mesaj gerideyiz şu an itibariyle :)[signature][hline][ quote ]Cico, 21 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Sanal alemde delıkanlılık olmaz [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Koduuuuuuk. Ustelık wow daha cıkmadı bile. hıh![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 olsun 20k ya biz daha önce geldik. çatlayın patlayın.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 30-40-50 ve ilerki 10k mesajlarda görüşmek dileğiyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sizin wow sitenizin son güncellenme tarihi ne ondan haber werin siz :) biz rehberlerimizi, arşiwlerimizi güncelliyoruz 8-)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar